Yaz temizliğinde eşiniz size yardım eder mi?

canim masallah esine benimki birak yaz temizligi gunluk bile yardim etmez iki cocukla biri uc yasinda biri uc bucuk aylik dusun artik ben yalvariyorum etrafi dagitma o bana en buyuk yardim
klava:klava:klava:

benim eşimde yardımcı olur..
özellikle kızımızla çok ilgilenir...

evet cok yardımcı olur..şakkıdı
yanlızca perdelerı yerıne takar o kadar :roflol:

temizlik olarak yardım etmez.
yetiştiriliş tarzı müsade etmiyor maalesef.
ama ağır eşya kaldırmakta yada çekmekte bana
yardım eder.hatta hep kendi yapar.

Şimdi ne desem boş. Elini bişeye sürmez diyorum bazen benden hamarat olup çıkıyor. Çok yardım eder diyorum bir bakmışım yere düşen bişeyi bile alamayan bir adam olup çıkıyor.
Sanırım ruh haliyle ilgili.
Ben bu yaz temizliği hamarat olduğu ruh haline girdiği zaman yapmayı düşünüyorum:icecream:

Canım benim bir kaç kez yardım etmeye çalıştı ama ben hep tersleyince sana yardım edende suç dedi. beceremiyorlar ya yada benim içime sinmiyor yaptığı. o yüzden karışmasını istemiyorum. onun haricinde canım kocam çok beceriklidir yemek yapar pasta börek bile yapar her işten anlar karışır bunu niye böyle yaptın şöyle yapsana der bende deli olurum bu yüzden işime karışılması hiç hoşuma gitmez. Annem bazen kızar bana bırak yapsın niye kızıyorsun diye.:roflol:

evet sağolsun yardım eder ama tabii herkesin yapabileceği iş farklı,en son ki temizlikte perdeleri taktı ki tavan yüksek olduğu için zorlanıyorum bu bile yeter onun dışında evin kapılarını ve banyonun fayanslarını sildik,şanslıyım sanırım,temizlik günleri dışarı kaçan eşim yok ve varlığından rahatsız olmuyor çünkü elinden geleni yapmaya çalışıyor...

sadece büyük temizlik mi? akşam evi süpürüyodu valla....
yapar sağolsun....

benim eşim evi kaldırırken sererken yardım eder ya sizin eşleriniz?
Misafirim geldiğinde de yardımını görüyorum canım benim

anacım okadar iyi bir eşin varmışta neden onun resmini koymuyorsun (şaka şaka)
valla benim eşlim mani olmasın yeter
ben yardım istemedim gerçi ama bir kere benimle halı silkelemişti onu bilirimbaşkada haılmıyorıuum nerdeeeeeeeeeee..............

sürekli temizlik yaptığım için yaz temizliği benim gözümde havalandırma ve elyaf yorgan yastıkları yıkama işlemidir.
kaldırıp indirme işlerinde yardımcı olur bana..

Eşim sadece genel yaz temizliği değil, her konuda bana yardımcı olur sağolsun.
Ne zaman sıkışsam yanımda olmaya dikkat eder. Bu konuda ona ne kadar
teşekkür etsem azdır...
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…