Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün vaktim olmadı hiç bugün yüklüyorum bende
Evettt benim katilimmm amente03(tubaaammm) bu çekilişe katılırken onun bana çıkma ihtimali aklıma hiç gelmedi hele birbirimize çıkma ihtimalimiz hiçç hiççç gelmedi amaa biz nasıl kalpten istediysek birbirimizi artık birbirimize çıktık
Kendisi KK'nın bana 2 yıl önce kazandırdığı güzelliklerden bitanesi onu iyki tanıdım biz çok güzel bi dost kardeş herşey olduk birbirimiz için O benim ruh ikizimm kesinlikle Hayatımda unutamıcağım tatlı bi tesadüf oldu çekiliş
onaa çook çokk teşekkür ediyorum
Bu toplu hali
Eki Görüntüle 1127710
İçinde beni mest eden notuyla cicik cüzdanım
Eki Görüntüle 1127711
Bi gün tubişimlee köpüklücee hüpleticeğimiz şeker fincanlarım
Eki Görüntüle 1127713
iç çamaşırımmmm
Eki Görüntüle 1127714
Rengarenk ojelerim ve cicikk kolyem
Eki Görüntüle 1127717
Yine üzerinde bana tebessüm ettiren güzel notuyla saatim
Eki Görüntüle 1127718
Kpss mağduruyuz biz ! Bu kitap kurtarıcım olucak hep yanımda olucak
Eki Görüntüle 1127719
Son olarakda bunlar
Eki Görüntüle 1127720
Hee bide içinde beni benden alan mutluluk gözyaşı dökmeme sebep olan okadar içteeenn sıcakk yazılmış mis kokulu bi mektup vardı en güzeli oydu benim için orda yazan her kelime bana iykiii dedirtti ! tekrar çok teşekkürlerr miniiimmmmm kesene bereket
Öncelikle geç yükleme yaptığım için kusura bakmayın kızlar..
Hediyelerimin hepsi bir birinden güzell..:) Sanki Gamze beni yıllardır tanıyomus gibi hepsi nokta atışı olmuş..l
Özellikle mutfak önlüğü kupa bardakları ve kaşıklık ne zamandır çeyizime eklemek istediğim şeylerdi çok makbule geçti.
Çukolatamı ve jelibonumu yemeye kıyamadım saklıyorum halaa..
Magnetimi de diğer sakladıklarımın yanına ekledım hemen Rabbım ızın verırse kendı evımde kullanıcam..
Yüzüğüme de annem göz koydu onuda sakladım hemeeen..
Gamzeciğime burdan çok tesekkür edıyorum Rabbım bol rızk versın ınsAllah.
Diğer arkadaslarında dediği gibi Peygamber efendimizin sünnetini yerine getirdiğimiz için çok mutluyum..
Umarım arkadaşlıklarımız baki kalır..Eki Görüntüle 1127722 Eki Görüntüle 1127730 Eki Görüntüle 1127729 Eki Görüntüle 1127728 Eki Görüntüle 1127727 Eki Görüntüle 1127726 Eki Görüntüle 1127725 Eki Görüntüle 1127724 Eki Görüntüle 1127723 Eki Görüntüle 1127731
Ağız tadıyla kullan, Tuba'nın da kesesine bereket.
Arkadaşlığınızbir ömür boyu bozulmasın
Öncelikle geç yükleme yaptığım için kusura bakmayın kızlar..
Hediyelerimin hepsi bir birinden güzell..:) Sanki Gamze beni yıllardır tanıyomus gibi hepsi nokta atışı olmuş..l
Özellikle mutfak önlüğü kupa bardakları ve kaşıklık ne zamandır çeyizime eklemek istediğim şeylerdi çok makbule geçti.
Çukolatamı ve jelibonumu yemeye kıyamadım saklıyorum halaa..
Magnetimi de diğer sakladıklarımın yanına ekledım hemen Rabbım ızın verırse kendı evımde kullanıcam..
Yüzüğüme de annem göz koydu onuda sakladım hemeeen..
Gamzeciğime burdan çok tesekkür edıyorum Rabbım bol rızk versın ınsAllah.
