Yaza hamile olarak girmek isteyenler

canm hadi gözünaydınnn ALLAH sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş.

Canım hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah. ne kadar zamanda hamile kaldın sen?

canım benim de 19 ocak. sen ne kadar zamandır çalışıyorsun bu konuda?
bu ay ikinci ayim sissy06 sen yumurtladin sanirim ben tutmadim bilniyorum yumurtlayip yumurtlamadigimi suan birlikte gun sayacagiz bu ay desene :) december ile sayiyordum o hamile kaldi darisi bize

bu ay ikinci ayim sissy06 sen yumurtladin sanirim ben tutmadim bilniyorum yumurtlayip yumurtlamadigimi suan birlikte gun sayacagiz bu ay desene :) december ile sayiyordum o hamile kaldi darisi bize

amin inşallah :) ben ovulasyon testi yaptım bu ay. pazar çift çizgiyi görüp pazartesi çalışma yaptık :) hakkımızda hayırlısı olsun . ne zamandan beri uğraşıyorsun sen?

Cookk sevindim cnm gözün aydın allah kucağına almayi nasip etsin inşallah, bize de dua et :)

Hayırlı olsun canım Allah sanada kolay doğum hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin inşallah

Asiri akintim ve bel agrim var. Yumurtlamayi takip etmesem de acaba yumurtlama gunumde miyim yumurtlama bel agrisi yapar mi ya yoksa yoksa tuttu mu aman tutsa bu kadar erken uyari vermezki fikirleri bekliyorum:))

Asiri akintim ve bel agrim var. Yumurtlamayi takip etmesem de acaba yumurtlama gunumde miyim yumurtlama bel agrisi yapar mi ya yoksa yoksa tuttu mu aman tutsa bu kadar erken uyari vermezki fikirleri bekliyorum:))
Canim aynı kasık bel ağrısını bende yasadım gecen ay tuttu dıye dusundum degilmis belirtıler bu kadar erken bellı olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…