- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
günaydın sevgili arkadaşlarım...
hepinizin duasına ihtiyacım var çünkü BABAM 'ın karın kısmındaki damarı değişecek ..ve bir kaç aşamalı ameliyat...hepinizden bolca dua bekliyorum...Rabbim şifasını versin inşallah...
yok ben tatlım olsam sülemem misen bakma berfine ortalık karıştırıyor
bütün halleri çok güzel onların en şapşik halleri bile kuzenimin de kızı var gerçi 9 aylık oldu o telefonumda ne fotoları var hepsine bakıyorum bağıra bağıra seviyorumkendi çocuğum olsa ne yaparım bilmem içime sokarım heralde bizim ailede var biz çok seviyoruz bebişleri
dün akşam nasıl geçti. feysssten baktım fotoğraflara. zehra kardeşimde eklide
hepinizin duasına ihtiyacım var çünkü BABAM 'ın karın kısmındaki damarı değişecek ..ve bir kaç aşamalı ameliyat...hepinizden bolca dua bekliyorum...Rabbim şifasını versin inşallah...
ben geldim
nie kimse benden şüphelenmiyor
hmm iyi bakalım :)) benim katil bana niye yazmıyoooo:2::2::2:
Benim katilim de yazmıyo
benimde yazmıyooo
aynı dertten muzdaribiz arkadaşım benim katilimi kuraya eklemeyi unutmuş sanırım zeyno
senin katilin %70 solitarywoman beklemede kal
ALLAH razı olsun ...amiiiin....dualrınıza çok çok ihtiyacımız varcuma gününün hürmetine Allah'ım şifa versin inşallah canım..
moralinizi yüksek tutun...
amin aminn...saol canımgünaydın canımm hg rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda atlatır
aminnn amin...dua ilecnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum babana rabbim cumanın hürmetine yardım eder inş kolay geçer ameliyatı...
teşekkür ederim canım ...Allah ım şifa versin inşallahsa canım hayırlı cumalar. 1fatiha 3ihlas okudum. rabbim babana sağlıklı bir ameliyat nasip etsin
harika geçti çok yorgunum
c.tesi düğün var kısmetse
inan çok duygulanıyor.. kına yakılırken zehroş gülüyo ben ağlamamaya çalışıyodum
kendi kınam geldi aklıma hey gidi yaaaherşey çok güzeldi çok özledim o günlerimi
amma ağlamıştım ben kına yakılırken, bi de gelin alma yapılırken
ALLAH razı olsun..canımben şüpheleniyorum birazzzama sen fazla ipucu vermedinnn :26:
bana da yazan yok hiççç
benimkini de bulsanaaaa
Rabbim şifa versin inşallah hayırlısıyla..
3 büyük parça ve 9 küçük parça olmak üzere 12 parça hediye almışımmmbi iki şey daha var kafamda, onları da alınca hediye maratonum tamamlanmış olacaaaak
Allah razı olsun
amin canım inşallah
biz çok duygusalız özgem bende çok ağlamıştım ablamın kınasında da o şaşkın şaşkın bakarken ben hüngür hüngür ağlıyordumher kınada gamze salya sümük ağlar tanımasam bile çok duygulanıyorum kınalarda
zehra gelinlik mi gitdi cnm nasıl oldu kına fotolarda saçında duvak var:26:
harika geçti çok yorgunum
c.tesi düğün var kısmetse
inan çok duygulanıyor.. kına yakılırken zehroş gülüyo ben ağlamamaya çalışıyodum
kendi kınam geldi aklıma hey gidi yaaaherşey çok güzeldi çok özledim o günlerimi
amma ağlamıştım ben kına yakılırken, bi de gelin alma yapılırken
bende ablamkinde ağlamıştım çok. hıçkıra hıçkıra2 dk mesafe vardı evimiz arasında
bende gelin olmak istiyorum
yaaa olsan demezsin tabi hıııhh kandırıkçılar:)
çeyiz yapan kurbanıma mutfak önlüğü aldım benim tarzım şeylerden hoşlanıyor country vintage tarzı bir eve sahip olacak büyük ihtimallenetten foto koyuyorum benim aldığım daha küçük çiçekli bir model daha fazla sülemem
Eki Görüntüle 1106370
çocugu yok, sevdigi biri var, bi de yeni bi ipucu vereyim, kurbanım whatsap kullanıyorayrıca kendisine ankaradan bikaç hediye aldım ve bende hediye alma kervanına katıldım umarım begenir
Evet sevgili teyzelerim ben geldim
Bilmeyenler için söyleyeyim benim adım Elif NisaVe işte benim son hallerim
Maşallah demeyi unutmayın olur mu teyzelerim çünkü yıldızım çok düşük olduğundan hemen nazara geliyorum
Herkes gülerek poz verirken ben değişik pozlar vermeyi seviyorum
Size küçük minnak dilimle poz verdim
Eki Görüntüle 1107247 Eki Görüntüle 1107248
bende ablamkinde ağlamıştım çok. hıçkıra hıçkıra2 dk mesafe vardı evimiz arasında
bende gelin olmak istiyorum
İstanbula gelin gidiyo ya burdakiler ordaki düğüne gelemez belki diye ilk başta gelinlikle çıktı, takı töreni yapıldı düğüne geleöeyecekler için
sonra da bindallısını giydi kınası yakıldı canım
zeyyyyy bu arada PambukPrenses kullanıcı adı zehranın
yaaa olsan demezsin tabi hıııhh kandırıkçılar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?