- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.141
Ben kocayı geç buldum zaten :) 1 senede bekledim. Yetmedi ama ne yapalım. Ben senden 1 yaş büyüğüm bi de :)Genç anne olmak ayrı bir güzel tabi.. biz biraz keyfimize düşkünüz sanırım. ben eşimle daha rahat gezip tozmak için düşünmedim. Çocuklu arkadaşları görünce gözümüz korkmuştu :) Ama şimdi yaş olayı var artık düşünmeliyiz dedik :)
Ben kocayı geç buldum zaten :) 1 senede bekledim. Yetmedi ama ne yapalım. Ben senden 1 yaş büyüğüm bi de :)
canım benim yaşlı demeyelim biz ona yaa en büyüğümüz diyelimEn yaşlınız benmiyim yahu
Heheeh ne güzel avutuyosun benicanım benim yaşlı demeyelim biz ona yaa en büyüğümüz diyelim
Heheeh ne güzel avutuyosun beniGelmişim ahir yaşıma hala yapsam mı diyom. Yapsam olcak mı onu bile bilmiyom. Ay baya yaşlanmışım ya ben
olsun tatlım gezdik tozduk dolu dolu yaşadık. Hani bilsem sorun olmayacak dahada ertelerim. Seviyorum sorumsuz hayatı :)Bir de biz karı koca çok tembel bi çiftiz . Çocuk olunca bunalıma girmezsek iyidirİnsanlar bizim yaşımızda ikinci çocuklarını yapıyor bizde ilkini yapıcaz anormal bir durum yokİnşallah olucak olmazsa da bakıcaz bir çaresine :)
olsun tatlım gezdik tozduk dolu dolu yaşadık. Hani bilsem sorun olmayacak dahada ertelerim. Seviyorum sorumsuz hayatı :)Bir de biz karı koca çok tembel bi çiftiz . Çocuk olunca bunalıma girmezsek iyidir
Bizde de ben keyfime düşkünüm eşim o kadar değil tabi, hani biraz daha gezeyim tozayım istiyorum, bebişlede gezilir aslındaGenç anne olmak ayrı bir güzel tabi.. biz biraz keyfimize düşkünüz sanırım. ben eşimle daha rahat gezip tozmak için düşünmedim. Çocuklu arkadaşları görünce gözümüz korkmuştu :) Ama şimdi yaş olayı var artık düşünmeliyiz dedik :)
Ne kadar güzel tam bebek sahibi olma yaşı, İnşAllah en kısa zamanda bebişiniz kucağınıza alırsınız..:)29 yaşındayım 1 bucuk senelik evliyim
yaşasıınn yaşıtım biri geldi bunalımdan kurtuldum :)Gerçi sen ikinciyi istiyorsun sanırım :) Hoşgeldin bu aradaSelammm bende buay hamile kalmak istiyorum.batim 1 subat.daha dun temizlendim ve kollari siviyorum.yasim 32.:)) 5.5 yillik evliyim
Hosbuldum siz kac yasindasizni.evet 2.istiyorum.yastan dolayı beklemeyim diyorum zatiii zor gebe kalabiliyorumyaşasıınn yaşıtım biri geldi bunalımdan kurtuldum :)Gerçi sen ikinciyi istiyorsun sanırım :) Hoşgeldin bu arada
Bana aballaa ablaaa dedilleerr döndüm baktım resmen banaaa dedileerr :) Canım genç anne olmak güzel eğer hazırsan. Ben tercih etmem o ayrı :)Ayyy ablalarım vallahi size şuan özendim yahuuu :)
ikinci çocuk mu düşünüyorsunuzSelammm bende buay hamile kalmak istiyorum.batim 1 subat.daha dun temizlendim ve kollari siviyorum.yasim 32.:)) 5.5 yillik evliyim
Hosbuldum siz kac yasindasizni.evet 2.istiyorum.yastan dolayı beklemeyim diyorum zatiii zor gebe kalabiliyorum
ben de tercih etmem ne genç evlenmeyi ne de genç anne olmayı hayatı yavaş yaşayarak geriden gelmek herşeyin tadını almak daha güzel be :)Bana aballaa ablaaa dedilleerr döndüm baktım resmen banaaa dedileerr :) Canım genç anne olmak güzel eğer hazırsan. Ben tercih etmem o ayrı :)
çok sağol canım allah hepimizin gönlüne göre verir allah inşallahNe kadar güzel tam bebek sahibi olma yaşı, İnşAllah en kısa zamanda bebişiniz kucağınıza alırsınız..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?