- 22 Aralık 2020
- 494
- 377
- 53
- 25
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Çok iyi Bende kosu bandında yürüdüm bugün 40 dk yine kol ve ic bacak egz yaptim 5 10 dk da günün nasıl geçti peki?bazen 15 bazen 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi Bende kosu bandında yürüdüm bugün 40 dk yine kol ve ic bacak egz yaptim 5 10 dk da günün nasıl geçti peki?bazen 15 bazen 30
olur canımİnşallah balım
300 çok geldi bana ya tatlı yerine yapıp yemek pek mantıklı değil ama kahvaltı olarak olabilir belki.
çok iyi canımÇok iyi Bende kosu bandında yürüdüm bugün 40 dk yine kol ve ic bacak egz yaptim 5 10 dk da günün nasıl geçti peki?
Ne oldu naptinn ne yedin hemen söyle
AmiinMutlu huzurlu sağlıklı ve hayırlı yıllar inşallah canım
Oo hoşgeldin canımCanım ciğerim napiyorsun dün bir takım kaçamaklar yapıldı bugün de yağ yakıcı kahve ile kahvaltı yapıldı limonlu sular içildi şimdi yesilcay icmekteyim ardına da spor hadi bakalım
Sağol balım.Oo hoşgeldin canım
Şifa olsun
Kaç gün bozdun kiiBen de tekrar tartıldım başladım
Ayın birinde başlamazsam olmuyor yok xD
Oo 11 ine çok daha ya. Neden 11 i ?bende adetim yaklaştığı için 2 hafta tartilmayi düşünmüyorum ayın 14 ünde tartılıp soyliyim bende11 inde bugünkü kilomu söylicem günlük tartılıcam
Sağol balım.
Kaç gün bozdun kii
Oo 11 ine çok daha ya. Neden 11 i ?bende adetim yaklaştığı için 2 hafta tartilmayi düşünmüyorum ayın 14 ünde tartılıp soyliyim bende
afiyet olsuun canımAkşam tavuk dürüm yedim sabahki sütlü kahve ile birlikte toplam 450 kalori oldu başka bisey yemedim bugün gayet iyi geçti. 1 saat leslie yaptım. 30 days challenge ismi aşırı iyi çalıştırıyor kasları Bi bakmanı isterim 40 dakika normal hareketler sonrası ağırlıklı squat, kol egzersizleri ve göbek egzersizleri olarak yapmışlar çok iyi.