Bu sene gitmiyorum istanbul da kurumaya karar verdim. Tatilciler gitsin de bende trafik sorunu yasamayim diye gözünüze bakıyorum. Tez vakit gidin inşallah
Ben normalde ocak-mart arası 4-5 gün kaçıyorum, bir de yazın uzun tatil. Anca yetiyorHatta kasımda veya mayısta haftasonu kaçmışlığım da var. Düşünemiyorum bütün sene bir yere gitmediğimi
Aynı durumdayım. Bebek var masraflar var bu sene tatil yok.
Bir an önce okullar neym kapansın da boşaltın şu İstanbul'u da biz de kocamla bir haftasonu trafiksiz gezek.
Bir de bayrama denk geliyor ki oooh bomboş. Gerçi kurban bayramında daha boş oluyor da
evet eşim hala gitme taraftarı ama ben denize giremicem sağlık açısından bebeğim için. Eşim sende gezmiş olursn diyor ama ben gitmek istemiyorm :)hamilelik yuzunden mı tatıl ıptal oldu.
kocaman karnımla gezicem bi de elim yüzüm şişerse dobiş dobiş olcam, kocam yüzcek ben yüzemicem sonra otelde rusları yolucam falan bencede ne işim varGitme zaten ne işin var
tabi karar sizin nasl rahat edecksinzevet eşim hala gitme taraftarı ama ben denize giremicem sağlık açısından bebeğim için. Eşim sende gezmiş olursn diyor ama ben gitmek istemiyorm :)
Dün rezervasyon yaptirdik. Çocuk gibi heyecanliyimGüzel anılar biriktirmek dinlenmek ,eğlenmek ,yenilenmek Benim için olmazsa olmazlardan. İmkanlar doğrultusunda tabi
Evet var bu yaz kemer deyiz nasip olursa. Alışverişe başlamadım. Ağustos sonuna ayarladık zaten fiyatlar düşer yaz sonuna doğru o zamanı bekliyorum.
Bu yüzden 3yildir tatil planimiz alt üst oluyor. .ya geri cagirildik ya izinler kapandı rezervasyonlar iptal. .Bu yıl da nasip bakalimCanim doğru zor oluyor ama. Emniyet izinleri kapatıyor ya ara sıra alıştık galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?