• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kizlar bu arada oglumu artik tamamen sutten kestim insallah daharahat diyet yapabilcem ;)

Dün 69.7 kiloydum ama heralde su gitti. Boyumda 1.63 cm başka bir ölçüye ihtiyaç var mı??

Boy kilo yeterli canim;)
kızlar bende katılmak istiyorum aranıza fakat resim yuklenicekmis yuklemesek olur mu ?
Hosgeldin canim sende :)) Resim yuklemek zorunlu degil canim ama yarista oldugumuz icin ve daha iyi motive olabilmek acisindan yukluyoruz

Kizlar sabah uyaninca 1 bardak limonlu su ictim ve sonra 1 elna yedim kahvaltida ise
1 bardak acik sekersiz xay 3 zeytin
Yarim demet limonlu maydanoz 1 dilim peynir cay kasigii kadar helva ve 1 haslanmis yumurta oglen velim borek getirmisti kucuk bir dilim ondan yedim
Aksam yemegi menum ise yagsiz tavuk haslama ve 1 kase mehir

ne demek ine ine bu kadar inmişimm. az mı bu deli kız.

merhaba hanımlar
bende grubunuza dahil olmak istiyorum ve artık zayıflamak istiyorum. uzun zamandır karar verip en fazla bir hafta uyguluyorum sonra motivasyonum kayboluyor. bir yere bağlı olursam belki daha kolay verebilirim gibi hissediyorum
ben 28 yaşında bu sabah itibariyle 86 kiloyu görmüş biriyim ve artık kendime bir dur deme vaktim geldi. doğum emzirme derken bu bahanelerle yedikçe yiyen ben bu haldeyim ve artık bu benim evliliğimi de sağlığımıda bozmaya başladı.ben de sizle başlayayım olur mu????
hoşgeldin aramıza canım tabi ki katılabilirsin:) boyunu ve kilonu mesaj olarak atar mısın :)
beni de ekler misiniz yarışmaya arkadaşlar
boyunu ve kilonu msj olarak atman yeterli:)

maralım : ) bende geldım yarın sabah kılomu bıldırecegım olur mu =)
hoşgeldin lorineemm:D sonunda:)

Eki Görüntüle 1438225 Merhaba kızlar, kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum oh bu daha başlangıç .
Ben de tartıda beklediğimden düşük çıktım. Bu kadarını bile beklemiyodum çünkü bi ağırlık var üstümde bilmiyorum. Bugünki menüm:

8:30 - 1 elma, 2 dilim peynir, 1 küçük çay bardağı badem
13:30 - 1 kepçe mantılı çorba, 11 badem
17:00 - 1 tabak beyaz lahana çorbası, 1 tabak beyaz lahana salatası
(Mantılı çorbamda en fazla 7 tane mantı vardı mecburiyetten yedim.)
ben vereceksin demiştim amaa:) bak beklediğinden daha çok verdin:)

Kızlar bende katılabilir miyim aranıza???
tabiki boyunu ve kilonu msj olarak at bana yeter:)

Bayanlar listede adim yok sizin aileden olamadimmi yoksa
aşkolsuunn:) msj olarak atmamışsan gözümden kaçmıştır canım yazar mısın boyunu kilonu:)
kızlar bende katılmak istiyorum aranıza fakat resim yuklenicekmis yuklemesek olur mu ?

kızlar resimden kasıt kilo bildirimini mi resimli paylasicaz
menüleri fotolu paylaşmak zorunda değilsin bir tek kiloyu fotolu paylaşıyoruz o da yarış yapıyoruz kendi aramızda o yüzden:)
boyunu kilonu msj olarak yaz bana:)

IMG-20150302-WA0005.jpg

Herkese selammmmm
Maşallah herkes cok guzel kilolar vermiş ya normalde haftada 1 kg vermek bile zordur nerdeyse 2 kg verenler var
Sanırım guzel ödem atılmış insallah hep böyle devam eder
Bana gelince ben dun temizlik yapmıstım tartının yerini değiştirmiştim şimdi anlamadıgım sekilde bi cıkıyorum öyle gosteriyor bi cıkıyorum böyle gösteriyor kafayı yedi gibi. Eşime söyledim akşama pil alıp gelecek bide öyle deneyelim dedik
3gün önce tartıldıgımda 69.9 du şimdi kaç hiç bilmiyorum sinirden öldüm
Neyseki 2 haftada bir 1.yi seciyoruzda bu haftanın sonucu okadar önemli değil

Oyuzden ben 3 gun önceki sonucumu yazdırsam olurmu candy? (adın ne canım candy demek komik oluyor:KK48:)
69.9 diye yaz canım
adım sevgi canım benim:) senin.

Selam kızlar :))

Kahvaltı edemedim. Bi yeşil çay içtim sabah.

Öğlen
1-2 kaşık bulgur pilavı, etli nohut, bahar çorbası (sebzeli bişeydi)

Akşam
Patatesli köfteli bi yemek vardı evde, dayanamadım yedim valla... yanında da bir kase yogurt; ama 5 gibiydi yediğimde saat yani bugün daha bişey yemezsem çok bişey olmaz herhalde

Su
1.5 lt,, en azından 2 yapmaya çalışırım

Spor
Ekstra yapmadım ama gün boyu dışardaydım. Merdiven çıktım 2-3 defa 6 kat :)

diyette çok zorlaniyorum ama.ins.sizinle beraber yapabilirim :( bu arada bugün karar verdim 6 dan.sonra yenek yemiyorum hiç.diyet yapmayıp belli bi saatten.sonra yemek yemeyince bile çok zayiflayanlar olmuş aylık 3 4 kilo fln .. bu arada benim hedefim 55:-)

diyette çok zorlaniyorum ama.ins.sizinle beraber yapabilirim :KK43: bu arada bugün karar verdim 6 dan.sonra yenek yemiyorum hiç.diyet yapmayıp belli bi saatten.sonra yemek yemeyince bile çok zayiflayanlar olmuş aylık 3 4 kilo fln .. bu arada benim hedefim 55:-)
evet 6dan sonra bir şey yememek çok etkili canım yazmadın boyunu?

Yeni gelen fıstıklar, kilonuzu ve boyunuzu bana mesaj olarak atın lütfen.
burada gözden kaçırıyorum:)

Back
X