Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YAZA KADAR ZAYIFLAMALIYIZ
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
- 25 Kasım 2015
- 83
- 27
- 3
- 28 Ocak 2015
- 112
- 45
- 98
- 31
- 26 Temmuz 2013
- 149
- 7
- 48
- 36
MERHABA BENİM BOY 168 KİLO İSE ARTIK TON İLE ÖLÇÜLÜYOR ŞAKA ŞAKA 116 KİLOYUMCanim kilonu ve boyynu yazarmisin bnmki boy158kılo 63.0
HADİ O ZAMAN BİRBİRİMİZİ GAZA GETİRECEĞİZ İŞTE BUNUN İÇİN AÇTIM BENİM DE MOTİVASYONUM DÜŞÜNCE BANA DA GAZ GEREKYaza düğünüm var benimde 8-10 Kilo vermem gerek. Geçtiğimiz 10 günde 2 kere diyete başlayıp bozdum.. Acilen gaza gelip vermem gerek her geçen gün zaman daralıyor
EVET TEK BAŞINA OLMUYOR BEN ÇOK DENEDİM BU KAÇINCI BİLMEM ARTIK AMA SON OLACAK BİRDE DİYETİSYENE GİDİYORUM BEN BU ARADA TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI OLSUN DEMİŞSİN HEPİMİZE HAYIRLI OLUR İNŞALLAHgünlüğün hayırlı olsun canım :) ben de aldığım tüm kiloları verip üzerine daha da vermek istiyorum boy 163 kilo 74,3. pazartesileri tartılıyorum ve 63 kiloya düşmek için uğraşıyorum. birbirimize destek olalım. tek başına dengeli beslenmek ve spor yapmak çok zor
- 25 Kasım 2015
- 83
- 27
- 3
Ben 3 gün önce çorba diyetine başladım kahvaltı+ 2 öğünde çorba ve yoğurt tüketiyorum. Sonuç nasıl olucak bilmiyorum. Net kilomda değişiklik yok ama gram gram değişim oluyo.
2 yıl öncesine kadar aşırı zayıftım 45 idim. Kilo almaya çalışıyordum alamıyordum tatlıyla, çikolatayla aram hiç yoktu. 51-54 arası bi kiloya geleyim derken sağlıksız beslenme, ve yeme akışkanlığım çok değişti ilk 1 yılda 12 Kilo aldım. Şuanda 65 Kilo oldum
Yaza da düğünüm var daha önce 1 Kilo dahi istyerek vermeyen biri olarak nasıl diyet yapılır onu bile bilmiyorum. Bu süreçte hep tartıda daha fazla gelmeye başladım. Inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz
2 yıl öncesine kadar aşırı zayıftım 45 idim. Kilo almaya çalışıyordum alamıyordum tatlıyla, çikolatayla aram hiç yoktu. 51-54 arası bi kiloya geleyim derken sağlıksız beslenme, ve yeme akışkanlığım çok değişti ilk 1 yılda 12 Kilo aldım. Şuanda 65 Kilo oldum
Yaza da düğünüm var daha önce 1 Kilo dahi istyerek vermeyen biri olarak nasıl diyet yapılır onu bile bilmiyorum. Bu süreçte hep tartıda daha fazla gelmeye başladım. Inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz
- 26 Temmuz 2013
- 149
- 7
- 48
- 36
CANIM SENİN İÇİN DİYET ÇOK DAHA ZOR AMA BENCE MUTLAKA DOKTOR KONTROLLÜ BİR DİYET YAPMALISIN BAKSANA KİLO ALMAYI BİLE ABARTMIŞSIN BÜNYE BAYA BOZULUR SAĞLIKSIZ VERİRSEN ETRAFTAN BULDUĞUN DİYETLERİ YAPMA BENCE GİT BİR DOKTORA FAZLA KİLON DA YOK 2-3 AYDA RAHATLIKLA VERİRSİN HEM DE SAĞLIKLI BESLENİR DÜZENLİ BİR BÜNYEN OLUR YOKSA EVLENDİKTEN SONRA ÇOK KİLO ALIRSIN BENDEN SÖYLEMESİ DEMEDİ DEMEBen 3 gün önce çorba diyetine başladım kahvaltı+ 2 öğünde çorba ve yoğurt tüketiyorum. Sonuç nasıl olucak bilmiyorum. Net kilomda değişiklik yok ama gram gram değişim oluyo.
- 28 Ocak 2015
- 112
- 45
- 98
- 31
HA HA HA çok güldüm canım :) tüm dünya zayıf. bi sen şişman yok yok merak etme bende şişmanım. işte tam da şu (O) gibiyim...ne o ya kimse zayıflamak istemiyor herhalde bir ben mi kaldım kilo vermek isteyen tüm dünya zayıfladı mı
- 26 Temmuz 2013
- 149
- 7
- 48
- 36
İYİ SEN YİNE (O) GİBİYSEN NE ALA BEN RESMEN (OO) GİBİYİM YAN YATINCAHA HA HA çok güldüm canım :) tüm dünya zayıf. bi sen şişman yok yok merak etme bende şişmanım. işte tam da şu (O) gibiyim...
- 28 Ocak 2015
- 112
- 45
- 98
- 31
- 25 Kasım 2015
- 83
- 27
- 3
Yulaf ezmesinin çok faydalı olduğunu söylüyorlar. Ben de bazı sabahlar onu tüketiyorum.Konu pek aktif değil nedense
Bgn yulaf kepeği ve ezmesi aldım sabah ve akşamları yoğurt veya süt ile tüketicem inşallah faysasını görürüm
- 26 Temmuz 2013
- 149
- 7
- 48
- 36
merhaba kızlar bir süredirgiremedim işlerim çok yoğun da
ben zamanında dukan diyeti yapıyordum günde 1 buçuk ya da 2 kaşık yulaf kepegi tüketmek iyiymiş ben şu an yaptığım köftelerin hepsine katıyorum galeta unu ya da ekmek yerine
bu arada 15 gün de 1.7 kg vermişim çok az geldi bana ama bakalım 3 martta bir daha gideceğim o zmn kaç kilo vermiş olurum bilmem
ben zamanında dukan diyeti yapıyordum günde 1 buçuk ya da 2 kaşık yulaf kepegi tüketmek iyiymiş ben şu an yaptığım köftelerin hepsine katıyorum galeta unu ya da ekmek yerine
bu arada 15 gün de 1.7 kg vermişim çok az geldi bana ama bakalım 3 martta bir daha gideceğim o zmn kaç kilo vermiş olurum bilmem
15 günde 1.7 kilo gayet iyi canım. Çok hızlı vermek doğru değil. Sen sağlıklı bir şekilde vermişsin, bu şekilde devam et :)merhaba kızlar bir süredirgiremedim işlerim çok yoğun da
- 20 Ocak 2016
- 164
- 375
- 53
Yaza düğünüm var benimde 8-10 Kilo vermem gerek. Geçtiğimiz 10 günde 2 kere diyete başlayıp bozdum.. Acilen gaza gelip vermem gerek her geçen gün zaman daralıyor
benımde aynııııı naptın zayıfladın mı geçen sürede ?