Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ben kocayı geç buldum zaten :) 1 senede bekledim. Yetmedi ama ne yapalım. Ben senden 1 yaş büyüğüm bi de :)

Heheeh ne güzel avutuyosun beni Gelmişim ahir yaşıma hala yapsam mı diyom. Yapsam olcak mı onu bile bilmiyom. Ay baya yaşlanmışım ya ben

İnsanlar bizim yaşımızda ikinci çocuklarını yapıyor bizde ilkini yapıcaz anormal bir durum yok İnşallah olucak olmazsa da bakıcaz bir çaresine :)

İnsanlar bizim yaşımızda ikinci çocuklarını yapıyor bizde ilkini yapıcaz anormal bir durum yok İnşallah olucak olmazsa da bakıcaz bir çaresine :)
olsun tatlım gezdik tozduk dolu dolu yaşadık. Hani bilsem sorun olmayacak dahada ertelerim. Seviyorum sorumsuz hayatı :)Bir de biz karı koca çok tembel bi çiftiz . Çocuk olunca bunalıma girmezsek iyidir

olsun tatlım gezdik tozduk dolu dolu yaşadık. Hani bilsem sorun olmayacak dahada ertelerim. Seviyorum sorumsuz hayatı :)Bir de biz karı koca çok tembel bi çiftiz . Çocuk olunca bunalıma girmezsek iyidir

:)bizde kesin bunalıma girecez ya ben hissediyorum benim eşime bıraksan daha o da bekler, bebek olunca bana ilgin azalcak diyor şimdiden Aman zaten olmuyor diyorum bende :)

Selammm bende buay hamile kalmak istiyorum.batim 1 subat.daha dun temizlendim ve kollari siviyorum.yasim 32.:)) 5.5 yillik evliyim

Bizde de ben keyfime düşkünüm eşim o kadar değil tabi, hani biraz daha gezeyim tozayım istiyorum, bebişlede gezilir aslında

Bana aballaa ablaaa dedilleerr döndüm baktım resmen banaaa dedileerr :) Canım genç anne olmak güzel eğer hazırsan. Ben tercih etmem o ayrı :)
ben de tercih etmem ne genç evlenmeyi ne de genç anne olmayı hayatı yavaş yaşayarak geriden gelmek herşeyin tadını almak daha güzel be :)

Oyyu bem hemen anlatayim kendimi hemen.3.defa gebe kaldim.3.gebeligime oglumu kucakladim.kan pihtilasmasi var bende.oyuzden saglik gebelikler yasiyodum.cokk ugraslar sonicinda 2 asilama 2 rahim ve bir tupten sonra oldu utkum.tup bebk tut.adi diger ay kendoligimden kaldim.4 yill yimedigim ot etmedigim dua kalmadi.aglamak artik alismistim.zor gunlerdii.ama ben yilmadim haa onu diyim sizee.tup tutmadi insan o ay bos gecirir.yok buseferde pressed kullandim.beyse 9 aylik dunya şirini oglum var.allah sizlwrede nasip etsin.yasom 32 oldu icin bir tane daha istiyorum.bakalim nezaman tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…