Çocuk Hastalıkları yaz sıcaklarından kaynaklanan isilik problemi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
kızlar adanada yaşıyorum ben burası felaket sıcak oğlumun boynu bacakları heryeri kızardı isilik diyor burdakiler nokta nokta kırmızı kırmızı doktor ovadril diye bir losyon verdi ama hiçbir işe yaramıyor .bebeğinde böyle kızarıklık olupta geçiren varsa lütfen yazsın daha etkili bir krem pudra yada başka bişey

vazelin sürebılırsın canım..bırde serın tutmaya çalış sadece cıt cıtlı olsun üzerinde ..

sadece çıt çıtlı değil sadece bezi var üzerinde o kadar sıcak klimayı açıyorum odada durmuyor çıkıyor diğer taraflara vazelini deneyeceğim

kızlar adanada yaşıyorum ben burası felaket sıcak oğlumun boynu bacakları heryeri kızardı isilik diyor burdakiler nokta nokta kırmızı kırmızı doktor ovadril diye bir losyon verdi ama hiçbir işe yaramıyor .bebeğinde böyle kızarıklık olupta geçiren varsa lütfen yazsın daha etkili bir krem pudra yada başka bişey

slm canım bebeğin ile sana çoooookkk mutlu günler diliyorum benimde kızım var şuanda dokuz aylık aynı problemi yaşadım neler neler denedim fayda etmedi ama bi çozüm buldum gece yatırmadan önce zeytin yağı sür sonuç harika hepsi kayboluyor ama zeytin yağın gerçek olsun marketlerdekilerden değil dene şaşıracaksın

evet evimde bahçemizden çıkan zeytin yagı var deneyeceğim hem çok doğal bir çözüm olur inşallah işe yarar
teşekkür ederim

zeytinyağını yağda biraz yakıp soğutup pişiğe sürüncede inanılmaz faydası var aklınızda bulunsun ben çok çekmiştim pişikten sadece zeytinyağında yüzümüz güldü

bebekler için kullanılır mı bilmem ama benim kızım 8 aylıktı kullandığımda

benim açtığım bununla ilgili bir konu vardı. Benim kızımdada vardı isilik hatta mantar bile kaptı. Bir doktorun verdiği krem sayesinde geçti. formül şu : 1 kahve fincanı(türk kahvesi) acıbadem sütü, 1/3 oranında bepanten plus, 1 kapsül e vitamini, ve bizde mantarda olduğu için 1/2 mycospor krem bunlar karıştırılıp bol bol sürülecek. tüm poposu sırtı beli ve kasıkları isilikti 3 günde geçti. belki denemek istersin.

Benim oğlumun da cildi çok hassas.Yaz başında kolları çok kötü olmuştu.Doktor oksizinc diye bir losyon verdi.O çok iyi geldi.Bir de sık sık banyo yaptır.

Benim oğlumun da cildi çok hassas.Yaz başında kolları çok kötü olmuştu.Doktor oksizinc diye bir losyon verdi.O çok iyi geldi.Bir de sık sık banyo yaptır.
Benim oğlumun cildi çok hassas ve bu krem çok iyi geliyor.

ben isilige dogal bir care buldum.
bbegi yıkarken beyaz zabunla isiliklerin üstüne iyice kopurtup bekleticeksin bikac dak. oyle duruluycaksın.
.
her banyoda oyle yaparsan. isilik kalmıyor

Back
X