- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
bu arada kurbanım benden hala şüphelenmedigerçi pek girmiyor sabah bir iki yazdı o kadar akşam giriyor netebende evden giremiyorum benim pc açmıyor kkyı:26:
senin için amanteyi uygun görüyorum :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada kurbanım benden hala şüphelenmedigerçi pek girmiyor sabah bir iki yazdı o kadar akşam giriyor netebende evden giremiyorum benim pc açmıyor kkyı:26:
senin için amanteyi uygun görüyorum :26:
Ozmn senide eledimm amante üzerine yoğunlaşayımm
olaylar hep benim dışımda gelişiyor :26::26::26:
ben özgeye yazdım sonrada ben berfin dedim..
sonrada özge geldi buraya yazdı
truede acaba asmu benimi kandırıyor dedi
ben şimdi ne yapayım
tmm tamm bir belirsizlikten daha kurtarayım sizi benim kurban açık tesettürlü değill kesindir
ben geçen sene ki olaydan dolayı kurbanıma watsapptan yazamıyorum valla hem tam tanımıyorum nasıl tepki verir bilemiyorum didemi ikna etmekten çok yorulmuşum
zorundasınnn tabiiiiiii
ben şüpheleniyorum ayrıcaaaa
bekar kriterine uyuyorummm
olaylar hep benim dışımda gelişiyor :26::26::26:
ben özgeye yazdım sonrada ben berfin dedim..
sonrada özge geldi buraya yazdı
truede acaba asmu benimi kandırıyor dedi
ben şimdi ne yapayım
kesindir dedin güveniyorum sana
o zamannnn ikinci ipucumu veriyorummm
çeyiz yapıyomuuşşş
hahahahaa yılan hikayesine dönmüş
senden de şüphelenmeye başladım zeyyy acaba sana mı çıktım kıssss
tmm tamm bir belirsizlikten daha kurtarayım sizi benim kurban açık tesettürlü değill kesindir
çeyiz yapıyomuuşşş
Amante nerden çıktı yaw yanlışlıkla yazdım pantera dicektimmm
çeyiz yapıyomuuşşş
vermicektim ama bende artık son ip ucumu veriyorum tesettürlü benim kurbanım başkada bişi demem
gamzeee
Yıldızlandınız tebriklerrr
Zeyy sende şüphelilerimdensin
sana bi tik daha koyuyorummm bende açığımm
çok kuvvetli şüphelimsin şu annnn
hımmm :26: hala ben olabilirimmm
vermicektim ama bende artık son ip ucumu veriyorum tesettürlü benim kurbanım başkada bişi demem