Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde hediyelerim geldi katilim hilalkahramanmış :) hepsi o kadar güzel ki o kadar özenle hazırlanmışki eline koluna yüreğine sağlık canım sanki nişan tepsilerin gelmiş gibi hissettim hepsi ayrı süslüydü :) :) seni tanıdığıma çok sevindim aynı şehirde olduğumuz için en kısa sürede evime bekliyorum..
öncelikle elif190 a sonsuz teşekkürlerimi sunarken ..zevkine seçimine hayran kaldığımı bir kez daha dile getiriyorum :))
ceylinimde ceylinim fotoları yüklüyemediği için rica etti ben yüklüyorum
katili tuana90ydı kesesine bereket olsun tuananın da
Dün vaktim olmadı hiç bugün yüklüyorum bende
Evettt benim katilimmm amente03(tubaaammm)bu çekilişe katılırken onun bana çıkma ihtimali aklıma hiç gelmedi hele birbirimize çıkma ihtimalimiz hiçç hiççç gelmedi
amaa biz nasıl kalpten istediysek birbirimizi artık birbirimize çıktık
![]()
Kendisi KK'nın bana 2 yıl önce kazandırdığı güzelliklerden bitanesi onu iyki tanıdım biz çok güzel bi dost kardeş herşey olduk birbirimiz içinO benim ruh ikizimm kesinlikle
Hayatımda unutamıcağım tatlı bi tesadüf oldu çekiliş
onaa çook çokk teşekkür ediyorum
Öncelikle geç yükleme yaptığım için kusura bakmayın kızlar..
Hediyelerimin hepsi bir birinden güzell..:) Sanki Gamze beni yıllardır tanıyomus gibi hepsi nokta atışı olmuş..l
Diğer arkadaslarında dediği gibi Peygamber efendimizin sünnetini yerine getirdiğimiz için çok mutluyum..![]()
benim hediyelerimde geldi katilim ceylinimde ceylinim
çok güzel seçimler yapmışş bayıldım hediyelerimedamlacığıma çookk teşekkür ederim mahçup etti benii
kesesine bereket olsunn
ve yıkılsın hediyelerimmm
Hediyelerim geldiiiiiiiiiiCanım katilim True ..
Tanıtım topiğinde kendi zevklerimi biraz kapalı anlatmama rağmen , tarzımın ne olduğunu tahmin edip ve seçimlerini ona göre yapıyor olman beni benden aldı yemin ediyorum..
Kesene bereket canım çok teşekkür ederim..
İnan hiç çaktırmadın katilin sen olduğunu. Hatta beklemediğim bir isimdi..Kağıdı görünce şok oldum
![]()
Çok teşekkürler..
ve işte hediyelerim
Paketi görünce benim gözler böyle oldukutunun içinden katilim çıkacak diye korkmadım da değil hı
Eki Görüntüle 1128079
Ve kutunun içinden bu cici paketler çıktı ve bende heyecan hat safhadaydı ..
Eki Görüntüle 1128081
İlk açtığım paketin içinden bu şık spor tarzı bluz çıktı . Harika sırt dekoltesi var True..
Eki Görüntüle 1128084
Buna bayıldımbeni sırt dekolteli bluzlarla öldüreceksin True
Eki Görüntüle 1128085
Ya geçen inanır mısın bunu gördüm ve içimden çok güzelmiş demiştim ve paketin içinden bu çıkınca bir kere daha şok oldum Bileklik seçimlerinde çok hoş
Eki Görüntüle 1128089
Kitaplarım ve çizgi romanım..
Dikkatimi direk '' ON KÜÇÜK ZENCİ '' başlıklı kitap çekti
Eki Görüntüle 1128095
Ben bunun rengine bayıldım çok seksi be
Eki Görüntüle 1128097
Kozmetik ürünlerim ..
Eki Görüntüle 1128098
Hepsi birbirinden harika ojemin rengi müthişşşşş
Eki Görüntüle 1128099
Makyaj Çantam
Eki Görüntüle 1128101
Bileklikler..
Eki Görüntüle 1128102
Eki Görüntüle 1128105
Eyeliner![]()
Eki Görüntüle 1128107
Çok teşekkür ederim TRUE..
Kesene bereket canım..![]()
True'nun kesesine bereket, çok zevkli hatunmuş böylece öğrendik.
