- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.341
İnşallah güzel haberlerini verirsin canımMrb lar yıne adet vaktı geldı stres başladı insanın elınde olmuyor yanı stres degılde acaba var mı yok mu sorusu kafamda dolaşıp duruyor test yapmayan bırı olarak testtekı negatıf canımı sıkıyor adete kadar beklıyorum ben biliyorsunuz 2 aydır korunuyorduk ne rahattı gecen ay 4 unde olmuştum adet olunca yazarım hemen haber verırım benden haber bekleyın:)
Canım kaçında adet olacaksin tahmini? Ona gore bekleyelimMrb lar yıne adet vaktı geldı stres başladı insanın elınde olmuyor yanı stres degılde acaba var mı yok mu sorusu kafamda dolaşıp duruyor test yapmayan bırı olarak testtekı negatıf canımı sıkıyor adete kadar beklıyorum ben biliyorsunuz 2 aydır korunuyorduk ne rahattı gecen ay 4 unde olmuştum adet olunca yazarım hemen haber verırım benden haber bekleyın:)
eşim bugun muayene oldu canim varikosel de varmış ve spermler inden iki tanesi kaliteliymis sanırım sadece tüp bebek sansimiz var. Benim de fsh degerim yüksek çünkü ameliyatı bekleyemeyiz heralde ameliyattan 120 gün sonra sperm oluşmaya basliyormusartık kaderimizde ne varsa onu gorucez allahın izniyle...
Canım evicap ı nisanda ilk öğrendiğimiz günden beri kullanıyo eşim. Kaan Hocadan randevu aldk mail yoluyla görüştük onunla bize emodexi önerdi bize eşimde kullanmaya başladı. Biz emodex vs tüm ilaçları eşim eczacı old için eczaneden getiriyo. Emodex 169 tl bu arada. Arginmaxı ilk öğrendiğimzde kullandı simdi dediğin gibi emodex in içinde var zaten. Canım kaan hocanın dediğine göree ilaç tedavisi 6 ay sonra bile etki gösterebiliyomuş o yüzden pes etmeden kullanın dedi.. Valla araştra araştıra erkek infertilitesi uzmanı olucaz
Kızlar merhaba hepinize çoğunuzda gelişmeler var Allah yardımcınız olsun tez zamanda gelsin bebişleriniz ümitsizliğe kapılmayın hiçbirinizin durumu kötü değil Zamanını bekliyor . Dualarım sizinle hepinize sevgiler
Mrb lar yıne adet vaktı geldı stres başladı insanın elınde olmuyor yanı stres degılde acaba var mı yok mu sorusu kafamda dolaşıp duruyor test yapmayan bırı olarak testtekı negatıf canımı sıkıyor adete kadar beklıyorum ben biliyorsunuz 2 aydır korunuyorduk ne rahattı gecen ay 4 unde olmuştum adet olunca yazarım hemen haber verırım benden haber bekleyın:)
Ben de bugün aşılama olucam saat 11 30 -12.00 gibi. Ama nedense pek umutlu olamıyorum . Aşılama pek tutmuyormuş duyduklarıma göre
Canım benim kocam çok fazla takıyor bu durumu malesef ondan çok çabalıyor sürekli araştırıyor. Aslnda kocamı en çok tetikleyen arkadaş cevremiz bizden sonra evlenen arkilerimizn bile çocuğu oldu herkes soruyo falan açıklama da yapamıyoruz.. Emodex alın bencede canım herkes tavsiye ediyo. Siz İstanbul'daydnz ya Emre die bi doktordan bahsediyolardı gidip bi görünebilir eşin. Bizde Ankaraya gitcem ççzAllahım inşallah bu emeğinizin karşılığını en kısa sürede görürsünüz.. benim eşim bana sıkıntı çıkarıyor ne yazık kihep ben koşuyorum peşinden içsin diye. Kaan Hocayı da anlattım ama kendisi bulup gidecekmiş başka doktor bu hafta gidecek bakalım keyfini bekliyoruz hem test verecek. Emodex diye bir site var orda 156 tl yazıyor aynı üründür sanırım..
Canım hayırlısyla bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallahBen de bugün aşılama olucam saat 11 30 -12.00 gibi. Ama nedense pek umutlu olamıyorum . Aşılama pek tutmuyormuş duyduklarıma göre
test yaptın mi hiç pekiFatoceren Canın gecen ay 4 unde olmuştum yanı yarın adet gunum ama gec yumurtlama oldu 7 sınde adet olcam sanırım pazartesı
Hayır canım yapmadım testtekı negatıflık cok moralımı bozuyor 7 sını atlatırsam 8 ı sabah yaparım zaten beklentım yok karnım agrıyort
test yaptın mi hiç peki
Canım hadi güzel haber ver bize inşallahHayır canım yapmadım testtekı negatıflık cok moralımı bozuyor 7 sını atlatırsam 8 ı sabah yaparım zaten beklentım yok karnım agrıyor
Canım ümitlendirmek istemem ama 3 günlükngecikmrylr benimki de böyle çıkmıştı grrçekten de hamileydim o ayKızlar şimdi test yaptım bişey çıkmadı ama silik bır çizgi var benım içimde sınmedı o sılık cızgı cunku bu markada hep cıkıyor falan dıyorlarya laquack markasında aynı obulasyondakı silik gıbı bu ay yıne olmadı kısmet artık üzülürmüyorum bakın dosya yüklüyorum gebelık testının yorum lütfen
aaa bu silik çizgi baya belliKızlar şimdi test yaptım bişey çıkmadı ama silik bır çizgi var benım içimde sınmedı o sılık cızgı cunku bu markada hep cıkıyor falan dıyorlarya laquack markasında aynı obulasyondakı silik gıbı bu ay yıne olmadı kısmet artık üzülürmüyorum bakın dosya yüklüyorum gebelık testının yorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?