- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
evet canım beklemeden oluyor bu isler sanirim :) bende cok erken test yapmadim aslinda tam bir ay oldu dediğin gibi ilk ay heyecani:) belki vardır testte çıkmayıp sonradan öğrenenleri okumuştum forumda.. yaa ben ilk denememizde kırmızılar geleseye kadar hep hamileymişim gibi hissettim heyecan yaptım falanerkenden test yapmıştım sonra hüsran bi daha da erken test yapmadım zaten ama ilk aydan hamile kalan arkadaşlarım varr hemde istemeden
evet canım beklemeden oluyor bu isler sanirim :) bende cok erken test yapmadim aslinda tam bir ay oldu dediğin gibi ilk ay heyecani
Canim sen hamile misin onceden bi paylasim yapmıştın sanirim gebelik testiyle @denizege34
Inşallah olur o da canim icime mi dogdu ne güzel haberleri bekliyorumahh canım nerdeeeovulasyon testiydi o.. bu ay ov. testiyle deneyim bide dedim ..
Inşallah olur o da canim icime mi dogdu ne güzel haberleri bekliyorum
en sonebruliank19 bekliyordu bat ı ne oldu acaba ?
HADİ İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ....Canmm adet olmadım daha geçikti adetimm 2 gün... test yapacam yarınnnnn
canım bende nette okudum ayrıntısını bilmiyorum kii en güzeli doktora sorman.. biz sadece yorum yapmakla kalırız
Canmm adet olmadım daha geçikti adetimm 2 gün... test yapacam yarınnnnn
kızlar sorduk doktora sonuçlar çok iyi dedi. hatta süper dedi. :) çok mutlu olduk
hadi inşallah bize umut ol :)
Pazartesi koyu çıktı benim dünde silinmişti bıraktım o yüzden bende beklemedeyim bakalım.. Bende bu kadar koyu beklemiyordum çinkü örneklerinde kimsenin bu kadar koyu değildi şimdi nasıl seninki düne göre silikmi peki aynımıD DECEMBER2014 canım ov. testlerine devam ediyormusun ? benim hala çok koyu olmadı beceremedim galba ben bu işi
hadi gözünüz aydın senin adına sevindim..kızlar sorduk doktora sonuçlar çok iyi dedi. hatta süper dedi. :) çok mutlu olduk
Pazartesi koyu çıktı benim dünde silinmişti bıraktım o yüzden bende beklemedeyim bakalım.. Bende bu kadar koyu beklemiyordum çinkü örneklerinde kimsenin bu kadar koyu değildi şimdi nasıl seninki düne göre silikmi peki aynımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?