- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyleyimdir cnm
off yakalandım ya nasılda anladın ben olduğumu
merhaba şeker senle hiç muhabbetimiz olmadı bekar mısın çeyiz yapıyor musun tesettürlü müsün:26:
tesettürlüyümmm canımm tanıtım sayfasındada belirtmiştim yanılmıyorsam nişanlıyım 5 ay sonra düğünüm olucak Allah izin verirse.. çeyiz hazırlığımda devam etmekte..:)
sen neler yapıyorsuunn..?
zeynepp bi yanlışlık var sanırım. gamzeye bilgilerim gitmemiş
hehee benimde aklımdan geçmiyo değil hemen başka topiklere giriyorum ondan
olsun canımmm ne demekkk
ne güzel inşallah tatlı sevimli hayırlı bir kızçen olur bende çok seviyorum ismimi
zeynepp bi yanlışlık var sanırım. gamzeye bilgilerim gitmemiş
ben 1 senelik evliyim çalışıyorum evle iş arası mekik dokuyorum cnm işten fırsat buldukça da buradayımhayırlısı olsun inş çok mutlu olursunuz sevdiğin adamla evlenmek çok güzel bişi
Ayy ne güzel muradınıza ermişsiniizz..Allah razı olsun canımm cumlemiz mutlu olalım ınsAllah
anaaaa kurbanında böylesi.. ÇOk uyanık bu kurban cook
ama gerçekleri söyledim
tatile çıkıyom ben büro adresimi verdim hatta büroyu da kapatıyom bu aralar
yani kargo gelip geri dönmesin diye şeyettimmmm
yoksa sen misin katilim
ahhh olsaydımmm keşkeeeee
BU konuda cok dertliyimmm son anda çekilişten çekildim (Nasıl bir cümle olduysa artık)
Ama katili kurbana kırdırmak,ortalıgı karıştırmak,yanlış bilgi yaymak gibi bir misyona girdimmmmm
Yaşasınnn çekilişe katılamayanlar,yaşasınnn kötülükk,
Ayy sen ne tatlısın ya keşke çekilişte olsaydınnn :26::26:
ahhh olsaydımmm keşkeeeee
BU konuda cok dertliyimmm son anda çekilişten çekildim (Nasıl bir cümle olduysa artık)
Ama katili kurbana kırdırmak,ortalıgı karıştırmak,yanlış bilgi yaymak gibi bir misyona girdimmmmm
Yaşasınnn çekilişe katılamayanlar,yaşasınnn kötülükk,
sagol canım benım..Yazın yapıcaz gene Zeynep söz verdi banaaa Afyonluyumm ben sen demı yoksammm (konu nasıl bağladımm amma 03'ü gördüğüme yapışıyorumda)
sagol canım benım..Yazın yapıcaz gene Zeynep söz verdi banaaa Afyonluyumm ben sen demı yoksammm (konu nasıl bağladımm amma 03'ü gördüğüme yapışıyorumda)
ahahaha misyona bak heleeee
o zaman bi sonraki çekilişte ben sana çıkmak istiyorum iznin olursa
içimden geldi
ahahaha misyona bak heleeee
o zaman bi sonraki çekilişte ben sana çıkmak istiyorum iznin olursa
içimden geldi
Anladim :)
Whatsapp kullanmiyorsun sanirim ?
evet hatta bir sonraki çekiliş "bayram çekilişi" bile olabilir ramazandan sonra...sen yapıciksinnn ve topikte bütün bebek isteyenler hamile kalıcik inşallah Allah'ın izniyle
heheheh ayarlar onu o kolay yaa
yoksa sennnnn misin :26: Bana katilim sensin diyeerek ipucumu verıyordun yoksa hııı şimdi yakaladım seni seniii Katilim çıktı ortaya gizliden izliyormuş beni demekkii
süpermiş yaaa öğleden sonrann sana kalması harika bişey ben çoğu zaman 4 de çıkıyrm okuldan