• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

merhaba hanımlar bende dün başladım yediklerime dikkat etmeye bugün sizi buldum aranıza katılmak isterim.Bu platformu kullanmaya yeni başladım inşallah hem hayatımın yeni diyet sayfası 😅 hem bu sayfa aktif olarak devam eder.
Cuma 81.6 kg ile başladığım yolculukta kendime ve sizlere başarılar diliyorum inşallah bu sayıları son kez görürüz tartı da sağlıkla verelim inşallah ☺️
Hosgeldin aramıza grubumuz büyüyor büyürken de bol eksiler görelim inşallah 🫠

Merhabalar:KK54:yardım edin a dostlar:KK61:113 kiloyum. 1.72 boy. Bugün başladım diyete, birbirimizi takip edelim her gün ne yaptığımızı yazalım. Ben yeni yeni kullanmaya başladım siteyi, tam da bilmiyorum. Herhangi bir grup var mı motivasyon grubu? Denetleyelim birbirimizi motive edelim faydası olur zararı olmaz
Hosgeldin aramıza bol eksiler inşallah 😇

Gece geç yatıyorsan çok acikabilirsin yalnız tok tutan Bi akşam yemeği değil. Ama sana iyi geliyorsa sıkıntı yok tabiki. Öğünler çok iyi görünüyor. 1300 kalori de ideal.Ben ekstradan paketli ürün hiç yememeye çalışıyorum bazen kaçamaklar oluyor tabi ama haftada belki bir kez.
12-1 gibi yatıyorum bu duble yeşil çay ve sebzeler bayağı sisirdi 🤣 ama garanti olsun bir de kahve içeyim haha
Teşekkürler ama çok yedim gibi hissettim doymuş hissetmiyorum ama acaba çok mu oldu diyorum kendi kendime spor da yaptım ya çok değil demi
Yoo asla çok değil hem de güzel beslendin :KK9:
Kahveyi şekerli mi içiyorsun şekersiz mi
Şekersiz seviyorum çay kahve 🩷

Merhaba, ben de şimdi tartılmadım ama 113 kg ydim bir kaç hafta önce. Bugün diyete başladım, güzel gitti. Ağustos ayına kadar hedef koydum en az 40 kilo gidecek.
Merhaba gider tabi ki 🥰
Merhabalar:KK54:yardım edin a dostlar:KK61:113 kiloyum. 1.72 boy. Bugün başladım diyete, birbirimizi takip edelim her gün ne yaptığımızı yazalım. Ben yeni yeni kullanmaya başladım siteyi, tam da bilmiyorum. Herhangi bir grup var mı motivasyon grubu? Denetleyelim birbirimizi motive edelim faydası olur zararı olmaz
Hoşgeldiniz 🙂 burası zayıflama gruplarından daha serbest aslında, kuralları herkes kendi koyuyor ama genel olarak tavsiye verip motive ediyoruz birbirimizi 💕

merhaba hanımlar bende dün başladım yediklerime dikkat etmeye bugün sizi buldum aranıza katılmak isterim.Bu platformu kullanmaya yeni başladım inşallah hem hayatımın yeni diyet sayfası 😅 hem bu sayfa aktif olarak devam eder.
Cuma 81.6 kg ile başladığım yolculukta kendime ve sizlere başarılar diliyorum inşallah bu sayıları son kez görürüz tartı da sağlıkla verelim inşallah ☺️
Merhaba hoşgeldiniz 🙂
inşallah devam ederiz aynen 🙏🏻
Tabi katılabilirsiniz 😍
Teşekkürler inşallah hepimiz sonsuza dek kurtuluruz yüksek rakamlardan :hamarat:

Back
X