- 6 Mayıs 2024
- 3.419
- 3.551
- 48
- 29
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Orası öyle tabi hamilelik sürecinde gene diyetisyeniyle çalışacağım zaten şimdilik kendi kendime debeleniyorum65 ideal 60 olursa daha rahat Bi hamilelik geçirirsin bende ikinci gebelik için kilo vermeye çalışıyorum
Ya süper özel diyetisyene mi gideceksin bende istiyorum kilo kontrollü hamilelik geçirmek cunku çok kilo aldım ilk gebeligimde ikincisi öyle olsun istemiyorum. Amin inşallah sağlıkla olur. Oğlum 3 yaşında şimdi yaza gebelik düşünüyorum. Oldu doğdu derken 4 buçuk yaşına gelir diye düşünüyorum hayırlısıyla inşallah.Orası öyle tabi hamilelik sürecinde gene diyetisyeniyle çalışacağım zaten şimdilik kendi kendime debeleniyorumilk 3 ay kilo verdirip kalan aylar bebeğe kilo aldırıp anneye aldırmıyorlar. O şekilde düşünüyorum bakalım hayırlısı. İnşallah ikimizde veririz ve sağlıkla hamile kalırız :) ilk çocuk kaç yaşında sizin?
Süper olmuş canım afiyetler olsun inan ben Bi parça çikolata yemeye korkuyorum kendimi de durdurmam diye ama sen harika gidiyorsun tebrik ediyorum
İyi gecelerİyi geceler hanımlar yarın bakacağım öpüyorum
Evet bir diyetisyenle konuştum gebelerle çalışıyor yüksek kilo gebelik şekeri felanda tetikliyor o yüzden bende kontrollü gitmek istiyorum :) hamilelik öncesi fazla kilomu verip hamilelik sürecinde de bebeğe kilo aldırıp kendim kilo almadan tamamlamak istiyorum bakalım :)Ya süper özel diyetisyene mi gideceksin bende istiyorum kilo kontrollü hamilelik geçirmek cunku çok kilo aldım ilk gebeligimde ikincisi öyle olsun istemiyorum. Amin inşallah sağlıkla olur. Oğlum 3 yaşında şimdi yaza gebelik düşünüyorum. Oldu doğdu derken 4 buçuk yaşına gelir diye düşünüyorum hayırlısıyla inşallah.
İnşallah canım inşallah öyle olur Allah sağlıkla nasip etsin dilerim ki. Bana da sana daEvet bir diyetisyenle konuştum gebelerle çalışıyor yüksek kilo gebelik şekeri felanda tetikliyor o yüzden bende kontrollü gitmek istiyorum :) hamilelik öncesi fazla kilomu verip hamilelik sürecinde de bebeğe kilo aldırıp kendim kilo almadan tamamlamak istiyorum bakalım :)
Hadi inşallah istediğiniz gibi olur
MaşallahAfiyetler olsun bende yeşilcay içicem iyiyim açlık hiç yokk
Hoşgeldiniz kolay gelsinMerhaba kızlar. Hepinize sürecinizde kolaylıklar diliyorum
Bende kilo verme sürecindeyim. 85 kilo ile başladım. 1.5 ayda 76.70 düştüm. Hala devam ediyorum ilk hedefim 65 sonrasına bakacağız
Aralıklı oruç gibi yapıyorum. 12de kahvaltı 4/4.30 gibi ara öğün 7.8 arası akşam yemeği. Haftanın 4/5 günü 8km en az yürüyüş yapıyorum. Kalori hesabı yapmıyorum. Herkese başarılar diliyorum
Kız niye durduramicanSüper olmuş canım afiyetler olsun inan ben Bi parça çikolata yemeye korkuyorum kendimi de durdurmam diye ama sen harika gidiyorsun tebrik ediyorum
Ben duramıyorum bazen daha fazlasını çekiyor canım napayim. O yüzden hiç yememeyi tercih ediyorum. Sende dikkat et kıvır zıvırlara bak veriyorsun ne güzel gram gram alma. Benim yarın 1 ay bitiyor bakalım son Bi haftadır kaçamak hiç yoktu.Kız niye durduramican
Teşekkür ederim
Bugün daha iyi olacak
Dün resimler dışında kıvır zıvır vardı
Tebrikler canımKızlar bugün 1316 kalori ile günü kapatıyorum. 45 dakika leslie de yaptım. Sizlerin nasıldı bugün?
Valla bugün kötü oldu moralim çok bozukBen duramıyorum bazen daha fazlasını çekiyor canım napayim. O yüzden hiç yememeyi tercih ediyorum. Sende dikkat et kıvır zıvırlara bak veriyorsun ne güzel gram gram alma. Benim yarın 1 ay bitiyor bakalım son Bi haftadır kaçamak hiç yoktu.
Neden öyle oldu. Aslında bende akşam dürüm yedim biraz da patates kızartması kalori sinirini asmadigim ama yine de çok mu oldu acaba diyor kısmen kötü hissediyorum biraz sindirdikten sonra 15 20 dk spor yapmayı düşünüyorumValla bugün kötü oldu moralim çok bozuk
Oooov çok üzüldüm diyetle ilgili sanmıştım bu mesajı sonradan gördüm. Tartışma mi oldu aranızda. Sevinmelisin bence. Gerçek yüzünü görebildiğin için aslında.Kız kardeşim gibi biri vardı ama gerçek yüzünü gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?