• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAZ TATİLİ

zican

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
83
22
3
35
kızlar malum sıcaklar basladı artıık. hergün işe git gel ofis ev arasında mekik dokuyorz. demem o ki tatil planlarınz nedir tatile cıkacak mısın? tatil alışverişine az da olsa basladınz mı? fikir edinelim istedim

Bu sene gitmiyorum istanbul da kurumaya karar verdim. Tatilciler gitsin de bende trafik sorunu yasamayim diye gözünüze bakıyorum. Tez vakit gidin inşallah :-)

Ben tatil alışverişini sene içinde yaparım.
Ocakta bikini bulsam alırım mesela. Sezon beklemem.
Ama bu sene tatil yapamayacağız sanırım. Engel değil daha erken dönemde olacağım yaz boyunca ama hamileyken havuzdan denizden mikrop kapma ihtimali, otel yemekleri ihtimali falan korkutuyor.
Püffff: /

Bu sene gitmiyorum istanbul da kurumaya karar verdim. Tatilciler gitsin de bende trafik sorunu yasamayim diye gözünüze bakıyorum. Tez vakit gidin inşallah :-)

yazın istabnulun en güzl hali trafık konusunda. heryere trafıksız gıdebılıyrsn:)

Ben tatil alışverişini sene içinde yaparım.
Ocakta bikini bulsam alırım mesela. Sezon beklemem.
Ama bu sene tatil yapamayacağız sanırım. Engel değil daha erken dönemde olacağım yaz boyunca ama hamileyken havuzdan denizden mikrop kapma ihtimali, otel yemekleri ihtimali falan korkutuyor.
Püffff: /

evet bende oyle yapmadım için pişmanım. sezonda cok pahalı oluyr hersey

yazın istabnulun en güzl hali trafık konusunda. heryere trafıksız gıdebılıyrsn:)

Evet bu sene öyle yapıcam. Eşim ve oğlum gidecekler tatile nedense bi Istanbul aşkı geldi bana gidesim yok öliciğiim galiba :))

Evet bu sene öyle yapıcam. Eşim ve oğlum gidecekler tatile nedense bi Istanbul aşkı geldi bana gidesim yok öliciğiim galiba :))
Nasıl dayanıyorsunuz ya ara vermeden?
Bana yaza doğru fenalıklar geliyor, "gitmem lazımmm" diye zor bekliyorum.

tatil planınz varsa bence sende katılmalısın yazın cok sıcak olacakms diyorlar

Her sene antalyaya gidiyoruz ama bu sene hiç gidesim yok hatta başıma battaniye geçirip uyuma planım var düşün o sıcakta bile. :63:

Nasıl dayanıyorsunuz ya ara vermeden?
Bana yaza doğru fenalıklar geliyor, "gitmem lazımmm" diye zor bekliyorum.

Canim doğru zor oluyor ama. Emniyet izinleri kapatıyor ya ara sıra alıştık galiba.

Canim doğru zor oluyor ama. Emniyet izinleri kapatıyor ya ara sıra alıştık galiba.
Ben normalde ocak-mart arası 4-5 gün kaçıyorum, bir de yazın uzun tatil. Anca yetiyor :KK53: Hatta kasımda veya mayısta haftasonu kaçmışlığım da var. Düşünemiyorum bütün sene bir yere gitmediğimi :silah:

Kurban bayraminda tatilde olacagim insallah
Zaten bayramlari sevmem iyi oldu boylesi, ramazan bayraminda da esime ayak uydurup bayram kutlayacam

Back
X