- 22 Aralık 2020
- 494
- 377
- 53
- 25
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Hosgeldin aramıza grubumuz büyüyor büyürken de bol eksiler görelim inşallahmerhaba hanımlar bende dün başladım yediklerime dikkat etmeye bugün sizi buldum aranıza katılmak isterim.Bu platformu kullanmaya yeni başladım inşallah hem hayatımın yeni diyet sayfasıhem bu sayfa aktif olarak devam eder.
Cuma 81.6 kg ile başladığım yolculukta kendime ve sizlere başarılar diliyorum inşallah bu sayıları son kez görürüz tartı da sağlıkla verelim inşallah
Hosgeldin aramıza bol eksiler inşallahMerhabalaryardım edin a dostlar 113 kiloyum. 1.72 boy. Bugün başladım diyete, birbirimizi takip edelim her gün ne yaptığımızı yazalım. Ben yeni yeni kullanmaya başladım siteyi, tam da bilmiyorum. Herhangi bir grup var mı motivasyon grubu? Denetleyelim birbirimizi motive edelim faydası olur zararı olmaz
İnşallahHosgeldin aramıza grubumuz büyüyor büyürken de bol eksiler görelim inşallah
12-1 gibi yatıyorum bu duble yeşil çay ve sebzeler bayağı sisirdiGece geç yatıyorsan çok acikabilirsin yalnız tok tutan Bi akşam yemeği değil. Ama sana iyi geliyorsa sıkıntı yok tabiki. Öğünler çok iyi görünüyor. 1300 kalori de ideal.Ben ekstradan paketli ürün hiç yememeye çalışıyorum bazen kaçamaklar oluyor tabi ama haftada belki bir kez.
Yoo asla çok değil hem de güzel beslendinTeşekkürler ama çok yedim gibi hissettim doymuş hissetmiyorum ama acaba çok mu oldu diyorum kendi kendime spor da yaptım ya çok değil demi
Şekersiz seviyorum çay kahveKahveyi şekerli mi içiyorsun şekersiz mi
Merhaba gider tabi kiMerhaba, ben de şimdi tartılmadım ama 113 kg ydim bir kaç hafta önce. Bugün diyete başladım, güzel gitti. Ağustos ayına kadar hedef koydum en az 40 kilo gidecek.
HoşgeldinizMerhabalaryardım edin a dostlar 113 kiloyum. 1.72 boy. Bugün başladım diyete, birbirimizi takip edelim her gün ne yaptığımızı yazalım. Ben yeni yeni kullanmaya başladım siteyi, tam da bilmiyorum. Herhangi bir grup var mı motivasyon grubu? Denetleyelim birbirimizi motive edelim faydası olur zararı olmaz
Hoşgeldiniz55 kg ile bende katılıyorum hedef 48
Kilo normal gerçekten, acaba karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyorsunuz?Teşekkür ederim sende umarım ulaşırsın boyum 167 ama benim göbek sorunum var maalesef yağ oranım yüksek
Merhaba hoşgeldinizmerhaba hanımlar bende dün başladım yediklerime dikkat etmeye bugün sizi buldum aranıza katılmak isterim.Bu platformu kullanmaya yeni başladım inşallah hem hayatımın yeni diyet sayfasıhem bu sayfa aktif olarak devam eder.
Cuma 81.6 kg ile başladığım yolculukta kendime ve sizlere başarılar diliyorum inşallah bu sayıları son kez görürüz tartı da sağlıkla verelim inşallah
Tuttu mu bariKızlar normalde akşam 7 den sonra hiçbirsey yiyip içmiyorum ama şeker hastası olduğum için sekerim düştü 1 tane meyveli soda içtimkalori 1342 oldu şu an.
Ya olabilir çok ekmek tüketiyorum abur cubur falan baya sağlıksız besleniyorumHoşgeldiniz
Kilo normal gerçekten, acaba karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyorsunuz?
O zaman yavaş yavaş sağlıklı protein arttırıp bu kötü karbonhidratları azaltın derimYa olabilir çok ekmek tüketiyorum abur cubur falan baya sağlıksız besleniyorum
Teşekkür ederimm12-1 gibi yatıyorum bu duble yeşil çay ve sebzeler bayağı sisirdiama garanti olsun bir de kahve içeyim haha
Yoo asla çok değil hem de güzel beslendin
Şekersiz seviyorum çay kahve
Valla çok iyi geldi bende ahududu mu ney ondan ictimTuttu mu baribenim favorim çilekli
Günaydın iyi pazarlarGünaydın mutlu pazarlar
Afiyet olsun Tok tutuyor muu peki?Kahvaltım: yağ yakıcı kahve, muz, mandalina ve çiğ kuruyemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?