kızlar mehmet kul diyorum.facebooktan da portfolyosuna ulaşabilirsiniz.ben bu kadar alçakgönüllü bu kadar içten çalışılacak birini tanımadım.çok memnun kaldık.görüşmeye değer.kendisi istanbulda ama diğer illere de gidebiliyor ve inanın fiyatlar uçuk değil
uzun zaman olmus ki bu konuyu actigimi bile unutmusum. burada yazilan yazilmayan kisilerden kimisi ile gorustum fiyat aldim, cekimlerini inceledim. sonuc olarak kararimi verdim. fotogracim cok icime sindi. umarim herkesin guzel fotograflari olur.
evet evet ayni gun gorunce dugun tarihini merak ettim ne durumdasin diye. evet benim de bitti ama heyecanim basladi. ne bileyim acaba eksik bir sey kaldi mi diye
merhaba canim öncelikle ALLAH bi yastikta kocatsin insallah..
istanbulun neresindesin?anadolu yakasinda öle adi sani da pek belli olmayan ama gayet yetenkli bi stüdyo biliyorum..ben orda cekim yaptrdim dis ve ic cekim olmak üzere ve cok memnun kaldim ..anadolu yakasindaysan tavsiye edebilirim
Selam KK üyeleri... Yaza evleniyorum ve her şeyin tam olmasını istiyorum. Bİrçok konuda hazırlığım tamam, ama bundan yıllar sonrasına o günün çok hoş bir anı olarak aktarılabilmesi için değişik fotoğraflar çeken, işinde iyi bir fotoğrafçı bulamadım hala.Önerisi olan var mı? İstanbul'da yaşıyorum bu arada.