- 1 Aralık 2024
- 6
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
yani sizler maaşallah kalori bile hesaplıyorsunuz ne güzel bnm durum çok öyle değil. Okdar hesap yapmıyorum yani cumadan cumaya tartılacağım ama hafta içerisinde beyaz ekmem şeker tatlı hamur vs kullanmaycgm . Bide hiç aç kalmamam lazmmış diyetisyenler bana metabolizmamın çok aç kaldığı için korkup sağlıklı yşyecgı bile depoladgını söyledi bu sebeple sürekli atıstırmalıklar yapmamı söyledi cnkü bn sabah kahvaltıdan sonra taa başım ağrıyana kadar unutuyorum yemeği günlük iş güç koşturmadan. Migrende var aç kalınca bu sefer o başlıyor. Velhasılı kelam sizin kadar günlük kullanamam ama haftalık bilgilendiririmMerhaba hoşgeldiniz
inşallah devam ederiz aynen
Tabi katılabilirsiniz
Teşekkürler inşallah hepimiz sonsuza dek kurtuluruz yüksek rakamlardan
Çok doğru arkadaşım kendini kasmaya gerek yok yavaş ve kalıcı kilo vermek önemli ama yinede diyetkolik uygulamasını öneririm kalori hesaplamak istersen çünkü bazen bilmeden fazla kalori alabiliyoruz. Bide kilonu, içtiğin suyu kaydedebiliyorsun yani kısmen de olsa yardımcı olur sana daha motive edebilir.İnş
yani sizler maaşallah kalori bile hesaplıyorsunuz ne güzel bnm durum çok öyle değil. Okdar hesap yapmıyorum yani cumadan cumaya tartılacağım ama hafta içerisinde beyaz ekmem şeker tatlı hamur vs kullanmaycgm . Bide hiç aç kalmamam lazmmış diyetisyenler bana metabolizmamın çok aç kaldığı için korkup sağlıklı yşyecgı bile depoladgını söyledi bu sebeple sürekli atıstırmalıklar yapmamı söyledi cnkü bn sabah kahvaltıdan sonra taa başım ağrıyana kadar unutuyorum yemeği günlük iş güç koşturmadan. Migrende var aç kalınca bu sefer o başlıyor. Velhasılı kelam sizin kadar günlük kullanamam ama haftalık bilgilendiririm
Bakarım teşekkür ederimÇok doğru arkadaşım kendini kasmaya gerek yok yavaş ve kalıcı kilo vermek önemli ama yinede diyetkolik uygulamasını öneririm kalori hesaplamak istersen çünkü bazen bilmeden fazla kalori alabiliyoruz. Bide kilonu, içtiğin suyu kaydedebiliyorsun yani kısmen de olsa yardımcı olur sana daha motive edebilir.
ÇokkkkAfiyet olsun Tok tutuyor muu peki?
Tabi ne sıklıkla istersenİnş
yani sizler maaşallah kalori bile hesaplıyorsunuz ne güzel bnm durum çok öyle değil. Okdar hesap yapmıyorum yani cumadan cumaya tartılacağım ama hafta içerisinde beyaz ekmem şeker tatlı hamur vs kullanmaycgm . Bide hiç aç kalmamam lazmmış diyetisyenler bana metabolizmamın çok aç kaldığı için korkup sağlıklı yşyecgı bile depoladgını söyledi bu sebeple sürekli atıstırmalıklar yapmamı söyledi cnkü bn sabah kahvaltıdan sonra taa başım ağrıyana kadar unutuyorum yemeği günlük iş güç koşturmadan. Migrende var aç kalınca bu sefer o başlıyor. Velhasılı kelam sizin kadar günlük kullanamam ama haftalık bilgilendiririm
Rica ederimBakarım teşekkür ederim
Süpermiş. Yağ yakıcı kahve derken özel Bi kahve mi aldin yoksa kendi karışımın falan mı?? Öyleyse tarif veğğrrÇokkkk
Hayır hayır yapma yapmaaaSınavdan çıktım canım çikolata cips çekiyor valla bakalım
Ne sınavı?Sınavdan çıktım canım çikolata cips çekiyor valla bakalım
İşyeri hekimliğiNe sınavı?
Oh oh bana diyene bakınKızlar bugün güne limonlu suyla değil kosturmacayla başladımmisafir olduğu için. Kahvaltim biraz ağır oldu ama sofradan doymadan kalktim yarım dilim peynir, yarım yumurta kapama,2 küçük köfte 1 tane fırında rulo börek, ceyrek bazlama (tereyagli ) Bi çatallık 5 adet kadar patates kızartması, domates salatalık yedim.540 kalori oldu ama ara öğün yapmayı düşünmüyorum akşama Allah kerim
Tabi vereyim normal türk kahvesi pisiriyorum, çiğden kahveye bir tutam tarçın ekliyorum , bardağa da hindistan cevizi yağı koyuyorum kahveyi dökmeden önceSüpermiş. Yağ yakıcı kahve derken özel Bi kahve mi aldin yoksa kendi karışımın falan mı?? Öyleyse tarif veğğrr
Tamam bende denicem teşekkür ederimTabi vereyim normal türk kahvesi pisiriyorum, çiğden kahveye bir tutam tarçın ekliyorum , bardağa da hindistan cevizi yağı koyuyorum kahveyi dökmeden önce
Hadi yaa senin metabolizmandan istiyorum o zamanBen böyle veriyorum yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?