Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Hadi bakalım hayırlısı inşallah hamilesindir. Bizi habersiz bırakma. Cok heyecanlı dimi
acaip bir heyecan cnm kalbim duracak. sadece tek belirtim normalde adet olmadan 1 hafta 10 gün önce göğüslerime dokunamazdım şimdi ise hiç ağrı yok. sadece bacaklarımda adet olacam gibi ağrı var.sence ne ağrısı bu :)

Ne agrisi yarin obur gun belli olur :) canim sende biliyosun gebelik belirtileriyle ader oncesi belirtileri cok benziyor. Yarin test yap istersen

canım çok heyecanlıyım biraz çok taktım kafaya galiba. oysaki henüz 6 ay oldu
Inş bekledıgın gıbı sonuçlanır.sunuda söliyim hamılelık belırtısı bir 6 haftalık falan olunca ancak ortaya cıkar.yanı daha adet gunünde farklı seyler aramayın kızlar.aynı adet olacak gıbı karnınız ağrır falan

kızlar merhaba herkese,

hala gelen giden kırmızılar yok:) ama belimde aşırı bir ağrı ile uyandım sabah. sizce test yapsam mı?

kızlar test yaptım ama negatif çıktı çok ama çok üzgünüm . ve hala adet olmadım. ne yapacağımı bilemiyorum ve hiç gecikmezdi adetim
Canım benim bazen böyle teklemeler oluyor. Lütfen üzme kendini inan daha çok yeni baslamissin denemelere. Ben çevremde başlar başlamaz hamile kalan pek görmedim. Yani zaman canım. Sen ovu. testi kullanmismiydin

Canım benim bazen böyle teklemeler oluyor. Lütfen üzme kendini inan daha çok yeni baslamissin denemelere. Ben çevremde başlar başlamaz hamile kalan pek görmedim. Yani zaman canım. Sen ovu. testi kullanmismiydin
yok canım kullanmadım ama yumurtladığım zamanı hissediyorum. kan testimi yaptırsam acaba biraz daha gecikirse idrar da erkenmi yaptım dersim

yok canım kullanmadım ama yumurtladığım zamanı hissediyorum. kan testimi yaptırsam acaba biraz daha gecikirse idrar da erkenmi yaptım dersim
Tatlim kan testi daha kesin sonuç tabi ki. Varsa artık çıkar kanda. Idrar testi adet gecikmeden sonuç vermeyebiliyormus sanırım. Yarın kan testi yaptırsana

Canım gebelık testını sabah ılk ıdrarla yap ve Bıkacgun bekle sonra yap hemen çıkmayabilir.helede geç döllenmeyse.arkadasımın geç döllenme olduğu ıcın kan da bıle çıkmadı streslenmeden bekle canım

slm canım,

Önerin için teşekkürler, ben gece işten dönüşte yapmıştım dün negatif çıktı. Şu an hala adet olmadım. 1 gün daha beklesem mi.

Bir de sorum olacak. Biraz önce yoğun bir beyaz akıntım geçti acaip debelim ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…