Yaza Düğünüm Var Fotoğrafçı arıyorum arkadaşlar???

sweet8807

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
116
0
46
İstanbul
Selam KK üyeleri... Yaza evleniyorum ve her şeyin tam olmasını istiyorum. Bİrçok konuda hazırlığım tamam, ama bundan yıllar sonrasına o günün çok hoş bir anı olarak aktarılabilmesi için değişik fotoğraflar çeken, işinde iyi bir fotoğrafçı bulamadım hala.Önerisi olan var mı? İstanbul'da yaşıyorum bu arada.

İyice araştır derim. dış mekan fotoğrafları istiyorsan birini önere bilirim ancak site adını veremiyorum ve daha yeni olduğum için özel mesaj da atamıyorum ama çok iyi araştır. uçuk fiyatlar verme.

Evet araştırıyorum fakat hala istediğim gibi birini bulamadım maalsef Dış mekan istiyorum, özel mesaj atma hakkın olduğunda umarım işime yarar tavsiyeye ihtiyacım var cünkü:44:

merhaba canim öncelikle ALLAH bi yastikta kocatsin insallah..

istanbulun neresindesin?anadolu yakasinda öle adi sani da pek belli olmayan ama gayet yetenkli bi stüdyo biliyorum..ben orda cekim yaptrdim dis ve ic cekim olmak üzere ve cok memnun kaldim ..anadolu yakasindaysan tavsiye edebilirim

Dilersen, Profesyonel Anlamda Çok İyi Fotoğraf Çeken Bir Arkadaşımı Sana Tavsiye Edebilirim..

Fotolar çok hoş canım bakıyorum şuan arayacağım kesinlikle umarım fiyatlar da iyidir de hayal kırıklığı yaşamam umutlanıp:)

Avrupa yakasındayım canım ben

Bu arada çok sağol iyi dileklerin için:) Hepimiz mutlu olalım inş

Fotolar çok hoş canım bakıyorum şuan arayacağım kesinlikle umarım fiyatlar da iyidir de hayal kırıklığı yaşamam umutlanıp:)

canım en kötü yer bile 1000tl istedi bizden görsen çokta iyi değillerdi ama bilmiyorum ne kadara çekiyo....
inşallah gönlüne göre bulursun canım allah tamamına erdirir

canım en kötü yer bile 1000tl istedi bizden görsen çokta iyi değillerdi ama bilmiyorum ne kadara çekiyo....
inşallah gönlüne göre bulursun canım allah tamamına erdirir

Evet ya neden bu kadar yüksek bu istiyorlar bu çekimlere anlamadım Sağol canım amin inşallah, her şey eksiksiz olsun istiyorum böyle araştırıp duruyorum

evet çok yüksek fiyatlar istiyorlar. biz abimin düğününde 400TL verdik ve çok memnun kaldık. bütün çektiği fotoğrafları bize verdi. biz istediklerimizi çıkartıyoruz aralarından. oda 50 tane çıkmış verdi bize. birde albüm kuşe kağıda baskılı. Özelden mesaj atamıyorum henüz ama isterseniz sizler atın bana mail adreslerinizi yazın ben size o şekilde ulaşıp fotoğrafçının adını adresini telefonunu falan veririm. Bu şekilde reklama girmez heralde dimi?

benimde yakından tanıdığım bi fotoğrafçı arkadaşım var canım hatta başka bir arkadaşımlada tanışmasına vesile oldum oda geçen yaz çektirdi arkadaşıma, çok memnun kaldı, çekimleride çok eğlenceli geçmiş kesinlikle iletişime geçmenizi öneririm... sitesi :) şimdiden hayırlı olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Birbirinize yardımcı olmak çok güzel yalnız bana da yardımcı olun ve link paylaşmamaya özen gösterin

Ve tabiki reklam içerikli yazılar eklemeyin.

Teşekkür ederim

benim bu mayıs ayında bir arkdaşımın fotoğraflarını çekmişti Manolya Karayel. valla fotolara hepimiz bayıldık, duru güzelliği yakalamada çok başarılı. inşallah eylülde de bizi çekecek :)
fiyatlarıda oldukça uygun tüm gün çekim yapan kişilere göre. arkadaşımın resimlerine mayıs ayına bakarak Manolya hn. facebook sayfasından görebilirsin, sanırım üyelik gerektirmiyordu.

ben eylül ayında ewlendim.istanbul anadolu yakasında çekimlerim oldu. Resul Hastürk fotoğrafçımız.çoğu fotoğrafçı çekilen tüm fotoları vermez. benimki çektiği iyi kötü tüm fotoları cd olarak verdi. Araştırısan zaten öğrenirsin bunu sadece albüme koyduğu fotolar sizin oluyo, eylül gelinleri topiğindeki kızlarda hep öyle olmuş. tanıtım videosu hazırladı herkes bayıldı şahane oldu. ve şimdi seçtiğimiz 40 fotoğraftan albüm yapıyo. bitane büyük boy fotoğraf ve yaptığı albümden aileler için 2 tanede küçük yapıyo. Albümümde var fotolarım istersen bakabilirsin. videomuzda youtube'da düğün belgeseli 5,6,7 bize ait. Harika bi anı oldu bizim için. çok da rahat bi fotoğrafçı, poz verirken hiç kasılmıyosunuz. Fiyatıda uygun. bi arayıp fiyat alın bence.

Son düzenleme:
Benim daha kiz isteme durumu yarin olacak ama ben her seyi arastirmak ayarlamak istiyorum ilerisi icin. daha sonra keske arastirip buraya degil de suraya cektirseymisim demek istemiyorum. o yuzden bu konulari takipteyim. gelismeleri yazin lutfen. ben de simdiden bi kac yere fiyat sordum fikir vermesi acisindan ama islerini o fiyata eder gormedigim icin paylasmiyorum bile.

Canımm benım nısanlım footgrafcıı kuskusuz onu tercıh edebılırsınn facebook kullanıyorsan ''St beyaz düşler'' yaz cekımlerıne bakk emınım cok begeneceksın ıs yerı dee esenler de metro yanında bu arada benım de nısan albumumden bır kac kare koymustum bu forumaa gır bak canım umarım begenırsınn optumm

Ben baktim simdi ama daha farkli bir seyler dusunuyorum ben acikcasi yani en azindan simdilik aklimdaki oyle yaza kadar degismezse.. Bi liste cikarip fotografci fotografci calismalara baslamaliyim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…