• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAZ TATİLİ

Bizim de tatil planlarımızı hazır.
Bazıları iş nedenile olsa da rezervasyonlar biletler hazırlandı
Henüz alışveriş yapmadım.
Sadece bikini üstü alacağım. Üstler yıprandı. Altlar iyi durumda. Uygun renklerde 2-3 üst aldım mı kapatırım diye düşünüyorum.

cok ıyı alacagnz pek birsey yok. benm yenı 2 tane bıkını kot sort falan almam lazm. yıprandı oncekıler. valızızde kırıldı yenı valızde lazm bana masrf olck. herseyı bı kerede de almak ıstemıyrm her defasnda bı ıkı bsy alıp kenarı koyayım dıyrm sezn acıldı cıkmaya basladı yazlıklr

cok ıyı alacagnz pek birsey yok. benm yenı 2 tane bıkını kot sort falan almam lazm. yıprandı oncekıler. valızızde kırıldı yenı valızde lazm bana masrf olck. herseyı bı kerede de almak ıstemıyrm her defasnda bı ıkı bsy alıp kenarı koyayım dıyrm sezn acıldı cıkmaya basladı yazlıklr
Ben bu yıl iki tane gitmediğim kot pantolonumun paçalarını kestirip şort yaptırdım.
Bu yıl başka birşey almayı düşünmüyorum. Elimdekileri bolca giyip onları eskitip sezon sonunda seneye hazırlık yapmak istiyorum.

Her yıl olduğu gibi tabikide Alaçatı :KK52:alisveriş dersen şimdiden başladım ufak ufak almaya

Fazla kilolarimi vermeden tatil ve alisveris planlari yapamiyorum maalesef. :KK64:

Biz ramazan bayramını Trabzon'da geçireceğiz .Oradan da Kütahya'ya veya İzmire .
Tatil için daha alışveriş yapmadık,benim sınavlar bitince gelicem temelli eve ,o zaman yapıcaz
Kıyafet,ayakkabı alışverişi,almam gereken ıvır zıvırlar,şampuanlar,şapka ,krem falan filan :KK48:

Bu yıl sınavlar okul fazlasıyla yoğun olduğu için tatil planı yapamadık daha ama ağustos sonu eylül başı gibi düşünüyoruz bakalım ayarlayabilirsek genelde tatile bir hafta kala alışverişe giderim eksikliklerim ne onu çıkarırım o şekilde de alışveriş yaparım. Bir an önce tatil olsa diye iç geçirdim şu an :)

Ben hersene olduğu gibi kumburgazdayım yaz tatilinde hem İst çok yakın ay sonuna kadar gidicez ama tatil alışverişini henüz yapamadım daha doğrusu çok pahalı geldi sezonu olduğu için
Bakalım belki bu günlerde giderim

Back
X