YAZ TATİLİ

Bu sene gitmiyorum istanbul da kurumaya karar verdim. Tatilciler gitsin de bende trafik sorunu yasamayim diye gözünüze bakıyorum. Tez vakit gidin inşallah

Aynı durumdayım. Bebek var masraflar var bu sene tatil yok.
Bir an önce okullar neym kapansın da boşaltın şu İstanbul'u da biz de kocamla bir haftasonu trafiksiz gezek.

Ben normalde ocak-mart arası 4-5 gün kaçıyorum, bir de yazın uzun tatil. Anca yetiyor Hatta kasımda veya mayısta haftasonu kaçmışlığım da var. Düşünemiyorum bütün sene bir yere gitmediğimi

Oh ne güzel. Nerde bizde öyle kacamaklar falan. Mandira flozofunda adam diyor ya calismaya karşıyım bende karşıyım da el mahkum yapacak bişey yok :)) herkes tatil havasında olsa kimse calismasa falan diye absürd hayallerim de olmuştur ama hayaller hayatlar işte :)

Aynı durumdayım. Bebek var masraflar var bu sene tatil yok.
Bir an önce okullar neym kapansın da boşaltın şu İstanbul'u da biz de kocamla bir haftasonu trafiksiz gezek.

Bir de bayrama denk geliyor ki oooh bomboş. Gerçi kurban bayramında daha boş oluyor da

Bir de bayrama denk geliyor ki oooh bomboş. Gerçi kurban bayramında daha boş oluyor da

Geçen sene bayramda yakın olsun kamp olsun ayağına 2 gece Erikli'ye gittik de nüfus 30milyon oluvermiş millet marketleri yağmalıyordu.
Bu sene yemezler düşmem o tongaya. Herkesler gitsin ben kalacağım.

Gidicez canim bayramda 5 gun ayarladik 19 hf hamile olcam denize girerim artik alisvrris henuz yapmadik haziran gibi yapcaz

Ramazan Bayramı Bozcaada, yaz içinde de Datça. Bzocaada' da otelde kalacağız, Datça' da yazlık var. Alışveriş mi ? O da ne bu göbekle ?

Dün rezervasyon yaptirdik. Çocuk gibi heyecanliyim Güzel anılar biriktirmek dinlenmek ,eğlenmek ,yenilenmek Benim için olmazsa olmazlardan. İmkanlar doğrultusunda tabi

Eşimin işten çıkarılmasıyla tüm tatil planlarımız iptal oldu

Allah eşim dahil tüm işsizlere yardımcı olsun,br an önce iş imkanı çıkartsın inşallah

Evet var bu yaz kemer deyiz nasip olursa. Alışverişe başlamadım. Ağustos sonuna ayarladık zaten fiyatlar düşer yaz sonuna doğru o zamanı bekliyorum.

Biz bu sene bebiş dolayısıyla yazlığa gitmekle yetineceğiz :) Aslında Kıbrıs istiyorduk...

benımde yıllıık ıznım var ıznımde ya yurtdısı yada ayvalık dusunuorum.. ayvalık kesın ama yurtdısı butceden dolayı bıraz muallak :)

Bizim de tatil planlarımızı hazır.
Bazıları iş nedenile olsa da rezervasyonlar biletler hazırlandı
Henüz alışveriş yapmadım.
Sadece bikini üstü alacağım. Üstler yıprandı. Altlar iyi durumda. Uygun renklerde 2-3 üst aldım mı kapatırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…