• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

1000025062.jpg

Akşam yemeğinde brokoliden vaz geçildi fırında ekstra yag eklemeden patatesli tavuk kanat yapıldı 8 adet kanat 1 adete denk gelen patates yendi yanında bir buçuk dilim ekmek ile. Totalde 1267 kalori ile bugün de bitmiş oldu.😇

Akşam yemeği yeşil elma salatalık 😘
Gece geç yatıyorsan çok acikabilirsin yalnız tok tutan Bi akşam yemeği değil. Ama sana iyi geliyorsa sıkıntı yok tabiki. Öğünler çok iyi görünüyor. 1300 kalori de ideal.Ben ekstradan paketli ürün hiç yememeye çalışıyorum bazen kaçamaklar oluyor tabi ama haftada belki bir kez.

Merhaba, ben de şimdi tartılmadım ama 113 kg ydim bir kaç hafta önce. Bugün diyete başladım, güzel gitti. Ağustos ayına kadar hedef koydum en az 40 kilo gidecek.

Merhabalar:KK54:yardım edin a dostlar:KK61:113 kiloyum. 1.72 boy. Bugün başladım diyete, birbirimizi takip edelim her gün ne yaptığımızı yazalım. Ben yeni yeni kullanmaya başladım siteyi, tam da bilmiyorum. Herhangi bir grup var mı motivasyon grubu? Denetleyelim birbirimizi motive edelim faydası olur zararı olmaz

merhaba hanımlar bende dün başladım yediklerime dikkat etmeye bugün sizi buldum aranıza katılmak isterim.Bu platformu kullanmaya yeni başladım inşallah hem hayatımın yeni diyet sayfası 😅 hem bu sayfa aktif olarak devam eder.
Cuma 81.6 kg ile başladığım yolculukta kendime ve sizlere başarılar diliyorum inşallah bu sayıları son kez görürüz tartı da sağlıkla verelim inşallah ☺️

Back