• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz için parfüm?? Ve elizabeth arden 5th avenue???

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.550
44.676
798
selam kızlar!:3:
öncelikle şunu belirtmeliyim ki tam bir parfüm tutkunuyum :16:
havalar ısındı yeniden parfüm arayışına girdim
aslında aradığım parfüm kokusu çiçeksi+oryantal bi örnek vermek gerekirse ELİZABETH ARDEN 5TH AVENUE adlı parfümü bilenler ne tarz bi parfüm aradığımı anlayacaklardır buram buram çiçekte kokmuyacak bayıcı tatlı da olmayacak yumuşak zarif bir koku
öneriniz var mı?dp'den kullandığınız memnun kaldığınız parfümler var mı ve bu kokuyu dp'de denediniz mi?
şimdiden teşekkürler:1::1:

Bu kokuyu merak ediyorum. İnternette çok iyi fiyata görmüştüm ama kokusunu bilmediğim için almadım.. Hafif bi koku olarak aklıma NOA geldi.. krem gibi kokuyor:)) orjinalini beğenmiştim ama dp' de nasıl bilmiyorum

Cacharel Noa;ben kullanıyorum orjinalinide kullandım dpden de.DP gayet başarılı.Şiddetle tavsiye ederim.Mis gibi bir yaz kokusu, çiçek ve pudra:12:

Bu kokuyu merak ediyorum. İnternette çok iyi fiyata görmüştüm ama kokusunu bilmediğim için almadım.. Hafif bi koku olarak aklıma NOA geldi.. krem gibi kokuyor:)) orjinalini beğenmiştim ama dp' de nasıl bilmiyorum

Cacharel Noa;ben kullanıyorum orjinalinide kullandım dpden de.DP gayet başarılı.Şiddetle tavsiye ederim.Mis gibi bir yaz kokusu, çiçek ve pudra:12:

noa'yı biliyorum kızlar gerçekten güzel geçen yıl kullanmıştım ara ara da kullanırım hala :9: elizabeth arden 5th avenue gerçekten çok güzel bir parfüm insanı çeken bi kokusu var fakat açığını denediğimde orjinalindeki etkiyi alamadım ya da bana değişik bi çeşidini koklattılar ama d&p ye gidince tekrar denicem :8:

Neden Elizabeth ardene benzer koku arıyosunkı bence çok güzel bı koku ben kullanıyorum çok seviyorum ama chloe chloe de cıcek kokuyo ama daha baskın onuda çok seviyorum dene ıstersen tam yaz kokusu

[/B]
Neden Elizabeth ardene benzer koku arıyosunkı bence çok güzel bı koku ben kullanıyorum çok seviyorum ama chloe chloe de cıcek kokuyo ama daha baskın onuda çok seviyorum dene ıstersen tam yaz kokusu

aradığım kokuyu tarif ederken o tarz bi koku istediğim için onu örnek verdim canım,dediğini denicem sağol

[/B]

aradığım kokuyu tarif ederken o tarz bi koku istediğim için onu örnek verdim canım,dediğini denicem sağol

Anladım canım bırde sana guccı flora edp yı tavsıye edecem onuda bı dene çok güzel cıcek kokuyo bende 25 mal si var kıyamıyorum kullanmaya : ))

ben elizabeth ardenın d&p de açığı yok diye biliyorum çok ama çok muhteşem bi koku kesinlikle ağır değil hafif ama kalıcı hatta.. trendyolda şuan indirimde sipariş bile verdim =)

donna sergior şiddetle tavsiye ederim yaz kokusu olarak duştan çıkmış gibi ferah sabunsu mis gibi . ayrıca d&p de açığı bulunmaktadır =)

tam olarak ansıl bir koku? yani beyaz tenlilere uygun mu?...

kesinlikle denemeliyimm ......:16::16::16::16:

ben elizabeth ardenın d&p de açığı yok diye biliyorum çok ama çok muhteşem bi koku kesinlikle ağır değil hafif ama kalıcı hatta.. trendyolda şuan indirimde sipariş bile verdim =)

bi kokusu var canım ama bu sarı olan değil galiba
:25:

üzerinde after bilmem ne yazan değil bu arkadaşımızın ğaylaştığı sarı sulu şişe harika kokuyorr diğerini bilmiyorum

Back