Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Mrb lar yıne adet vaktı geldı stres başladı insanın elınde olmuyor yanı stres degılde acaba var mı yok mu sorusu kafamda dolaşıp duruyor test yapmayan bırı olarak testtekı negatıf canımı sıkıyor adete kadar beklıyorum ben biliyorsunuz 2 aydır korunuyorduk ne rahattı gecen ay 4 unde olmuştum adet olunca yazarım hemen haber verırım benden haber bekleyın:)

İnşallah güzel haberlerini verirsin canım

Canım kaçında adet olacaksin tahmini? Ona gore bekleyelim

Hakkınızda hayırlısı olsun canım tüp yapacaksanız merkezleri iyi araştırın acele etmeyin..

Allahım inşallah bu emeğinizin karşılığını en kısa sürede görürsünüz.. benim eşim bana sıkıntı çıkarıyor ne yazık ki hep ben koşuyorum peşinden içsin diye. Kaan Hocayı da anlattım ama kendisi bulup gidecekmiş başka doktor bu hafta gidecek bakalım keyfini bekliyoruz hem test verecek. Emodex diye bir site var orda 156 tl yazıyor aynı üründür sanırım..

Canım nasıl gidiyor alıştın mı okuluna? Hamilelik nasıl gidiyor? bizim için dua et tatlım ya bitsin bu özlem:)))

Benimde yaklaştı hiç umudum yok ama yine de olduğum ilk gün moralim acayip bozuk oluyoo Bende ne gebelik ne ovulasyon hiç bir testi almıyorum artık onlar evde olunca hep yapasım geliyor sonra da daha çok moralim bozuluyor..

Ben de bugün aşılama olucam saat 11 30 -12.00 gibi. Ama nedense pek umutlu olamıyorum . Aşılama pek tutmuyormuş duyduklarıma göre

Canım sen moralini yüksek tut.. Ben 5 milyon spermle bile acaba? diyorum :) Sizin sayı çok güzel vakti zamanı gelmişse aşılamayla da tutar normalde.. Hakkında hayırlısı olsun..

Canım benim kocam çok fazla takıyor bu durumu malesef ondan çok çabalıyor sürekli araştırıyor. Aslnda kocamı en çok tetikleyen arkadaş cevremiz bizden sonra evlenen arkilerimizn bile çocuğu oldu herkes soruyo falan açıklama da yapamıyoruz.. Emodex alın bencede canım herkes tavsiye ediyo. Siz İstanbul'daydnz ya Emre die bi doktordan bahsediyolardı gidip bi görünebilir eşin. Bizde Ankaraya gitcem ççz

Ben de bugün aşılama olucam saat 11 30 -12.00 gibi. Ama nedense pek umutlu olamıyorum . Aşılama pek tutmuyormuş duyduklarıma göre
Canım hayırlısyla bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah Dua Et bol bol bide çok yatma evde mesela bu ara güzel sinema filmleri var gidip izleyin kafanı başka şeylerle meşgul et.

Fatoceren Canın gecen ay 4 unde olmuştum yanı yarın adet gunum ama gec yumurtlama oldu 7 sınde adet olcam sanırım pazartesı

Kızlar şimdi test yaptım bişey çıkmadı ama silik bır çizgi var benım içimde sınmedı o sılık cızgı cunku bu markada hep cıkıyor falan dıyorlarya laquack markasında aynı obulasyondakı silik gıbı bu ay yıne olmadı kısmet artık üzülürmüyorum bakın dosya yüklüyorum gebelık testının yorum lütfen

Eklentiler

• image.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 48
Canım ümitlendirmek istemem ama 3 günlükngecikmrylr benimki de böyle çıkmıştı grrçekten de hamileydim o ay

aaa bu silik çizgi baya belli Ne kadar sürede çıktı canım? bence başka testler tekrar yap. genel olarak bu kadar belirgin bir silik çizgi çıkıyor olamaz

Beklemedim hemen cıktı canım markaya güvenmiyorum bilmiyorum kı bekleyeyım bakalım olmaSam bırdaha denerım hep oldum gıbı gelıyor wc ye gıdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…