Selam KK üyeleri... Yaza evleniyorum ve her şeyin tam olmasını istiyorum. Bİrçok konuda hazırlığım tamam, ama bundan yıllar sonrasına o günün çok hoş bir anı olarak aktarılabilmesi için değişik fotoğraflar çeken, işinde iyi bir fotoğrafçı bulamadım hala.Önerisi olan var mı? İstanbul'da yaşıyorum bu arada.
Dilersen, Profesyonel Anlamda Çok İyi Fotoğraf Çeken Bir Arkadaşımı Sana Tavsiye Edebilirim..
canım bak bu adam benim kardeşimin bi arkadaşı istenilen yere gidip çekim yapıyo güzelde çekiyo ne kadara yapıyo bilmiyorum ama ben çok beğenmiştim düğünden önce haberim olsaydı bu çocuğa çektirirdim valla
Ismail Ozyurt
İsmail Özyurt | Fotoğrafçı - Fotoğraflar | Facebook
belki beğenirsin....
merhaba canim öncelikle ALLAH bi yastikta kocatsin insallah..
istanbulun neresindesin?anadolu yakasinda öle adi sani da pek belli olmayan ama gayet yetenkli bi stüdyo biliyorum..ben orda cekim yaptrdim dis ve ic cekim olmak üzere ve cok memnun kaldim ..anadolu yakasindaysan tavsiye edebilirim
merhaba canim öncelikle ALLAH bi yastikta kocatsin insallah..
istanbulun neresindesin?anadolu yakasinda öle adi sani da pek belli olmayan ama gayet yetenkli bi stüdyo biliyorum..ben orda cekim yaptrdim dis ve ic cekim olmak üzere ve cok memnun kaldim ..anadolu yakasindaysan tavsiye edebilirim
Fotolar çok hoş canım bakıyorum şuan arayacağım kesinlikle umarım fiyatlar da iyidir de hayal kırıklığı yaşamam umutlanıp:)
canım en kötü yer bile 1000tl istedi bizden görsen çokta iyi değillerdi ama bilmiyorum ne kadara çekiyo....
inşallah gönlüne göre bulursun canım allah tamamına erdirir
Canımm benım nısanlım footgrafcıı kuskusuz onu tercıh edebılırsınn facebook kullanıyorsan ''St beyaz düşler'' yaz cekımlerıne bakk emınım cok begeneceksın ıs yerı dee esenler de metro yanında bu arada benım de nısan albumumden bır kac kare koymustum bu forumaa gır bak canım umarım begenırsınn optumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?