Yaza az kaldı

montesori

dua ile
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
4.053
19
158
Bu da benim günlüğüm olsun vermem gereken senelerdir üstüme yapışan altı kiloyu bakalım ne kadar da vercem her gün yazarsam buraya motivasyonum artar kendimi disipline ederim

Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir zeytin yeşillik yedim ara 4 k kayısı süt öglen yayla corbası fellah köfte ara kayısı süt aksam birsey yemem herhalde köftenin bılguru şişirdi beni

Bu da benim günlüğüm olsun vermem gereken senelerdir üstüme yapışan altı kiloyu bakalım ne kadar da vercem her gün yazarsam buraya motivasyonum artar kendimi disipline ederim
tesadüfe bak benim de son 6 kilom yapıştı bana
istersen beraber diyet yapabiliriz :)

Slm günlük dünde cok hafif bir gün gecirdim sabah klasik kahvaltı öglen iki kivi tarcınlı süt ögle sonrası lahana yemegi 8 yk saat altı gibi biraz fındık akşam yemegini kestim artık çok rahatldı midem ama aclık zor bea günlük erkenden yattım dün

Yazamadım kaç gündür her sey yolunda aksam dörtten beşden sonra bırakıyorum. Yemegi bir kilo gitmiş bile şimdiden

Tam dört kilo verdim bir ayda aksam besten sonra yemedim iki fincan yeşil çay içtim kasmadan diyet yaptım mutluyum

ahh insallah bende hamilelikte cok almam aksam yemeginden sonra meyveden baska birsey yemiyorum bakalim nolacak..

Çok olmuş ugramayalı buralara toplamda altı kilo verdim beşten sonra yemek yemeyerek ama ikisini geri aldım yarın tekrar başlıcam kısmetse aaah bir 53 olsam

Sabah bir dilim ekmek bez zeytin domates salatalık az beyaz peynir bir tk recel öglen bir kase çorba az üzüm saat on yedi de barbuny az pilav iki köfte salata bu günü bitirdim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…