- 31 Temmuz 2020
- 20.321
- 60.231
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
menüleri kaloriyi hareketi de 11inde yazıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam
e tamaam sen de öyle yap
Teşekkürler cnm. Öyle bak diye söyledim yap diye değilafiyet olsuun canım
sağol benim egzersiz videolarım var
benim bildiğim 30 günde kilo ver 8 dk filan amaTamam
Teşekkürler cnm. Öyle bak diye söyledim yap diye değil
Atayim ben sana linkinibenim bildiğim 30 günde kilo ver 8 dk filan ama
Seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canim yazamadim kbGünaydın canım kandilin mübarek olsun
Aynen ama izlediysen son 20 dakika kadarı egzersiz şeklinde. Ve baya etkili.hee bu bizim leslie
Siteyi perişan etmişler ya ne bu gözüm zor seçiyorcanım siteye ne olmuş yaa?
tamam canımAynen ama izlediysen son 20 dakika kadarı egzersiz şeklinde. Ve baya etkili.
Siteyi perişan etmişler ya ne bu gözüm zor seçiyor
Spor falan da yapmıyorum içimden gelmiyor hiç sende nasıl?tamam canım
Allah Allah canım o kadar aç kalma yav üzülürümNasıl gidiyor canım. Benim şu sıralar pek iyi gittigi söylenemez. Stresli durumlar yaşıyorum akşama kadar Bi kahveyle duruyorum akşam da az yiyorum ama sonra beni biseyler tetikliyor saçma sapan ne bulursam yiyorum. Ertesi gün de yediklerimin acısını çıkarır gibi akşama kadar aç kalıyorum bu döngü böyle sürüyor üç dört gündür hiç de tartilmadim verdigimi de sanmıyorum.
Spor planı bu ay beş gün yarın yapicamSpor falan da yapmıyorum içimden gelmiyor hiç sende nasıl?
Bugün düzenli Bi şekilde tekrar başlıyorum inşallah.Allah Allah canım o kadar aç kalma yav üzülürüm
Spor planı bu ay beş gün yarın yapicam
Çok çok iyi senin adına sevindim.Her gün tartiliyorum normal gidiyor canım memnunum
Hadi yaparsın canımmBugün düzenli Bi şekilde tekrar başlıyorum inşallah.
Çok çok iyi senin adına sevindim.