Yaz temizliğinde eşiniz size yardım eder mi?

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
benim eşim evi kaldırırken sererken yardım eder ya sizin eşleriniz?
Misafirim geldiğinde de yardımını görüyorum canım benim

benim eşimde yardım eder sağolsun hamileliğimde hep o yaptı fırsat olunca yine yapar şu arlar kızla ilgilenmesi bile beni rahatlatıyor çoğu zaman gece o kalkar uyutamazsa beni öyle uyandırır canım kocacığım benim

Evet ama eşim bana yardım etmez ben eşime yardım ederim.. ee düşünsenizde ağır zor şeyler bunlar bir kadın yapmamalı güçlü olan kimse o yapsın.. Gücü daha az olanda(yani ben) yardım etsin:icecream:

Eskiden fazla yardımcı degildi ama 3. çocuktan sonra çok degişti saolsun elinden geleni tabi tembelligi tutmazsa yapıyora.s

Benim eşim temizlik işlerinde falan pek yardımcı bir eş değildir.
Amaaaan olsun nolucak tutarım bi kadın temizler evi..
Ben de kocacıımla gezerim, bu daha iyi bir çözüm. sırnaşık şey

bir zamanlar yardım etmiyordu :1no2:
bu aralar yardım etmeye başladıa.s
açaba saksımı düştü başına ne:roflol:

hiç yardım etmez.
ben de hep tek başıma çırpınır durrum
o evi kirletmemekle övünür sadece,bir kirli speteine attığı çorapalrı ile........
arada sofra kaldırmaya yarıdm eder..........üstelik çalışıyorum ben sadece pazar tatilim var o kadarrrrrrrrrrrrrrrrr
neyse diyelim yarıdm edenler içinde öyle bir erkekte çekilmez evde haaa ,ha bire iş yaapn ne kadar şanslısın der bana nasıl bir bakış açısı isse

yaz temizliğim benim baya bir detaylı olur çoğunuz gibi..eşin ağır eşyaları kaldırmakta ve eğer evdeyse yemek hazırlamakta yardımcı olur ..oda bana yapılacak en büyük yardımdır...

yardim eder sagolsun, sonucta ikimiz oturduk kirlettik biguzel, temizligide birlikte yapmaliyiz bence =)

Benim babacım sağolsun annemle benim gücümüzün yetmediği işlere bu yaşta bile yardım eder.

Rica etsem yardım eder ama ben her cumartesi kendim derin temizlik yaprım eşyam çok değil zaten.
Eşimin evde olmadığı zamanlarda yaparım o tür işleri.

ayak altında dolaşmasın o gün eve uğramasın bana yeter sağ olsun yardım etmeye kalktığında yardımmı ediyor işkencemi belli değil beceriksizdir ev konusunda tatlicadiarzuasla uyuşamayız bir iş yapsa arkasından yapmam lazım

eskiden olsa yardım istemezdim. sonrada yardım etmiyor diye kendimi yerdim. sonra bu huyumdan vazgeçtim. yardım istiyorum oda yapıyor sağolsun.

bana göre asıl sorun yardımı nasıl istediğimizde tatlı dille, güzellikle temizlik yaparkenki zamanı bile birlikte güzel geçirebilmekte

Allah razı olsun kıyamam ben ona her halukarda yardımını görürüm hakkını yiyemem :-)

yemek hazırlarken sofrayı serip tabakları taşır onun sevdiği yemeği yapınca yardım eder
ev temizliğinde eder eder ama üfleye püfleye yardım istediğime pişman eder p.resi perdeleri ütülerdim 6 gün sonra taktı bende inat ettim takmadım annesine şikayet ettim fırça yedi : ) bundan sonra daha dikkatli olacak umarım

yani normalde eşim en büyük yardımcım ama bu yaz temizliğini o işteyken ben yapıyorum
evde olsa kesinlikle yardım ederdi

X