- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
Kizlar yetisemiyorum hiziniza😄 yeni ipuclari var galibaaa. Bnden bir ipucu daha ; Kurbanimin ayak nosu. 38 ve ustu nolardan biri
seni kafamda netleştiremedim bi türlüüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar yetisemiyorum hiziniza😄 yeni ipuclari var galibaaa. Bnden bir ipucu daha ; Kurbanimin ayak nosu. 38 ve ustu nolardan biri
aaa bende tekirdağğ merkezmi canım
Şükürler olsun bittiiiii Perşembeden beri izinliydim ve hiiçç evde durmadım, o yüzden sabahtan beri hem biriken işlerimi bitirdim hem de geçmişi okudummm
Hem bekarım hem çeyiz hazırlığı yapııyorummm yoksa ben miyim kurbanınnn
Yavrum benim mesleğim mi güzel çok kıymetli taraflarım ağrıdı sabah beri oturmaktan
Elendin
Muhtemel katillerimden birisin Zeyy
Nee yoksa sen misinnn
Elendin Oysa ki seni çok sevmiştim Lavin
Sende elendim üzgünüm bebek
Off kaç gündür yoktum senide eledim
Senide eledimmm
Truee seni de eledimm, off yine katilim değilsin
Gamzeeee sen en yüksek ihtimalli katil adayımsın
Beni daha önceden de tanıyodun ama olabilir miyim acabaaa :26:
Keşke ayak numaram 36 olsaydı
Sende katil adaylarımdan birisin
Bu kadar emin olma bebek
Oy bitti kuzucuumm, az sonra ipucum geliyorrrr
Sende katil adayımsın artık
aaa bende tekirdağğ merkezmi canım
ayyy benimki acemilik döneminde Tekirdağdaydı, 2 kere geldim ben de tekirdağa
verdım ya bebiş gce gırcem sımdı cıkcam o zaman verırım hem ben kıme cıkmısım onuda arastırırm :))
Evet ya ipucu ver bakalım sende şekerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmmmm yabancı dili var
Kızlar benim kurbanım da kitap kurdu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmmmm yabancı dili var
uvvvv, en birinci listemdesin şu aaaaan
Düzeltmee: yok ben değilim, senin kurbanın evliydiii.. yalnız ben buldum senin kurbanınınıı
elendin katilim sen değilsinnbenim kurbanımmm bekarr...
şttttttttt söleme sakın :) ama yabancı dili olduğunu face sınde gordum onu dıyım
şttttttttt söleme sakın :) ama yabancı dili olduğunu face sınde gordum onu dıyım
güneş geçmişi iyi oku birisi benim kurbanım biraz sinirli yazmıstı ipuçlarına senin profil fotonda kimseye sinirlenmeyeceğim yazıyor galiba bulduuukkk
şttttttttt söleme sakın :)
evet eveeeet, hatta aynı kişi, kurbanı için tuhaf bi niki var demişti, adı ve syadının birazı gibi bişi demiştiii
yakaladıııkk :13::13::13::13:
yakaladıııkk :13::13::13::13: yekta da çok ipucu verdi ya kurbanı takip etse kesin bulur benım katilim hiç bişe yazmıyo ben eleme yoluyle gdııyrm artık ::))
seni kafamda netleştiremedim bi türlüüü