Diğer arkadaslarında dediği gibi Peygamber efendimizin sünnetini yerine getirdiğimiz için çok mutluyum..
Umarım arkadaşlıklarımız baki kalır..Eki Görüntüle 1127722 Eki Görüntüle 1127730 Eki Görüntüle 1127729 Eki Görüntüle 1127728 Eki Görüntüle 1127727 Eki Görüntüle 1127726 Eki Görüntüle 1127725 Eki Görüntüle 1127724 Eki Görüntüle 1127723 Eki Görüntüle 1127731
güzel günlerde kullan cnm beğenmene çok sevindim. evet burda çok güzel bir eylem gerçekleştiriyoruz birbirimizi mutlu etmek yüzümüzde tebessüm oluşturmak harika bir duygucnm çok muhabbetimiz olmadı ama benimde sana kanım çok kaynadı umarım baki olur arkadaşlığımız
Güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Hediyeleşmeyi ben de çok severim, artık başka çekilişlerde de ismimi bol bol görürsünüz
öncelikle elif190 a sonsuz teşekkürlerimi sunarken ..zevkine seçimine hayran kaldığımı bir kez daha dile getiriyorum :))
hediyeleri çeyizimin öenmli bir ksımını oluşturacak ..
bu şipşirin güzellikler bana enerji verecek :))
her şeyi detayıyla düşünüp beni o denli mutlu ettin ki :)))
öncelikle kargocu geldiğinde kutumun büyüklüğüne şaşıp kaldım :)
gözlerim doldu; heyecandan napcamı bilemeedim :)))))
sonra iş yerindeki tüm kız arkadaşlarımla hediyelerimi tek tek açtık baktık ...herkes çoook mutlu oldu :)))) yani bu güzelliğinle yalnızca beni deği bi çok insanı mutlu ettin :)))
mutfak eşylarım genelde pembe ve mor tonlarında bunu hissedip aldıklarınla kombinledin :)))
ekmek sepetim ; mutfak önlüğüm;tuzluj-karabiberliğim;mutfak havlum;gri pembiş kilotum ;şipşirin tepsim;uzunn zamandr almak istediğim peçeteliğim;bardak takımımİrengine bayıldığım şalım;cüzdanım ;çerez takımım;hele heleeee fotoğraflığım;ay o küçük turuncu yeşil pembiş aksesuarlarım;canım mumlarım;Mersinin sıcağında elimden hiç düşürmeyecek olduğum yelpazem;çorapalrım ; hepsi birbirinden mükemmel
tekrarr çook çook teşekkürler elifim :))
öncelikle elif190 a sonsuz teşekkürlerimi sunarken ..zevkine seçimine hayran kaldığımı bir kez daha dile getiriyorum :))
ceylinimde ceylinim fotoları yüklüyemediği için rica etti ben yüklüyorum
katili tuana90ydı kesesine bereket olsun tuananın da
Dün vaktim olmadı hiç bugün yüklüyorum bende
Evettt benim katilimmm amente03(tubaaammm) bu çekilişe katılırken onun bana çıkma ihtimali aklıma hiç gelmedi hele birbirimize çıkma ihtimalimiz hiçç hiççç gelmedi amaa biz nasıl kalpten istediysek birbirimizi artık birbirimize çıktık Hee bide içinde beni benden alan mutluluk gözyaşı dökmeme sebep olan okadar içteeenn sıcakk yazılmış mis kokulu bi mektup vardı en güzeli oydu benim için orda yazan her kelime bana iykiii dedirtti ! tekrar çok teşekkürlerr miniiimmmmm kesene bereket
allahhh bayılırım pişmaniyeye bir oturuşta 2 paket bitirmişliğim var
ağzımınnnn sularııı aktııı aktıııııı çok güzel görünüyolarrr efenimmmmm teşekkkkürrlerrr
Boyle bi hediyelesme yeniden yapilacak mi.? Cok hos bi aktvte .) Bayildim gercekten herkes hediyelerini guzel gunlerde kullanir insallah .)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ramazanda 'Bayram Çekilişi' olarak tekrarlamayı düşünüyoruz