Yaz tatili için otel??

kokoskizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
22
36
Kızlar yaz tatili için temiz, denize sıfır otel arıyorum ama karar veremedim.. Sizin gidip de memnun kaldığınız otelleri önerirseniz sevinirim..

Bütçeniz ne kadar çok önemli yoksa çok güzel oteller var ama siz paradan haber verin biz tavsiye veririz:)

Bölge değil denize sıfır ve temiz bir otel istiyorum karar veremedim internette baktıklarımda

O zaman az çok bütçe söyleyin

Bir de beklenti nedir

denize sıfır pansiyon modunda otelden beklenti ile beş yıldızlı otelden beklenti farklı

Bari ege mi akdeniz mi, onu diyin!
Egeciyim ama akdenize alışmış kişiler ege denizinde üşüyorlar, birine otel tavsiye ettiydim, sonra bir ton laf işittim

Bölge önemli değil denize sıfır ve temiz bir otel istiyorum karar veremedim internette baktıklarımda
Kefaluka bodrum. Akyarlarda deniz mükemmel. Otelde iyi. Antalyadada iyi otel denize sıfır tavsiye verebilirim ama deniz asla akyarlar gibi değil.

voyage otellerinin hepsi, çocukluysanız voyage sorgun, alibey clup/park.
ayrıca amara wing ve aska larayı önerebilirim.

Kuşadası Grand belish Resort
Bodrum Armonia holiday village&spa
Kuşadası palm Wings

Ama hiçbirinin denizi Çeşme olamaz tabi ki

voyage otellerinin hepsi, çocukluysanız voyage sorgun, alibey clup/park.
ayrıca amara wing ve aska larayı önerebilirim.
Ben alıbey onermıyorum , cocukluyduk perısan olduk odalar ıle cocukların oyun alanları cok ama cok uzak . Ayrıca aksamlarıda cok eglencesız gecıyor bırde alı bey oldukca pahalı bır otel bence odaları kucucuk gecen sene deluxe odada kaldık ama cok kucuktu
Ben otel onerıyormuyum bu sene kafamı dınlemek ıstedıgım ıcın daha sakın yerler dusunuyorum ama bakalı

Denizi çok iyi değil ama alanya titanic oteli tavsiye ederim otel olarak cok iyi eger deniz cok onemliyse turk buku ama imkaniniz varsa kesinlikle yunan adalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…