Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar ben uvo. testini koyu gördüğüm günün ertesi günü sabahı çalışma yaptım birde uvo. testi önemli bence çünkü ben o bilgisayarda çıkan tarih aralığına göre yapmış olsam kaçıracaktım erken yumurtlama oldu çünkü arakadaşımda da geç oldu mesela uvo. testleri o yüzden süper...Bide kızlar ben gebelik testi almadan ilk uvo. testi ile yaptım :) çifti çok koyu değildi ama vardı...

kullanma bence canım o sonuçta doğal olmayan birşey , ha senden ne kadar doğal yolla sıvı gelirse o kadar ihtimal artıyormuş

Ah arkadaşım sen hala kan testi yaptırmadın mı ben o çift çizgiyi görseemm koşa koşa giderdim Daha öncede birinde okumuştum ov. testini koyu gördüğü günün ertesi sabahı ilişki olmuş ve hamileydi bu ay bende öyle deneyim bakalım

Daha çok yeniymiş canım senin hiç kafana takma şimdiden..

Hoşbulduk canım dediğin gibi bu ayda tutmazsa ovulasyona geçicem inşallah gerek kalmaz
inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Sen de mi öğretmensin. İyi yönünden bak eğer geçen ay hamile kalsaydın doğumöncesi iznini kullanamayacaktın hem de yazın gebeliğin son ayları baya zor geçiyomuş Ben de bu ay deneyeceğim.

Merakla bebişin cinsiyetini bekliyorum canım :) Çift çizginin ertesi sabah girilen ilişkide erkek şansı yüksekmiş :) Gerçi ben kızları daha çok seviyorum galiba yaa. Rabbim ne verirse yeterki sağlıklı hayırlı olsun

Heheh bende koşa koşa gitmiştim kan testine :) İhtimal yokken adet gecikti diye iki kere idrar testi yapmış insanım

Benim bu ayki batim 18 ocak. Kendime soz verdigim gibi yumurtlamayi takip etmiyorum midem bulanmayacak basim donmeyecek adetim gecene kadar hayallere kapilmayacagima soz veriyorum:)))

Hımmm o zaman üzerine tarihleri not edip saklamayı. Sağol canim. Bebis olsun sağlıklı olsun cınsıyetı ne olursa olsun tabi de sen kizin olmasını mi oğlun olmasını mi daha çok istersin :)

turkuazcım ne durumdasın var mı adet belirtisi. Benim son 2 günüm ama adet belirtilerim başladı sinir oluyorum. arkadaşım dün doğum yaptı:

Benim bu ayki batim 18 ocak. Kendime soz verdigim gibi yumurtlamayi takip etmiyorum midem bulanmayacak basim donmeyecek adetim gecene kadar hayallere kapilmayacagima soz veriyorum:)))

canım benim de 19 ocak. sen ne kadar zamandır çalışıyorsun bu konuda?

Amin inşalah canım benim dualarım hep sizinle.. 3-4 gündür kasık ağrısı yaşıyorum iki gündür göğüslerim hassaslaştı birde dün adet olmam gerekiyordu olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…