- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.421
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarımdasınız allahım sızlerede nasıp etsın cok bekletmeden
Canım DNA hasar testini eşim yaptırdı düzen laboratuvarnda 159 TLydi. Başka testleri yaptrmadk canım bizmkinin genetik old kesin bahsetmiştm kayınvalidemle kaynanamn da aynı şeyleri yaşamşlar. Hakkmzda hayırlısı olsun inşallah. Artk çok takıyormm bu durumu. Bazen ya hiç olmazsa die düşünüyorum
Off ya çok pahalıoff off Neseli bugün öğrendiklerimi anlatayım sanaBu genetik testlerden bir tanesi Tunnel testi bunuda spermde yapıyorlarmış DNA dizilimine bakıyorlarmış.. Bunun fiyatı Düzen de spermiogramla birlikte 693 TL miş. Diğer genetik kanda bakılan karyotip analizi onu zaten bende yaptırıcam düzen de 241 tl, bunu eğitim araştırmada da yaptırabiliyormuşuz.. Diğeri de işte DNA hasarı. Yani bizim düzen de yaptırmamaız gerekenler DNA hasarı, Tunnel, spermiogram. Eğer karyotipi eğitim araştırmada yaptıramazsak bu da dahil olacak. . Bu parayla 6 aylık vitamin alırım
Canım tebrik ediyorum inşallah değerin katlanır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınKızlar kan testim 47.3 cıktı. İki gün sonra tekrarlıycam bakalım
İnşallah canım.Allah herkese sağlıkla yaşatsın bu duyguyuCanım tebrik ediyorum inşallah değerin katlanır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınBizim topik maşallah bu ay hareketlendi
Kızlar kan testim 47.3 cıktı. İki gün sonra tekrarlıycam bakalım
Canım hamile olabilrsn haftaya test yapıver cıkar bişy varsa.kızlar yumurtlama dönemimden sonra 5 gün boyunca yani düne kadar çok yoğun akıntım vardı bazen beyaz bazen kahverengi sizce bu nedek bilgisi olan var mı?
erken olmaz mıCanım hamile olabilrsn haftaya test yapıver cıkar bişy varsa.
Canım eğer pkolu değilsen kahverengi akıntı normal değil. Hamilelik belrtisi olabilirerken olmaz mı
pko dediğin ne canımCanım eğer pkolu değilsen kahverengi akıntı normal değil. Hamilelik belrtisi olabilir
Polistik over rahatsızlığı demek canmpko dediğin ne canım
bildiğim kadaruyla değilim doktora gitmedim adetlerim düzenli amaPolistik over rahatsızlığı demek canm
Canım 29 Aralıkta randevumuz.. DNA hasarının morfolojiyle alakası yokmuş canım Kaan Hoca dediki spermin morfolojisi yani şekli anormal olsa bile DNAsı sağlam olabiliyomuş. Bizim DNA hasarı %24 çıktı. Alt sınır %15 miş. Çok da sorunlu çıkmadı anlayacağın. Ya ama bizim morfoloji düzelmiyo bi türlü biliyosn bi ton şey kullandk morfoloji hala kötü hala kötüNeseli_Hatun canım sizin kaan hocadaki randevu ne zaman? merak ediyorum neler diyecek? Bir de dna hasar testi nasıl çıktı sizin, morfolojiyle alakası var mı yani bizim düşük ya acaba hasar testi de çok kötü mü çıkar diye merak ediyorum..
Canım 29 Aralıkta randevumuz.. DNA hasarının morfolojiyle alakası yokmuş canım Kaan Hoca dediki spermin morfolojisi yani şekli anormal olsa bile DNAsı sağlam olabiliyomuş. Bizim DNA hasarı %24 çıktı. Alt sınır %15 miş. Çok da sorunlu çıkmadı anlayacağın. Ya ama bizim morfoloji düzelmiyo bi türlü biliyosn bi ton şey kullandk morfoloji hala kötü hala kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?