- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Benim kurbanımın özelliklerini sayıyorum
1-Evli
2-Bebişi yok
3-gecelik iç çamaşırı seven birisi
melinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1-Evli
2-Bebişi yok
Selam iyi akşamlarınız olsun yetişemediğim sayfaları tek tek okudum hala katilimden iz yok. Kurbancıgım canım benim iyice inceledim hatta tanıtımını kopy yaptım pc me notlarımı aldım sana çok hoş şeyler düşünüyorum çeyizin içinde düşünüyorum. Her yazdıgını almaya çalışıcam umarım seni mutlu edebilirimm.Ama hiç kendinden söz etmiyorsun buralarda az daha bişeyler yazsan daha iyi olucak
Evet peluş oyuncak süper olur
Ben henüz ufacık bir iz göremedim ya çok gizliyor kendini yada az giriyor anlamadım katilciğimi
Burdayım burdayım geldim
merhaba kızlarr nasılsınızz ) neler yapıyosunuz görüşmeyeli :)) bende katilim kim bilmiyorum ama kurbanım için güzel şeyler düşünüyorum inş.. azda kaldı sayılır zaten
oladabilir olmayada bilir
ip ucu istiyoruz bayan
o tabiki. mavişi
benim için mi ki acaba o alışverişleeerBugün kurbanima alisveris yaptim yeni geldim
Bitmedi ama daha oldum yorgunluktan
Katilim naber ses soluk yok hic ?
Peki sen bana söylesen ne kaybedersin hııı ? :26:
Kurbanımın Whatsapp'ı var Bunda çok dürüstüm gerçekten ama evli de olabilir
kurbanım çok şanslı çok farklı hediyeler buldum ona
çok mantıklı çamaşır sever seçeneğine kadar benim dedim ama ben çamaşırla ılgılı hiç bişey yazmadm tanıtıma aklıma bile gelmemiş o kadar uzağım çamaşr konusna demekmelinda
merhaba kızlarr nasılsınızz ) neler yapıyosunuz görüşmeyeli :)) bende katilim kim bilmiyorum ama kurbanım için güzel şeyler düşünüyorum inş.. azda kaldı sayılır zaten
1-Evli
2-Bebişi yok
benim için mi ki acaba o alışverişleeer
aha da sanırım o benim whatsup fotosu nasıl kurbanının acebaaaaaa
kurbanın olasım geldi
çok mantıklı çamaşır sever seçeneğine kadar benim dedim ama ben çamaşırla ılgılı hiç bişey yazmadm tanıtıma aklıma bile gelmemiş o kadar uzağım çamaşr konusna demek
inşallah inşallah :))))
ipucuma gelinceee kurbanımm evliii :))) acaba katilim kiiiimmmmmm
Ben miyim ?
Ayy kim katiller
melinda
aha da sanırım o benim whatsup fotosu nasıl kurbanının acebaaaaaa
Evet senin için
benim fikrimceLavin , solitarywoman ve bir kaç kişide aynı özelliklere sahip
Neden olmayasın ki
Özgişin duygularıyla oynamaaa
deme kıııııııızzzz seni her gördüğümde zerrinin sesi yankılanıyo kulağımda , selahattin abiiiii kurbanın bensem iyi geyik muhabbeti yaparız
benim fikrimce
oynamıyorum. fikriminidemi söylemicem
Benim katilimle ilgili de bi fikrin var mı acebaaa :26:
Geçen çekilişte sana inanıp True True diyedolaşmıştım ama
var ama söylemicem
Yapma bunu banaaaa
true nin tüm söyledikleri ikimiz çıkıyordu..
sonra benim katilim kendini itiraf edince sen kaldın..
ben falkonun bekar olduğunu unutmuştum
ahaha nasıl unutursun yiaa
artık benim için amante03 sün