Yaza Düğünüm Var Fotoğrafçı arıyorum arkadaşlar???

Bundaki video işi iiymiş ben artık iptal edememmde gerçi bende kaporayı 200 werdim o yönden iyiydi ama su video işini eklemesini istiyim bakim rakam ne akdar değişicekkk

Canım kapora serhan beyin veridği fiyat için iyi ama 2000 3000tl isteyenler en az 500tl kapora istiyor onun için söyledim. Video işi zor meşakatli iş canım video girince 2.kişiye ihtiyaç duyuluyor doğal olarak fiyat en az %35 artıyor ben bu işin erbabı oldum artık 2 aydır araşırıyorum napim. Sen anlaşmışsın araştırmana gerek yok resimleri eklersin. Her şey için teşekkürler. Mutluluklar..

Serhan beylerde iki kişi geliyolarmış zaten bi kişiide büüütn footoğraf çekimlerininn kamera kayydını yapıoomuşş şimdi mailini okuudummda, zaten ortada bi kamera çekimi varsa degişk neler yapaibliriz diicem onun teklifini göötürcem sadece:)sanada şimdiden mutluluklar canımm

ay canım bana da haber ver özelden yaz yada buraya yaz bende mail attım inş cevap verir

o adam artık sosyete fotografçısı oldu canım okadar parayada yazık açıkçası yaa neyapıyoda 3000 leri hakediyo

Evet canım hep ünlülerle çalışıyor ama fotografları ve videoları bana çok güzel geliyor sadece video için 3000TL istiyor 2 saatlik dış çekim fiyatı 2000TL tüm gün gelirse siz düşünün artık belkide fiyat yüksek ulaşamayacağım için bu kadar hoşuma gidiyor kim bilir.. Artık son demlerimi yaşıyorum zaman daralıyor bir karar vermem lazım çok strese girdim :84:

istersen bir bak :) belki işine yarar :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım senin fotolarını çeken kişi mi? fiyatlar hakkında bilgi verir misin albüm nasıl detayları yaz çok sevinirim yaaa

canım deniz kaptanın bana attığı mail.

Merhaba Fatma Hanım,
ilginize çok teşekkür ederim, paketlerim ve içerikleri şu şekildedir,

EKSPRESS HİKAYEMİZ 2saatlik dış mekan çekiminden oluşur.mekan yaşadığınız yere düğün mekanınıza yakın bir yer olarak belirlenmeye çalışılır. ortalama 30-40 adet fotoğraf elde edilir. paket fiyatı 1000tl dir.
MİNİK HİKAYEMİZ kuaför+dış mekan çekimi+evden gelin alma çekiminden oluşur. ortalama 150-200 adet fotoğraf elde edilir. paket fiyatı 1500tl dir.
UZUUUUN HİKAYEMİZ kuaför çekiminden başlayarak düğün sonuna kadar sürer. ortalama 300-400 adet fotoğraf elde edilir. paket fiyatı 2000tl dir.

*fotoğraf sayısında herhangi bir sınırlama yoktur.
*tüm fotoğraflarınız photoshop aşamasından geçerek yüksek çözünürlükte cd de teslim edilir.
*paketlerin hepsine ciltli 20 fotoğraflık albüm + 2 adet cep albüm dahildir. ortalama 1 ay içinde hazırlanır.
*ödemeler çekim günü peşin alınır.
*ERKEN REZERVASYONDA (OCAK SONUNA KADAR) EKSPRES HİKAYEMİZ FİYATI 800TL OLMAKTADIR.

görüşmek üzere...

