Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

sana negatif duygu getirdiğim için affet canım
kendimce doğru olanı yaptım
Yok canım ben senin tartıştığın konuyu demiyorum bu bizim konu hakkında konuşmuşlar ya ona sinirlendim ben bebegim. Diğer konuda yorumumu yaptım zaten biliyorsun.
Hm iyiymiş öyle de
telefon elimde, yerimde hafif koşu yapıyorum leslie hareketleri de ekliyorum arada
Güzel daha aktif olabilmek için 15 dakika leslie de iyi olur canım. Yine adımını sayarsın zaten leslie yürüyüşle aynı kaloriye denk geliyor.
kahve yine geç saate kaldı
Bende içtim yemekten 2 saat kadar sonra. Bide yeşil çay içtim kiraz sapi kaldı suyu da tamamlayamadım. Gece oğlan rahatsızlandı istifra etti geç yattım bugün de oruç tutmadım oğlan kötü olursa yine diye
bir motivasyon resmi gelsin o zaman sonra da keyif kahvemi yapayım sen içtin mi
Güzel motivasyonnn
topik bir gün kapansa da başka açarız kuşum sorun değil bitmeyen enerjimiz yeter
Yani aynen ama neden kapansın kiiğ

Teşekkür ederim 36.600 gram verdim darısı sizlere inşallah
İnşallah çok güzel vermişsiniz tebrik ediyorum. Benimde şu an 31.6 vermem gerek. 108.7 ile başladım. Başlangıçta 41 kilo vermem gerekirken şu an 31.61 ay 1hafta oldu 10 kilo verdim bu gruba katılalı da sanırım 3 hafta oluyor. 4 kilo 850 gr verdim.

Bugün nihayet 98.65 gördüm. Aslında daha fazla olması gerekirdi biraz şişkinlik var nedense önümüzdeki 1 hafta boyunca tartılmayacağım 27sinde bakalım kaça düşeceğim güzel Bi şekilde spor ve düzenli beslenme de devam edecek.

Maşallah size

Anladım canım

Geçmiş olsun canım

Ne bileyim buranın kurdu bu hanımefendiler bilerek kışkırtıp şikayet edebilirler diye düşündüm sürü halinde çalışıyorlar biliyorum canım

Tesekkur ederim canım benim. Bugün 30 dk yürüyüş yaptım. Ve 15 dakika kadar da kol sırt egzersizi ve squat yaptım. Ara ogunum bir kase yaban mersiniydi şimdi dışarı çıkıyorum yarım saat kadar da disarda yürürüm. Yemek de disarda olacak dikkat edicemm sen ne yaptın spor yaptın mı?
Maşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…