- 31 Temmuz 2020
- 20.322
- 60.231
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Evet dünü atayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy çok tebrik ederimAkşam yemeğinde brokoliden vaz geçildi fırında ekstra yag eklemeden patatesli tavuk kanat yapıldı 8 adet kanat 1 adete denk gelen patates yendi yanında bir buçuk dilim ekmek ile. Totalde 1267 kalori ile bugün de bitmiş oldu.
Gece geç yatıyorsan çok acikabilirsin yalnız tok tutan Bi akşam yemeği değil. Ama sana iyi geliyorsa sıkıntı yok tabiki. Öğünler çok iyi görünüyor. 1300 kalori de ideal.Ben ekstradan paketli ürün hiç yememeye çalışıyorum bazen kaçamaklar oluyor tabi ama haftada belki bir kez.Akşam yemeği yeşil elma salatalık
Teşekkürler ama çok yedim gibi hissettim doymuş hissetmiyorum ama acaba çok mu oldu diyorum kendi kendime spor da yaptım ya çok değil demiVayy çok tebrik ederim
Kahveyi şekerli mi içiyorsun şekersiz miBirazdan limonlu yeşil çay icicem duble
Sonra da kahve içerim
Hosgeldin aramıza umarım faydalı olur paylaşımlarımız. En kısa zamanda hedefine hedefimize ulaşmak dileğiyleTeşekkürler ama çok yedim gibi hissettim doymuş hissetmiyorum ama acaba çok mu oldu diyorum kendi kendime spor da yaptım ya çok değil demi
Hosgeldin umarım hedefine ulaşırsın sende ama boyun kaç 55 fazla değil kiii55 kg ile bende katılıyorum hedef 48
Teşekkür ederim sende umarım ulaşırsın boyum 167 ama benim göbek sorunum var maalesef yağ oranım yüksekHosgeldin umarım hedefine ulaşırsın sende ama boyun kaç 55 fazla değil kiii
Anladım canım başarılar o zamannTeşekkür ederim sende umarım ulaşırsın boyum 167 ama benim göbek sorunum var maalesef yağ oranım yüksek