- 31 Temmuz 2020
- 20.217
- 60.152
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Hayırlı cumalar olsun inşallah ben takip ediyorum konunuzu koruma yapıyorum ama Günlükleri okumak zevkli geliyor
Yok canım ben senin tartıştığın konuyu demiyorum bu bizim konu hakkında konuşmuşlar ya ona sinirlendim ben bebegim. Diğer konuda yorumumu yaptım zaten biliyorsun.sana negatif duygu getirdiğim için affet canım
kendimce doğru olanı yaptım
Hm iyiymiş öyle deyok evde canım
Güzel daha aktif olabilmek için 15 dakika leslie de iyi olur canım. Yine adımını sayarsın zaten leslie yürüyüşle aynı kaloriye denk geliyor.telefon elimde, yerimde hafif koşu yapıyorum leslie hareketleri de ekliyorum arada
Bende içtim yemekten 2 saat kadar sonra. Bide yeşil çay içtim kiraz sapi kaldı suyu da tamamlayamadım. Gece oğlan rahatsızlandı istifra etti geç yattım bugün de oruç tutmadım oğlan kötü olursa yine diyekahve yine geç saate kaldı
Güzel motivasyonnnbir motivasyon resmi gelsin o zaman sonra da keyif kahvemi yapayım sen içtin mi
Yani aynen ama neden kapansın kiiğtopik bir gün kapansa da başka açarız kuşum sorun değil bitmeyen enerjimiz yeter
Hayırlı cumalar canlarım
Çok güzel Kaç kilo verdiniz korumadasınız? İnşallah bizde o günlere gelirizHayırlı cumalar olsun inşallah ben takip ediyorum konunuzu koruma yapıyorum ama Günlükleri okumak zevkli geliyor
Teşekkür ederim 36.600 gram verdim darısı sizlere inşallahÇok güzel Kaç kilo verdiniz korumadasınız? İnşallah bizde o günlere geliriz
İnşallah çok güzel vermişsiniz tebrik ediyorum. Benimde şu an 31.6 vermem gerek. 108.7 ile başladım. Başlangıçta 41 kilo vermem gerekirken şu an 31.6Teşekkür ederim 36.600 gram verdim darısı sizlere inşallah
Maşallah sizeİnşallah çok güzel vermişsiniz tebrik ediyorum. Benimde şu an 31.6 vermem gerek. 108.7 ile başladım. Başlangıçta 41 kilo vermem gerekirken şu an 31.61 ay 1hafta oldu 10 kilo verdim bu gruba katılalı da sanırım 3 hafta oluyor. 4 kilo 850 gr verdim.
Her zaman beklerizHayırlı cumalar olsun inşallah ben takip ediyorum konunuzu koruma yapıyorum ama Günlükleri okumak zevkli geliyor
Anladım canımYok canım ben senin tartıştığın konuyu demiyorum bu bizim konu hakkında konuşmuşlar ya ona sinirlendim ben bebegim. Diğer konuda yorumumu yaptım zaten biliyorsun.
Hm iyiymiş öyle de
Güzel daha aktif olabilmek için 15 dakika leslie de iyi olur canım. Yine adımını sayarsın zaten leslie yürüyüşle aynı kaloriye denk geliyor.
Bende içtim yemekten 2 saat kadar sonra. Bide yeşil çay içtim kiraz sapi kaldı suyu da tamamlayamadım. Gece oğlan rahatsızlandı istifra etti geç yattım bugün de oruç tutmadım oğlan kötü olursa yine diye
Güzel motivasyonnn
Yani aynen ama neden kapansın kiiğ
Amiin benim de 22 kilo hedefTeşekkür ederim 36.600 gram verdim darısı sizlere inşallah
Oyyyİnşallah çok güzel vermişsiniz tebrik ediyorum. Benimde şu an 31.6 vermem gerek. 108.7 ile başladım. Başlangıçta 41 kilo vermem gerekirken şu an 31.61 ay 1hafta oldu 10 kilo verdim bu gruba katılalı da sanırım 3 hafta oluyor. 4 kilo 850 gr verdim.
Maşallah canım benimBugün nihayet 98.65 gördüm. Aslında daha fazla olması gerekirdi biraz şişkinlik var nedense önümüzdeki 1 hafta boyunca tartılmayacağım 27sinde bakalım kaça düşeceğim güzel Bi şekilde spor ve düzenli beslenme de devam edecek.
Afiyet olsunKahvaltım 374 kalori oldu
Maşallah canım benim