- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
O bekar bir hatunn
TMam ozman ben değilim eledim seni. Şekerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bekar bir hatunn
Ama bende hic yoktu makyajla ilgili bisiycikkkkhımmmm, makyaj derkeeeen, öyle aşırı makyaj olmayabilir amaaaaa
2 tanecikkkkkk
hımmmm, makyaj derkeeeen, öyle aşırı makyaj olmayabilir amaaaaa
2 tanecikkkkkk
Ama bende hic yoktu makyajla ilgili bisiycikkkk
Ee vermişim yine dur bugün 1 tane daha vereyim ozman :)
yooo kullanıyorum baktım resminede kırmızı ruj siyah saçlar falan güzel kızmışsın valla
Tesekkur ederim
Bilmemkiiii ben birsuru sey aldim kurbancigazimaa
Bi kere dün verdim şekerim whatsap kullanıyor ve kitap çok okuyor dedim ama :))
Tesekkur ederim
ceylinim senin ipuçları nerede ben eleyememişim seni mesela :) ipucu ver de artı eksi koyayım
ipucuuu isterizzzz, ipucu isterizzzzz :113::113::113:
Kurbanim bekar :)
Pek aktif olamadım bugün.
Sevgili eşcağızımın ağzında fazla dişleri var, ön alt dişlerin hemen arkasında. Geçen hafta çekilmişti biri, bugün de daha derindeki biri daha çekildi. Ağzında dikiş var, iki taraflı yara oluştu. Ağrısı var. Onunla ilgileniyorum ancak. Gelemiyorum buraya.
Güzel seyler aldimmmNe aldın ne aldın?
Ben miyim ki o?
Whatsapp fotoğrafı nasıl kurbanının?
Yaaa kızlarrr kim ne ipucu verdi? Ben kaçırdım. Bir daha söyleseniz olmaz mı?
Kurbanim bekar :)
Sevgili eşcağızımın ağzında fazla dişleri var, ön alt dişlerin hemen arkasında. Geçen hafta çekilmişti biri, bugün de daha derindeki biri daha çekildi. Ağzında dikiş var, iki taraflı yara oluştu. Ağrısı var. Onunla ilgileniyorum ancak. Gelemiyorum buraya.