- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 34
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.081
canm hadi gözünaydınnn ALLAH sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş.Kızlarrrrrbenim kesinleşti kan testi ile. İnşallah isteyen herkesin en yakın zamanda göbüşleri bebiş ile dolsun yarabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın.İkinci kez anne olacağımı öğreniyorum ama ilk gibi inanın...
Kızlarrrrrbenim kesinleşti kan testi ile. İnşallah isteyen herkesin en yakın zamanda göbüşleri bebiş ile dolsun yarabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın.İkinci kez anne olacağımı öğreniyorum ama ilk gibi inanın...
teşekkürler cnm saol:)birde çok su tüketmediğim halde 3 gündür sık sık tuvalete çıkıyordum.
bu ay ikinci ayim sissy06 sen yumurtladin sanirim ben tutmadim bilniyorum yumurtlayip yumurtlamadigimi suan birlikte gun sayacagiz bu ay desene :) december ile sayiyordum o hamile kaldi darisi bizecanım benim de 19 ocak. sen ne kadar zamandır çalışıyorsun bu konuda?
Belli olmuyor demekki:) bnm de oglusum bir kerede oldu bu nazlaniyor:))Tşk ediyorum canım benim..Fazla uğraşmadım buna ilk ayda oldu kızıma 6 ay uğraşmıştım...
bu ay ikinci ayim sissy06 sen yumurtladin sanirim ben tutmadim bilniyorum yumurtlayip yumurtlamadigimi suan birlikte gun sayacagiz bu ay desene :) december ile sayiyordum o hamile kaldi darisi bize
amin inşallah :) ben ovulasyon testi yaptım bu ay. pazar çift çizgiyi görüp pazartesi çalışma yaptık :) hakkımızda hayırlısı olsun . ne zamandan beri uğraşıyorsun sen?
Kızlarrrrrbenim kesinleşti kan testi ile. İnşallah isteyen herkesin en yakın zamanda göbüşleri bebiş ile dolsun yarabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın.İkinci kez anne olacağımı öğreniyorum ama ilk gibi inanın...
TŞK EDİYORUM CANIM BENİM AMİN İNŞALLAH HEP BİRLİKTEDecember allah sag salim kavustrsn insss :) hayirli olsn yeni yil hediyen
canım hayırlı olsun çok sevindim maşallahTŞK EDİYORUM CANIM BENİM AMİN İNŞALLAH HEP BİRLİKTE
Canım olmak üzereyim çok yüksek ihtimal bu aksaş başlarturkuazcım ne durumdasın var mı adet belirtisi. Benim son 2 günüm ama adet belirtilerim başladı sinir oluyorum. arkadaşım dün doğum yaptı:
Hayırlı olsun canım Allah sanada kolay doğum hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin inşallahKızlarrrrrbenim kesinleşti kan testi ile. İnşallah isteyen herkesin en yakın zamanda göbüşleri bebiş ile dolsun yarabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın.İkinci kez anne olacağımı öğreniyorum ama ilk gibi inanın...
Amin canım inşallah hep beraber 2015 yılını doğum yapmış olarak kapatırız...Hayırlı olsun canım Allah sanada kolay doğum hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin inşallah
amiinnn. Bu ay benim ayım çalışma vaaarrAmin canım inşallah hep beraber 2015 yılını doğum yapmış olarak kapatırız...
Canim aynı kasık bel ağrısını bende yasadım gecen ay tuttu dıye dusundum degilmis belirtıler bu kadar erken bellı olmuyor maalesefAsiri akintim ve bel agrim var. Yumurtlamayi takip etmesem de acaba yumurtlama gunumde miyim yumurtlama bel agrisi yapar mi ya yoksa yoksa tuttu mu aman tutsa bu kadar erken uyari vermezki fikirleri bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?