Güle güle kullan![]()
kızlarrrr ben de hediyelerime kavuştumm, sabah ananemlerde kahvaltıdaydık o da uzadıkça uzadı, resmen kargoya ucu ucuna yetiştimama kavuştum şükür
bütün her biri için tek tek katilcigimin kesesine bereket diyorumhep aklımda ve dualarımda olacak, yüreğine ellerine saglık katilcigimin
![]()
güzel günlerde kullan canımcımmm![]()
Güle güle kullan hediyelerini cnmm.kızlarrrr ben de hediyelerime kavuştumm, sabah ananemlerde kahvaltıdaydık o da uzadıkça uzadı, resmen kargoya ucu ucuna yetiştimama kavuştum şükür
katilim şüphelilerimden biri olan kayacans tıve çok da memnunum katilimden, kendisiyle bolca sohbet ettik hediyeler gelmeden önceki dönemde
çok güzel bir arkadaşllık yakaladıgımızı düşünüyorum, umarım hep devam eder
kargoyu firmadan alır almaz yol kenarındaki bankların birine çöküp hepsine tek tek baktıgım için paketlerde biraz yıpranmışlık var, tamamen benim hatam yanişimdi paylaşımlara başlayayım
hediyelerimin benim vahşetimden kurtuldugu kadarıyla paketli hali
Eki Görüntüle 1128385
iç çamaşırım, çorabım, tokam ve geceligim( çeyizlik geceliklerim gitgide artıyor
bi tane de diğer çekilişteki katilim almıştı
toplamda iki tane oldular
)
Eki Görüntüle 1128393
mutlaka okuyup çok şey öğrenecegime inandıgım kitabım, katilimin el yazısıyla yazdıgı notum ve yine üzerinde çok güzel bir söz yazan magnetim( göz kalemini şimdilik görmezden gelin, birazdan yine gelecek karşınıza
)
Eki Görüntüle 1128395
hediyelerin en sevdigim kısmıbi kısmını yedigim çikolatalarım ve akşam çayın yanında zevkle yiyecegim en sevdigim jelibonlarım
Eki Görüntüle 1128396
kokusuna bayıldıgım el kremim, ayak kremim ve katilimin zevkimi bilip de aldıgı göz kalemlerim( göz kaleminde en çok mavi ve yeşil tonlarını kullanırım ama bu tonlardan yokmuş, çok sevindim
)
Eki Görüntüle 1128397
çeyizime hemen ekledigim havlum ve hemen tam karşımdaki rafıma yerleştirdigim kokusu çok güzel olan süs eşyam![]()
Eki Görüntüle 1128400
pilates lastigim( bu yaz pilates seti almaya karar vermiştim ama bu kararımdan haberi olmayan katilim nokta atışı yapmış çok sevindim
- gerçi ben ne oldugunu anlamayıp ona sordum ama olsun
çok makbule geçtii
)
Eki Görüntüle 1128407
vee hediyelerimin toplu halii![]()
Eki Görüntüle 1128408
bütün her biri için tek tek katilcigimin kesesine bereket diyorumhep aklımda ve dualarımda olacak, yüreğine ellerine saglık katilcigimin
![]()
Güle güle kullan hediyelerini cnmm.
Kayacansın ceine berekett
kızlarrrr ben de hediyelerime kavuştumm, sabah ananemlerde kahvaltıdaydık o da uzadıkça uzadı, resmen kargoya ucu ucuna yetiştimama kavuştum şükür
katilim şüphelilerimden biri olan kayacans tıve çok da memnunum katilimden, kendisiyle bolca sohbet ettik hediyeler gelmeden önceki dönemde
çok güzel bir arkadaşllık yakaladıgımızı düşünüyorum, umarım hep devam eder
kargoyu firmadan alır almaz yol kenarındaki bankların birine çöküp hepsine tek tek baktıgım için paketlerde biraz yıpranmışlık var, tamamen benim hatam yanişimdi paylaşımlara başlayayım
hediyelerimin benim vahşetimden kurtuldugu kadarıyla paketli hali
Eki Görüntüle 1128385
iç çamaşırım, çorabım, tokam ve geceligim( çeyizlik geceliklerim gitgide artıyor
bi tane de diğer çekilişteki katilim almıştı
toplamda iki tane oldular
)
Eki Görüntüle 1128393
mutlaka okuyup çok şey öğrenecegime inandıgım kitabım, katilimin el yazısıyla yazdıgı notum ve yine üzerinde çok güzel bir söz yazan magnetim( göz kalemini şimdilik görmezden gelin, birazdan yine gelecek karşınıza
)
Eki Görüntüle 1128395
hediyelerin en sevdigim kısmıbi kısmını yedigim çikolatalarım ve akşam çayın yanında zevkle yiyecegim en sevdigim jelibonlarım
Eki Görüntüle 1128396
kokusuna bayıldıgım el kremim, ayak kremim ve katilimin zevkimi bilip de aldıgı göz kalemlerim( göz kaleminde en çok mavi ve yeşil tonlarını kullanırım ama bu tonlardan yokmuş, çok sevindim
)
Eki Görüntüle 1128397
çeyizime hemen ekledigim havlum ve hemen tam karşımdaki rafıma yerleştirdigim kokusu çok güzel olan süs eşyam![]()
Eki Görüntüle 1128400
pilates lastigim( bu yaz pilates seti almaya karar vermiştim ama bu kararımdan haberi olmayan katilim nokta atışı yapmış çok sevindim
- gerçi ben ne oldugunu anlamayıp ona sordum ama olsun
çok makbule geçtii
)
Eki Görüntüle 1128407
vee hediyelerimin toplu halii![]()
Eki Görüntüle 1128408
![]()
nazımmmmm güle güle kullan hedişlerini![]()
elif nisamın annesiiiiteşekkür ederimm
![]()
bi sonraki çekilişte sen de olacaksın ama ben anlamam, koca kız oldu artık elif nisa![]()
inş. canım allahtan bi mani çıkmazsa katılırım ve kurbanım sen olursun inş........