Yaza hamile olarak girmek isteyenler

bende bir sorun çıkmasından korkuyorum canım ya sizin sorun neymiş

Neseli_Hatun tatlım senin bat ne zaman? ben senden de umutluyum bayağdır takviye kullanıyorsunuz sayınız arttı doğal yolla gelecek inşallah senin bebiş
Ayy keşke bende biras umutlu olsammm Adetim bitti ovulasyon bekliyorum şimdi Aslnda bizimki genetik ya ondan pek etki etmiyo sanırım kullandığımz takviyeler sadece sayı artıyor morfoloji hareket hep az hep az

Ayy keşke bende biras umutlu olsammm Adetim bitti ovulasyon bekliyorum şimdi Aslnda bizimki genetik ya ondan pek etki etmiyo sanırım kullandığımz takviyeler sadece sayı artıyor morfoloji hareket hep az hep az

Sayının artması da iyi canım sonuçta olasılıkta artıyor.. Bizde gittik bugün doktora, muayene etti varikosel çok çok hafif var dedi elle zor teşhis etmiş o yüzden sebep varikosel diyemem dedi. DNA hasar testi, genetik testler istedi. Bir sürü soru sordu genetik olabilir dedi. Eşimin ailesinde de bayanlarda tedavi ile hamile kalan var ama erkeklerde yok bilemiyorum o yüzden gerçekten genetikte olabilir. Bir de şimdilik coenzym q10 verdi vitamin olarak.. Sonuçlar çıkınca gelin dedi.. Acıbadem fulya da yaptırmamızı söyledi.. Ama biz testleri yaptırmak konusunda kararsızız genetik testin bir tanesini kesin yaptırıcaz da başka hastahanede.. Söylediği testlerin fiyatları çokk fazla

Canım DNA hasar testini eşim yaptırdı düzen laboratuvarnda 159 TLydi. Başka testleri yaptrmadk canım bizmkinin genetik old kesin bahsetmiştm kayınvalidemle kaynanamn da aynı şeyleri yaşamşlar. Hakkmzda hayırlısı olsun inşallah. Artk çok takıyormm bu durumu. Bazen ya hiç olmazsa die düşünüyorum

evet bende sordum bugün düzen lab a 159 dediler rahatladım biraz. 3 hafta - 1 ay arasında çıkar dediler sonuçlara sizin ne kadar sürede çıktı? Ya var ya bugün dr da bize 750 tl dediler sadece dna hasar testine bir de emre hoca güvenilir olsun istiyor diyorlar nasıl sinir olduk... Neyse eşimle konuştuk genetikleri araştırma hastanesinde dna yıda düzen de yapıcaz inşallah bir sorun olmaz

Bizim 20 günde cıktı zannımca. Genetik testleri bizde mi yaptrsak acaba ? Bi araştriyim ben bunu

Bizim 20 günde cıktı zannımca. Genetik testleri bizde mi yaptrsak acaba ? Bi araştriyim ben bunu

off off Neseli bugün öğrendiklerimi anlatayım sana Bu genetik testlerden bir tanesi Tunnel testi bunuda spermde yapıyorlarmış DNA dizilimine bakıyorlarmış.. Bunun fiyatı Düzen de spermiogramla birlikte 693 TL miş. Diğer genetik kanda bakılan karyotip analizi onu zaten bende yaptırıcam düzen de 241 tl, bunu eğitim araştırmada da yaptırabiliyormuşuz.. Diğeri de işte DNA hasarı. Yani bizim düzen de yaptırmamaız gerekenler DNA hasarı, Tunnel, spermiogram. Eğer karyotipi eğitim araştırmada yaptıramazsak bu da dahil olacak. . Bu parayla 6 aylık vitamin alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…