• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

1000027937.jpg

Canım ciğerim napiyorsun dün bir takım kaçamaklar yapıldı bugün de yağ yakıcı kahve ile kahvaltı yapıldı limonlu sular içildi şimdi yesilcay icmekteyim ardına da spor hadi bakalım😀

Oo hoşgeldin canım
Şifa olsun
Sağol balım.
Ben de tekrar tartıldım başladım
Ayın birinde başlamazsam olmuyor yok xD
Kaç gün bozdun kii
11 inde bugünkü kilomu söylicem günlük tartılıcam 🤣🤣
Oo 11 ine çok daha ya. Neden 11 i ?bende adetim yaklaştığı için 2 hafta tartilmayi düşünmüyorum ayın 14 ünde tartılıp soyliyim bende 😃

Akşam tavuk dürüm yedim sabahki sütlü kahve ile birlikte toplam 450 kalori oldu başka bisey yemedim bugün gayet iyi geçti. 1 saat leslie yaptım. 30 days challenge ismi aşırı iyi çalıştırıyor kasları Bi bakmanı isterim 40 dakika normal hareketler sonrası ağırlıklı squat, kol egzersizleri ve göbek egzersizleri olarak yapmışlar çok iyi.

Akşam tavuk dürüm yedim sabahki sütlü kahve ile birlikte toplam 450 kalori oldu başka bisey yemedim bugün gayet iyi geçti. 1 saat leslie yaptım. 30 days challenge ismi aşırı iyi çalıştırıyor kasları Bi bakmanı isterim 40 dakika normal hareketler sonrası ağırlıklı squat, kol egzersizleri ve göbek egzersizleri olarak yapmışlar çok iyi.
afiyet olsuun canım
sağol benim egzersiz videolarım var 😋

Back
X