- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 865
- 168
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyommmm
zehroşun yanına kuaföre gidiom arkadaşımın kınası var da bugün
bana kesin tarihi bildirin hatunlar
sende gelcen dimiii![]()
sen varsan gelmemmm
ben boludayımmm uzak bana bilemiorumkiiii :44::44:
Kızlar benim saçlarım belimden bir karış yukarıda baya uzun yani .Ama çok dökülüyor birde artık uzadıkça tarayamıyorum çok karışmaya başladı saçlarım eskiden öyle değillerdi.Normalde sık sık uçlarını aldırırım en son 3-4 ay önce epey bi kestirdim omuzlarımın biraz aşağısındaydı uzadılar yine kestirmek istiyorum ama baya kısa erkek arkadaşımda kestirmem taraftarında pek değil uzun seviyor o sizce kestirsemmii :S
bu arada bende yeni ama kayda değer bi ipucu vereyimmm artık profil fotosumuu feysimii yoksaaa whatsahapımıındamııı desemmm
sevgilisimiiii kocişimiiiii nişanlısımıııı desem ne desem bilemicem ikisinin fotoğrafı varrr![]()
olsun asmuyla gelirsin
ay benımde uzunnn aynen dökülüyo ve karışıyo ama ben haftada bir ucundan keserim kendim biraz :98::114:
sende öyle yap canım bende kısa saç sevmiyorumm kestiremeemmm![]()
sen geliosunmuuuuuuuuuuuuuu :26:![]()
ne güzel yaaa![]()
olsun asmuyla gelirsin
ay benımde uzunnn aynen dökülüyo ve karışıyo ama ben haftada bir ucundan keserim kendim biraz :98::114:
sende öyle yap canım bende kısa saç sevmiyorumm kestiremeemmm![]()
Uclarında sıkıntı yok ben düzleştirici vs kullanmadığım için kendiliklerinden düzsıkıntı yok ama her duştan sora saçları taramaktan bunaldım acıyorlar artık dökülmesede tararken kopa kopa dökülüyorlar
![]()
Kızlar ben epey bir şey aldım.
aklımda alınacak 1-2 parça bir şey daha var.
Onları da alcam
Erken yollasam olur mu?
ahh ahh ben giremedim giremedim bu çekilişe
Kuzumun büyük olaydı bende girerdim ama sizi takip etmek varmış kısmette kaderdesizi çok özledim canlarım Nazzzzzzzzzzzzzzzzzzz kuzum nerelerdesin
Kiizzz asmuu sen geçen cekiliste herkesin listesini tutuyordun ya bana bi deyiversene benm katılım kimler olabilirona göre iz sureyim ben
![]()