ahaaaa uzun zamandır seni görememiştim ve şu an şiddetleşüphe ediyorum sendeeen 4 katil adayımın içinde kalmayı sürdürüyorsun
evliyim 20li yaşlardayım çalışıyrm ve çok makyaj yapmıyrmm hehehehhehehe buldum galiba
Bende katilimi bulamadım bu sefer..
Geçen sefer whatsapp tan bulmuştum hemen.
Ya sen İstanbul'un neresindesin?
Ne bahtsız çıktın kuzum sen ya.ben bahçeşehirdeyim.
Dün asmu yazmış geçmişi okurken gördüm,valla istabul da yaşayan arkadaşlarla buluşma olsa ne kadar güzel olur.
bu aralar çok stresliyim bence ondan oldu valla
Nicklerimizin altın da yazılar varya kuzum mesela benimkin de Nervous bride yazıyor..Whatsapptan nasip buldun ki ?:44:
Ayyyy evetttt olsa keşke
Çook güzel olur hemdeee
Biz Özgişle yüz yüze de görüştükHepinizle görüşebilsek keşkee
Nicklerimizin altın da yazılar varya kuzum mesela benimkin de Nervous bride yazıyor..
aaaa ne göreyim burdaki yazının aynısı whatsapp ta yazıyor,unutmuş sanırım katilim.
İlk gün bulmuştum yani.
Ben gelirim......izmir de olanlar yok mu ya bizde görüşsek keşke benim hiç arkadaşım yok
Bende profilimi değiştirdim sırf bu yüzden.Ben daha yazmadım Whatsapp'tan ama yazarsam dikkat ediciim buna
Ben gelirim......
Kurbanın ben değilmişim..selam kızlaaaaaaaarrrrrrrr
pembiş seven kurbanıma pembiş baykuşlu bir manikür seti aldımmm
Eki Görüntüle 1105932
Nicklerimizin altın da yazılar varya kuzum mesela benimkin de Nervous bride yazıyor..
aaaa ne göreyim burdaki yazının aynısı whatsapp ta yazıyor,unutmuş sanırım katilim.
İlk gün bulmuştum yani.
Kurbanın ben değilmişim..
Tatlım ne varki İzmir e gelmekte.gel şekerim gel valla bütün arkadaşlarım uzağa gelin gittiler kimseyle görüştüğüm yok
Haa anladimNicklerimizin altın da yazılar varya kuzum mesela benimkin de Nervous bride yazıyor..
İlk gün bulmuştum yani.
ay bende aldıklarımı söylesem mi acaba süprizi kaçar mı ki:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?