Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım yaşınız daha genç olacak inşallah biraz sabır sadece, bak benim 32 olmama az kaldı ama aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum geç olsun güç olmasın hayırlısıyla sağlıklı eli ayağa düzgün bir şekilde gelsin bebişlerimiz yeterkii

Off ya çok pahalı Canım bence onca parayı sağa sola harcayacağımıza en mantklısı tüp bebek

kızlar yumurtlama dönemimden sonra 5 gün boyunca yani düne kadar çok yoğun akıntım vardı bazen beyaz bazen kahverengi sizce bu nedek bilgisi olan var mı?

Neseli_Hatun canım sizin kaan hocadaki randevu ne zaman? merak ediyorum neler diyecek? Bir de dna hasar testi nasıl çıktı sizin, morfolojiyle alakası var mı yani bizim düşük ya acaba hasar testi de çok kötü mü çıkar diye merak ediyorum..

Canım 29 Aralıkta randevumuz.. DNA hasarının morfolojiyle alakası yokmuş canım Kaan Hoca dediki spermin morfolojisi yani şekli anormal olsa bile DNAsı sağlam olabiliyomuş. Bizim DNA hasarı %24 çıktı. Alt sınır %15 miş. Çok da sorunlu çıkmadı anlayacağın. Ya ama bizim morfoloji düzelmiyo bi türlü biliyosn bi ton şey kullandk morfoloji hala kötü hala kötü

az kalmış süper.. ya neşelim bence sen yakın bir zamanda hamile kalacaksın içimden hep öyle geçiyorr.. dna haşarıda çok değil gerçekten bir de bu kullandıklarınız da düşürmüştür mutlaka,, Ayrıca morfoloji %1 le hamile kalanları okuyorum Allah nasip ettikten sonra gerisi fasofiso gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…