How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yaza düğünler var :( büyük beden gece kıyafetı olanlar nerdesınız bulamıyorum sizi

olur canım bu elbıseyı dugun ıcın degıl de daha farklı bısı ıcın dusundum. Bakalım ölculerı de olursa takasta da anlasırsak eger guzel olur. Sen kac beden gıyınıyosun. Ayakkabı olarak da dusunursen bır suru ayakkabım var. Ayak numaran nedır.

ben 42-44 giyiyorum ayak numaramda38 fakat topuklu giymiyorum

canım cok tesekkur ederım zahmet verdım sana da ama ama abıye agırlıklı dusunuyorum. sanırım ıstedıgım gıbı bısı bulamıycam. yanı kılomdan dolayı. deneyerek almak daha mantıklı gıbı görunuyor.

Önemli değil cnm :)

arkadaşlar yaza yaklaşık 5 akrabamın duğunu var. gece kıyafetı arayısına girdim. çarşıdan bakıyorum ama hem çok pahalılar hemde kılomdan dolayı pek bırsey bulamıyorum.

1,64 boyunda 80 kiloyum. elden çıkartmayı dusundugunuz gece kıyafetlerınız varsa resımlerını ve fıyatlarını gönderebılırmısınız lütfennnnnn şimdiden teşekkür ederim.

selam bende de bu var..çook şık ve kaliteli..düşünürsen ..İmarka İpekyol

Eklentiler

• $2014-02-25 13.23.26.jpg
    $2014-02-25 13.23.26.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $2014-02-25 13.18.06.jpg
    $2014-02-25 13.18.06.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $2014-02-25 13.18.15.jpg
    $2014-02-25 13.18.15.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 51
elbise 40 beden,sadece 1 kez giydim..harika bir ürün...uyarsa kaçırma derim...beli için kemeri de var...ben 300 e aldım 1 kez kullandım ve 200 e satabilirim..

canım tesekkur ederım fakat 200 tl parayı gözden cıkarabılsem. çarşıda çok fazla var elbıse bu fiyata. genede teşekkür ederim ilgilendiğin için.

admınlarımm :) konuyu kapatabılırmısınız lütfen.

canım tesekkur ederım fakat 200 tl parayı gözden cıkarabılsem. çarşıda çok fazla var elbıse bu fiyata. genede teşekkür ederim ilgilendiğin için.

rica ederim canım..ama ben herhangi bir butik ürünü olmadığını belirtmiştim zaten..İpekyol dikiş ve kumaşı sadece bu fiyata değer benim için kaldı ki modelide yine marka farkı ..tabii bu benim fikrim..:10:

umarım bulabilirsin istediğin gibi güzel ciciler...
sevgiler

rica ederim canım..ama ben herhangi bir butik ürünü olmadığını belirtmiştim zaten..ipekyol dikiş ve kumaşı sadece bu fiyata değer benim için kaldı ki modelide yine marka farkı ..tabii bu benim fikrim..:10:

Umarım bulabilirsin istediğin gibi güzel ciciler...
Sevgiler

teşekkür ederim canım. Eminim çok iyi bir üründür. Ama bende çok fazla düğün oldugu ıcın farklı farklı ama uygun bısıler bakıyorum. Ama sanırım bulamıycam.

Back