selamm sanadaa canımmselamlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
hoşbulduk canım yaaaaSiyah beyaz hım evet aklıma güzel şeyler geliyor şimdiden
Yoklar canım hele benımkınden hiç haber yok
Hoşgeldin sefa getirdinn bacım
olmayadabilirim belli olmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm sanadaa canımmselamlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
hoşbulduk canım yaaaaSiyah beyaz hım evet aklıma güzel şeyler geliyor şimdiden
Yoklar canım hele benımkınden hiç haber yok
Hoşgeldin sefa getirdinn bacım
olmayadabilirim belli olmaz![]()
İpucu vermiyosunki kiz nerden bilsin onu kastettigini :)) yoksa benmiyim o kurbannsevgili kurbanımmm, ama keşke biraz daha tanıtsaydın kendini yaaaaaa![]()
İpucu vermiyosunki kiz nerden bilsin onu kastettigini :)) yoksa benmiyim o kurbann![]()
Ayakkabı numarasııııııııııııııııııı 36![]()
Begenirim canim tabi o zaman zahmet etmişsin :))Selam hatunlar.Ben kurbanima ilk hediyelerini aldim.Ama biraz zor oldu gibi zevkler ve begeniler farkli sonucta acaba hangisini begenir omu olsa bumu olsa cok kararsiz kaldim yani insaAllah begenecegi ciciler almisimdirr:18:
Sen benim katilim değilsin zira ger yazdığımı almaya çalışırsan batarsinSelam iyi akşamlarınız olsun yetişemediğim sayfaları tek tek okudum hala katilimden iz yok. Kurbancıgım canım benim iyice inceledim hatta tanıtımını kopy yaptım pc me notlarımı aldım sana çok hoş şeyler düşünüyorum çeyizin içinde düşünüyorum. Her yazdıgını almaya çalışıcam umarım seni mutlu edebilirimm.Ama hiç kendinden söz etmiyorsun buralarda az daha bişeyler yazsan daha iyi olucak
Evet peluş oyuncak süper olur
Ben henüz ufacık bir iz göremedim ya çok gizliyor kendini yada az giriyor anlamadım katilciğimi
Burdayım burdayım geldim![]()
Gerci degilsin dedim ama evet severim kirmizi siyahiHenüz almadım bu hafta alacagım inş kırmızı siyah seviyordun en çok degılmı![]()
Kuzum kıyamam sana ya hep kandiriyorlar seni aciklayayim mi hadi katilin benimyine mi kandırmışlar beniii![]()
Var mı ip ucu isteyen??
benimki sağolsun aktif olamadı daha yok ortalıkta![]()
all iştee bir kAndırıkçı dahaaa![]()
Benmiyimm yoksa :)Kurbanımı öğrendim çok sevindim hemen takibe alalım bakalım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Katilim değilsin :26:Ayakkabı numarasııııııııııııııııııı 36![]()
Sende katilim değilsinbenimki sağolsun aktif olamadı daha yok ortalıkta![]()
verdim ya ipucuuu
bekar, çeyiz hazırlığı var, makyajı seviyor, takı takmayı seviyorr![]()
Kuzum kıyamam sana ya hep kandiriyorlar seni aciklayayim mi hadi katilin benim
Ben geldim yine gidiyorum arada ugrayip herkese laf yetistirmeye caliscam böyle:) yarin son vizem var ona asilmam lazin opuldunuz kizlar :*
Ayakkabı numarasııııııııııııııııııı 36![]()
Sevgili kurbanım sadelikten yanaymış..![]()
o zaman sen söylesene bana benim katil kim![]()
Sevgili kurbanım sadelikten yanaymış..![]()
Belkide benimdir :)
Ben degilmisim seni eledim ozmn hihhhverdim ya ipucuuu
bekar, çeyiz hazırlığı var, makyajı seviyor, takı takmayı seviyorr![]()
ben yazdım mı acaba böyle bişey
sende mi beni kandırmaya başladın![]()
Ayyy kıyamammm tamam tamam itiraf ediyorum kara mırat benimmm![]()