Ben baktim simdi ama daha farkli bir seyler dusunuyorum ben acikcasi yani en azindan simdilik aklimdaki oyle yaza kadar degismezse.. Bi liste cikarip fotografci fotografci calismalara baslamaliyim sanirim
Satay isimli kullanıcı,
Aynı konudaki bir diğer başlığa da birebir aynı yazıyı yazmışsın. ayrıca forumda toplam 2 mesajın var ikisi de söylediğin isme övgülerle dolu methiye şeklinde. söylediğin ismin web sitesi resmen esra pozan ın web sitesinden çalınmış. herkesin ilk bakışta farkedebileceği şekilde hem de. kimsenin işini küçümsemek istemiyoruym fakat fotoğrafları da hiç kusura bakmasın açık konuşacğım gerçekten amatörce. arkadaşlar lütfen mantık dışı tavsiyelerde bulunmayın derdim fakat sanırım işin içinde çok daha başka bir iş var... birebir kopya bir web sitesi, amatörce fotoğraflar, ve inanılmaz övgülerle dolu bir methiye yazısı... kimse kusura bakmasın insanın aklına sadece tek bir şey geliyor. insanları aptal yerine koymayınız, burası gel kendi reklamını yap yeri değil....
Benimde 2011 yazın olmuştu Sibel Gürüney e yaptırmıştım çekimimi..Arkadaş olarak eklersen albümüme bakabilirsin 20 tane filan var burda...Gerçekten çok tatlı ve işini bilen birisi... Sizi inanılmaz rahatlatıyor ve hiç kasıntı değil istediğiniz fotoyu çekiyor...Benim işime karışma modunda değil kesinlikle....
Selam KK üyeleri... Yaza evleniyorum ve her şeyin tam olmasını istiyorum. Bİrçok konuda hazırlığım tamam, ama bundan yıllar sonrasına o günün çok hoş bir anı olarak aktarılabilmesi için değişik fotoğraflar çeken, işinde iyi bir fotoğrafçı bulamadım hala.Önerisi olan var mı? İstanbul'da yaşıyorum bu arada.
kızlar nobel foto,duygu şahin,burçin çobanoğlu ,züleyha sarı
bunlardan birinde fotoğraf çektirmiş olan var mı? özellikle nobel foto da. çünkü o kadar kişi araştırdım. en uygunları bunlardı.
Canım bende nobel fotoyu çok beğendim banada uygun geldi. En azından kaporayı uygun bir miktar istiyorlar. Sitesindeki fotograflar güzel ama hala kararsızım :26:
Çok teşekkür ederim mutlu:))
benim fotoğrafçı seçiminde dikkat edmeniiz tavsiye edeceğim bir iki konu var
-İnternet ortamından web sitelerine bakarak seçim yaparken dikkatli olun,fotoğrafçının kendi çekimleri olduğundan emin olun (özellikle artık facebook sayfalarında fotoğrafçılıkla ilgisi olmayan kişiler, fotoğrafçıların fotoğraflarını koyup insanları yanılgıya düşürebiliyorlar.)
-Ne kadar sürede ne kadar poz çıkarttığına bakın..bütün gün çekim yapar ama ancak 20- 30 pozu güzeldir ama bir diğeri 200 tane çeker 200 tanesi de güzeldir
-Fotoğrafçınızın enerjisine bakın o gün o yoğun tempoyu kaldırabilecek ..her anı gerçekten de bıkmadan fototoğraflayabilecek mi
-Bu işi severek mi yapıyor yoksa sadece iş olarak mı görüyor..az çok fotoğraflarına bakarak da bunu anlayabilirsiniz
-Sizin heyecanınızı paylaşabiliyor mu yeri geldiğinde sizin ya da damadın moralini düzeltebilecek mi...o gün o kadar stresli oluyor ki çiftler en ufak bir şeyde bile alınabiliyor,ve genelde yanlarında bulunan kişiler akraba olduklarından pek ara bulma durumlarına girmek istemiyorlar...
-Mutlaka seçtiğiniz fotoğrafçınızla hiç olmazsa bir kahve içmek için buluşun düğün günü hiç tanımadığınız birinin hele de biraz stresliyseniz sizinle olmasına hemen alışamayabilirsiniz
-Bu görüşmede neler beklediğinizi fotoğrafçınızın neler istediğini kavramaya çalışın beğendiğiniz pozları olmazsa olmazlarınızı söyleyin
-Çekimin nerelerde olabileceğini konuşun..mümkünse gidip mekanı birlikte görün unutmayın ki o gün fotoğrafçınız sizin en yakın arkadaşınız olacaktır..bazen bu yakınlaşmalar gerçek bi dostluğa dönüşebiliyor,
-Her fotoğrafçının çektiği kalıplaşmış pozlar dışında fotoğrafçınızın istediği pozları çekmesine de izin verin ..:))ne de olsa fotoğrafçı da işini ilerletebilmek adına en iyi pozları yakalayabilmek ister
-Fotoğraflarınızı ilk siz görün ve istemediklerinizi belirtebilin
-Fotoğrafları o mu yoksa onun adına başka birisi mi çekecek
-Çekimleri size ne şekilde verecek...albüm verirse boyutları ne olacak
Unutmayın ki o günü ve o güne kadar özenle yaptığınız ya da seçtiğiniz her şeyi (kuaför seçimi,saç tasarımı,davetiyeleriniz,şekerleriniz,ayakkabılarınız,gelinliğiniz .vb) hatırlatacak tek şey o gün çekilen fotoğraflarınızdır
Arkadaşlar düğün gününden geriye kalan en güzel tek şeyler düğün öncesindeki fotoğraflar:) ben fotoğrafçımdan çok memnun kaldım tam profosyonel biri hepinizle paylaşmak isterim gerçekten işinin erbabı fiyatlarıda gayet uygun,kesinlikle memnun ayrılcaksınızdır, siteside SERHAN BUDAK zaten fotoğraflarından anlarsınız bizimde fotoğraflarımızı yakında eklicek sitesinee..mutlu esen kalın...
aynen işte bende güvenebilsem. gidip albümlerine bakmak lazım. yerleri şişlide. ben gidip bakmayı düşünüyorum.
Canım sen naptın gidip görüşebildin mi?
nobelin fiyatı nedir acaba arkdaslar?
Nobelde uygun geldi bana canım sabahtaaaaan düğün nişan bitimine kadar bizimle olacaklarmış, siterinde videolarıda var zaten çekime 3 kişi geliyorlar 1 bayan 1 erkek birde asistan video çekiyorlar montajlıyorlar arkada hoş bir müzikbana video çok güzel geldi işte bir tane albüm 2 tanede kayınvalidelere albüm panaromik midir nedir öyleymiş canım toplam fiyat 2000TL ama kapora olarak 200TL istiyorlar diğerleri paranın yarısını yatır diyor kapora yüzünden benim hoşuma gitti açıksası forumdan bir arkadaş gidip görüşecekti ama dur bakalım bilgilendirir bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?