Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sene gitmiyorum istanbul da kurumaya karar verdim. Tatilciler gitsin de bende trafik sorunu yasamayim diye gözünüze bakıyorum. Tez vakit gidin inşallah![]()
Ben tatil alışverişini sene içinde yaparım.
Ocakta bikini bulsam alırım mesela. Sezon beklemem.
Ama bu sene tatil yapamayacağız sanırım. Engel değil daha erken dönemde olacağım yaz boyunca ama hamileyken havuzdan denizden mikrop kapma ihtimali, otel yemekleri ihtimali falan korkutuyor.
Püffff: /
2 tane tatilim var ama tatil alışverişi bir yana bütçe göçtüğü için kemer sıkıyorum![]()
![]()
yazın istabnulun en güzl hali trafık konusunda. heryere trafıksız gıdebılıyrsn:)
tatil planınz varsa bence sende katılmalısın yazın cok sıcak olacakms diyorlarEvet bu sene öyle yapıcam. Eşim ve oğlum gidecekler tatile nedense bi Istanbul aşkı geldi bana gidesim yok öliciğiim galiba :))
4 ay önce planlarım vardı fakat şimdi yok zira bebeğim zaten 7/24 yüzüyor![]()
4 ay önce planlarım vardı fakat şimdi yok zira bebeğim zaten 7/24 yüzüyor![]()
Nasıl dayanıyorsunuz ya ara vermeden?Evet bu sene öyle yapıcam. Eşim ve oğlum gidecekler tatile nedense bi Istanbul aşkı geldi bana gidesim yok öliciğiim galiba :))
tatil planınz varsa bence sende katılmalısın yazın cok sıcak olacakms diyorlar
Nasıl dayanıyorsunuz ya ara vermeden?
Bana yaza doğru fenalıklar geliyor, "gitmem lazımmm" diye zor bekliyorum.
Her sene antalyaya gidiyoruz ama bu sene hiç gidesim yok hatta başıma battaniye geçirip uyuma planım var düşün o sıcakta bile.![]()
sıkcaklar baslaynca fikrn degısebilir :)
Ben normalde ocak-mart arası 4-5 gün kaçıyorum, bir de yazın uzun tatil. Anca yetiyorCanim doğru zor oluyor ama. Emniyet izinleri kapatıyor ya ara sıra alıştık galiba.