- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
BEn senin yerinde olsam kan testi yatırım canimslm canım,
Önerin için teşekkürler, ben gece işten dönüşte yapmıştım dün negatif çıktı. Şu an hala adet olmadım. 1 gün daha beklesem mi.
Bir de sorum olacak. Biraz önce yoğun bir beyaz akıntım geçti acaip debelim ağrıyor.
Ayy canim hadi hayırlısı sonucu paylas olur muHastaneye gidip kan testi yaptircam. Hayırlısı olsun ne diyim
Canim bekle bir gun daha annem hep öyle der biraz sabret kesin sonuc icin gec dollenme olabilirslm canım,
Önerin için teşekkürler, ben gece işten dönüşte yapmıştım dün negatif çıktı. Şu an hala adet olmadım. 1 gün daha beklesem mi.
Bir de sorum olacak. Biraz önce yoğun bir beyaz akıntım geçti acaip debelim ağrıyor.
Test verdim 2 saat sonra belli olacak. Daha adet geçmedi bakalım inşallah sonuç çıkar.Ayy canim hadi hayırlısı sonucu paylas olur mu
Kismet canim sen zaten hazir degildin izinlerde yanacakti dedigin gibi ocakta olur bebişAy içim bi tuhaf oldu ya karıştı hislerimEvet zamansız olacaktı folik asit kullanmamistim yaza gelecekti doğum hem iznim yanacakti hem zor olacaktı yazın gebelik ama negatif oluncada üzüldüm biraz yav :)
Hoşgeldin Preg :) hemen ekliyorum. Biz çok kalabalık bir grup değiliz henüz :) inşallah bizden de güzel dostluklar cikarHerkese merhabalar... Ben de listenize eklenmek istiyorum bat 19 aralik. Burada cok guzel dostluklar oluyor ilk bebisim 2011 kasim dogumluydu smdi koca sipa oldu. Allahim herkesin gonlune gore versin. Haydi baslasin bakalm denemeler:=)
kesinlikle cikar cnku bu grup olmayan bebisler icin simdiden tartisiyor diger gruplarda ayni ay hamile kalanlar bulusuyorHoşgeldin Preg :) hemen ekliyorum. Biz çok kalabalık bir grup değiliz henüz :) inşallah bizden de güzel dostluklar cikar
Canım hemen kan testi ver. Nasıl duruyorsun yahuuu:) benim küçük ihtimalken duramadim adamı gece gece yollara döktüm test yaptirdimKIZLAR GÜNAYDIN,
BEN HALA ADET OLMADIM:) AMA BACAKLARIM VE BELİMİN AĞRISI HİÇ GEÇMEDİ BİR DE AKINTIM VAR.
NE YAPSAM SİZCE:)
Hosgeldiinn. Hemen ekliyorum. Sen de aralıkta baslayacaksin çalışmalara dimiGünaydın Kızlar;
Beni de listenize ekler misiniz bat 8 aralık ta inşallah ondan sonra çalışmalara başlayacağım1 kızım var 4 yaşında abla olamaya o kadar meraklı ki ısrarlara dayanamadık artık..
Bu zamana kadar çok umutlandım ve hep boşa çıktı o yüzden üzülmek istemiyorum. yarn da olmazsa kan testi yaptırıcam:)Canım hemen kan testi ver. Nasıl duruyorsun yahuuu:) benim küçük ihtimalken duramadim adamı gece gece yollara döktüm test yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?