- 24 Ocak 2015
- 264
- 352
- 133
- 37
Şu sarı kurabiye neki çok merakBugünki menüm kızlaaar
Kahvaltım:1 tane haşlanmış yumurta,domates
Ara:elma
Öğle:10 tane hamsi,salata
Ara:elma,1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Akşam:1 kase tarhana çorbası,yoğurt
Araportakal,2 ceviz
2 litre su
Googleyazarsan görebilirsin trabzonun meşhuuuur kurayesifarfur .!.:Şu sarı kurabiye neki çok merak
Diyetin formülü bu yılmamak pes etmemekMerhaba kızlar,bugun beni saymayin inanilmaz kacirdim ama yarin tam gaz devam
Darısı benim başımaSonunda regl oldum oh be varligii bir dert yoklugu yara
İyi fitim ya ne demessin o yuzden basenler 106cm ve 44 beden giyiyorum niye acaba,biz böyle diyenleri pataklıyoz biliyon mugerçi bu boya bu kilo iyidir yani... fitsindir sen zaten hatta manken felamsındır... dur bi daha vurcam
Sabredicen yapacak hiç bir sey ne kadar yavaş o kadar kalıcı ve sağlıklıGunaydin bayanlar ya moralim cok bozuk bu hafta cok hastaydim diyet yapamadim dun aksamda acili adana yedim sabahki kilom 74 cikti offf napucam yaaa. 500gr verdim 1kg aldim
bende bugün tam gaz başldııımmm:)))Merhaba kızlar,bugun beni saymayin inanilmaz kacirdim ama yarin tam gaz devam
canım bence sen mezurayla bi ölç kendini çünkü bence yağdan veriyosun ve incelme yaşıyosun. en azından o incelmeyi takip edersin milim milim:) sana motive olurNormale sütlü tatlı severim ama 4 haftamı dolduduğum diyette canım şerbetli tatlı istiyor. Baklava mesela
Hayır kilo verebiseydim böyle olmazdım ama ekmeksiz pilavsız makarnasız tatlısız geçen 1 ayın sonucu 1 kg olunca moral bozuluyor.
Eki Görüntüle 1463828
ooo bu ne hırrss:)Fistikli tatlilarim kaymakli kadayiflarim gunaydin kahvaltim
1 dilim peynir
1 tatli kasigi suzme yogurt
2 kucuk domates
Yesillik
1 haslanmis yumurta 2 yesil zeytin ve 1 dilim ekmek ve doyduum bugun bebis gormeye gidcez o yuzden soz veriyorum yarin tarti gunu ya birakmam size 1.ligi :KK
ödemdir o canım bide lavaşlı olduğu için ağırlık yapıyodur vücuduna. bugün hafif ve sulu beslen düzelir 1.2 güne:)Gunaydin bayanlar ya moralim cok bozuk bu hafta cok hastaydim diyet yapamadim dun aksamda acili adana yedim sabahki kilom 74 cikti offf napucam yaaa. 500gr verdim 1kg aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?