Canim serhan budakla gorus bn dugunum icin anlasdim kendisiyle dun gorusmeye gittim studyosuna isinde baya bi arkadas calismalarida cok iyi

canım , serhan budak albüm vermiyor. ben o sebeple eledim sanırım onu. ama detaylı görüşmedim. fiyat aldım sadece. sence nasıl biri gidip gören biri olarak bilgi verirsen. bana burda onun reklamı yapılıyormuş gibi geldi. ben kendisi olduğunu düşündüğüm içinde biraz sinir oldum açıkçası

Ben gittim direk yüzyüze görüşdüm cnm hatta iyi bir takım elbise markasınında reklam fotoğrafçılıgıını yapıoo çalışmaları baya iyi stüdyosunda inceledim verdiği pakettede
300 fotoğraflık bir fotoğraf dvd si
40 büyük boy fotoğraflık bir albüm
bütün fotoğrafların slayt cd si
1 adet büyük boy çerçeveli fotoğraf bide büütün çekim anlarının kamera kaydı

bana baya ii geldi 600 tl ye anlaşdım, bilmiyoorum bende ismini ilk bu sitede göördüm birisi paylaşmısdı ordan gördüm ama baya tatmin edici zaten çalısdıgı firma çok büyük bir firma, tavsiye ederim yani

Canım benimki nişan olduğu için bana 500TL daha düşük fiyat verdi.. Birde forumdan bir arkadaş sibel güreney i önerdi onunda fiyatı uygun ama baskıları detayları vs ile 1000TL yi buluyor o da ( tabi nişan için düğün olunca daha fazla fiyat çıkıyor). İşte birde serhan budak var onunda sitesindeki fotolardan bir şey anlayamadım ki ben :26: en uygunu serhan bey ama dediğim gibi çektiği fotoları görmek lazım. Aslında fotocu çok ama benim aklımı şu video işi karıştırıyor. Nobel foto ve video çekimi için 2000TL dedi nişan için çok mu canım ya kapora az o yüzden diyorum ki olabilir aslında :26:

Kızlar serhanın stüdyosunda gördüm çekimlerini birebir telde göörüşün gerekirse sitesindeki yada olmayan fotoğraflarınıda maillle size paylaşır bakıyorum insanlar 2000 liralardan bahsediyo ya yazıkdır, o adamda kaliteli iş yapıo sende yapıoosun yazık yani, herkez evlilik arifesinde zaten bisürü massraf içinde

evet bende nobel fotoya bakmak istiyorum canım. baskı kalitesi ve albümde önemli sonuçta. aslında gidip yerinde bakmak lazım. serahan budak 600 liraya çekiyor ama albüm vermiyor ee albüm yapsa da zaten yine bir 900 ü bulur en az o da. birde benim çok ilgimi çekmedi. site de birkaç kişi ona çektirmediği halde reklamını yaptığı kanısındayım ben. kendisini daha önce öneren hiç olmamış çünkü.

kızlarrrrr ben yardımcı olmaya calsıırm eger isterseniz esim fotografcı bircok konuda yardımcı olabilirim istediginize göre sekillenir hersey hele gün arkadasım sana noluyooo okadar güzel şeçenekler hediyeler varkii ve albümlerde hep kalitesine göre bi albümümüz var mesela torununun torununa kadar sapasağlam gider

Canım forumdan bir arkadaş sibel güreney i de önerdi. O da albümlerle birlikte çok iyi fiyat verdi. ( 1 büyük albüm 2 tane kayınvalide albümü vs) Çalışmalarınıda çok başarılı. Facebooktada beğendim daha başka fotoları nişan fotolarını gördüm. 200 TL ve üzeri şekilde ne kadar istersek kapora bırakabiliyormuşuz.

canım sen serhan budakla görüşme şansın oldumu ben ikinci görüşmemde bahsetmişdim kendisine sizden

kızlar mehmet kul diyorum.facebooktan da portfolyosuna ulaşabilirsiniz.ben bu kadar alçakgönüllü bu kadar içten çalışılacak birini tanımadım.çok memnun kaldık.görüşmeye değer.kendisi istanbulda ama diğer illere de gidebiliyor ve inanın fiyatlar uçuk değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…