- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
heeeeee canım bana çıkmana ne gerek var bakıyım ben aynısını bulabilirsem başım üstüne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heeeeee canım bana çıkmana ne gerek var bakıyım ben aynısını bulabilirsem başım üstüne
Ben kaçtım kızlar,işler beni bekliyor..
Ben bayılırım bayılırım ben çıkayım mı sanaöyle rejim takıntısı olan yok değil mi kurbanlar...
Benim memleket yemek konusunda çok zengin
lokum bizde kaymak bizde hakiki patatesli ev ekmeği bizde. bükme börek bizde
Selam kızlar ben geldim :) okuldan çıktım hazır otobüste oturuyorken okudum tüm muhabbetlerinizi tek tek :)) Katılım baya olacak ne güzel:) Muhabbet hep boyle devam eder insallah :))
Ben bayılırım bayılırım ben çıkayım mı sana
tamam canım kurbancığım. Ne ikramlı Katilim ama
tabi ki ne demekkk
Yaşasın :)) elin bol bereketli belli masallah :))
Hatun 20 mayista gonderim baslayacak ya son gönderim tarihi de ekleyelim sonra çok geç gonderenler çıkıyo mağdur olmasin kimse.
Hatun 20 mayista gonderim baslayacak ya son gönderim tarihi de ekleyelim sonra çok geç gonderenler çıkıyo mağdur olmasin kimse.
evet mesela ben 25 ine kadar göndermek durumundayım. KV ameliyat olacak 25'inden sonra 15 gün buralarda görünmem fıstıklar ..
Merhaba kızlar çekilişe bende katılmak istiyorummm
tamam en son gönderim 30 mayıs olsun o zaman???
Evet bu çok önemli canım...tabiki canım bilgilerini (ad soyad adres telefon) bana yolla..sonra tanıtım topiğinde kendini tanıt...
tanıtım topiği; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714533
Arkadaşlar bu arada çekilişe kadar bilgilerini gönderip kendini tanıtan ama topikte hiç aktif olmayanlar çekilişten ÇIKARILACAK... çünkü ilk amacımız muhabbet...
çekiliş ne zamandı :26: zorunlu hediyeye karar verelim artık
çekiliş pazar günü...
katillerinizi pazartesi öğrenirsiniz yani
yarın anket açarım hediye için fikirlerinizi yazın şimdi son fikirler neler???ankete ekliyim..bi kere açınca değiştiremiyosun onu da...
deodorant
cüzdan
terlik...
anladım canım
bence zaman kaybetmeyelim açılsın anket
3 şık iyi bence :126::126:
heheh akşamları daha çok yoğunluk oluyor akşam girenlerde fikrini söylesin yarın açarız çekiliş güne kadar da belli olur zaten