Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Bugün yediklerimi de yazayım kızlar. Sabah yine aç karna limonlu su, kiraz saplı çay içtim. Kahvaltıda 1 haslanmış yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir 2 dilim ekmek yarım domates yarım salatalık yedim. Ara öğünde 1 bardak süt, 13 yaban mersini 2 küçük dilim elma,
Akşam da 4 kaşık nohutlu Bulgur pilavı 2 adet haşlanmış kemiksiz derisiz tavuk budu, yağsız salata ve 1 dilim kadar ekmek yedim. Totalde 1077 kalori aldım ☺️

Kesinlikle öyle ama yok kafaya koydum Bi gün abartcam kahvaltıdan itibaren doyana kadar yicem tatlı ve abur cubur da yicem 😁 yicem yicem banane 🤣
Ahaha o zaman şöyle yapabilirsiniz bir hedef koyun kendinize atıyorum 90 kilo. O kiloya gelince 1 gün yapın öyle sonra yine devam diyete 😀

Ahaha o zaman şöyle yapabilirsiniz bir hedef koyun kendinize atıyorum 90 kilo. O kiloya gelince 1 gün yapın öyle sonra yine devam diyete 😀
Aynen kesinlikle öyle düşünüyorum bugün kendimi çok zorladım hem spor hem diyet konusunda hiç istemedi canım şu an mesela hiç tok hissetmiyorum. Olsa 3 dilim tatlı yerim yada iki paket cips , hatta cikolata karam brovnie 😁o derece canım çekiyor ama kendimi tutuyorum. 95 e düşünce bunu yapicam belki daha geç belki daha erken bilmiyorum bakcazz🤣

Aynen kesinlikle öyle düşünüyorum bugün kendimi çok zorladım hem spor hem diyet konusunda hiç istemedi canım şu an mesela hiç tok hissetmiyorum. Olsa 3 dilim tatlı yerim yada iki paket cips , hatta cikolata karam brovnie 😁o derece canım çekiyor ama kendimi tutuyorum. 95 e düşünce bunu yapicam belki daha geç belki daha erken bilmiyorum bakcazz🤣
Mantıklı 😀 bende 2 hafta sonra kendime ödül vereceğim dürüm yiyeceğim 🤭

Mantıklı 😀 bende 2 hafta sonra kendime ödül vereceğim dürüm yiyeceğim 🤭
Ovv sen daha sıkı yapıyorsun o zaman ben dürüm yiyorum günlük hedef kaloriyi,günlük Yağ protein ve karbonhidrat ihtiyacını aşmadigim sürece yiyorum. Ama kızartma sucuk kaşar tost paketli ürünleri şeker içeren ürünler yemiyor ve içmiyorum sadece yemeklerin yağına dikkat ediyorum birde o kadar.

Ovv sen daha sıkı yapıyorsun o zaman ben dürüm yiyorum günlük hedef kaloriyi,günlük Yağ protein ve karbonhidrat ihtiyacını aşmadigim sürece yiyorum. Ama kızartma sucuk kaşar tost paketli ürünleri şeker içeren ürünler yemiyor ve içmiyorum sadece yemeklerin yağına dikkat ediyorum birde o kadar.
Ya benim aynı zamanda buğday alerjim var o yüzden hayatımda çok yok. Diyet sürecinde de iyi oluyor. Ara sıra kaçamak yapıyorum öyle 😄

Yaaa ilk defa duydum buğday alerjisi diye de yani hamur işi hersey yasak mı o zaman? Nasıl bir alerjik etkisi oluyor sana?
Buğday içeren her şey 🫠 burnum akıyor hapşırıyorum zor nefes alıyorum gece uyurken zorlanıyorum burun spreyiyle yaşıyorum 🤣 ama yine de hamur kalp ben 🫠☹️

Ooov baya rahatsız edici bir durum olsa gerek. Allah kolaylık versin bacım. 💖
Teşekkür ederim canım alıştık artık :) diyete girmem iyi oldu diyetle kestim komple sadcee 1 kere hamburger yedim geçen hafta böyle 3 haftada bir fastfood bir şey yiyeceğim öyle kendimi motive ettim geçen hafta hamburger yedim. 2 hafta sonra dürüm yiyeceğim sonra bakarız canım ne isterse belki makarna yerim 😂

X