Günaydın kızlar kilolar gidiyo maşallah hepinize kocamnn alkışlar benimde kilo64.900gecen haftadan 700gr fazla:) bu hafta biraz fazla kacamk yaptim 64e dusnenin rehavetiyle:)) amannn olsun toplarim sabah jahvaltimda fiks hic degismiyo zaten:)))
şiiiişt kaçamak yaptıkça hedefe ulaşma zamanın uzuycak dur de kendine
Öğle yemeğim salata az manti yoğurt ek yemedim buara cok az su iciyorum bugun tejrardan cogaltnaya basladim yuruyuste iki şişe bitirdim bi saat yürüdüm
günaydın kızlar bugün çok mutlu hissettim tartıya çıkınca geçen hafta 55.9 du bu hafta 54.7, 1.2 kilo vermiş gibi gözüküyorum ama bence 900gr verdim çünkü geçen hafta çarş.perş. 55.6 yı gördüm cuma birden 55.9 çıktı sanırım şişlik vardı ondan ama her iki şekilde de sonuç mutlu etti beni
sizlerden de iyi sonuçlar bekliyorum canlaar
birazdan leslie bacımla fast 4 mile yürücem, 69'u ucundan gördüm motivasyonum arttı :)
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız:26:
tebrikler canım sevindim,ben bu 2 gün boyunca çok kaçamak yaptım yarına kendimi toparlamam lazım:18:
Aynen cnm kacamaksiz diyet olmaz olursada surdurulmez böyle iyi bosverin:)toparlarsın merak etme, hafta sonu kaçamak günü zaten :) keşke tutabilsek kendimizi o zaman hedeflere daha çabuk ulaşıcaz ama kaçamaksız da diyet sıkıcı oluyor
Slm kızlar bugünumu ozet gecim savah yumurta domates i ki ek zeytin peynir cay arada elma cokaclik olxu bi dilinde ekmk yedim öğlen bi tabak kısır aksam salata az ispanak patates az kısır hepsi az az sonrasinda cay cekirdek :)) hafta basindan itibaren cook dikkatli olcamm
toparlarsın merak etme, hafta sonu kaçamak günü zaten :) keşke tutabilsek kendimizi o zaman hedeflere daha çabuk ulaşıcaz ama kaçamaksız da diyet sıkıcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?