Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
chloe-love hoşuma gitmişti 1 şişeyi bitirdim 2.yi aldım hatta. her şey o an başladı 2. şişeyi aldığımda daha farklı kokuyordu ve kullanmadım belki de sıkılmışımdır onunla ilgilidir,loristen almıştım fakat bargelloyu daha başarılı buluyorlarmış chloe-love konusunda. listeye ekle bir kokla eğer koklamadıysan:)
bugün gittim ve chloe love ı kokladığım gibi almaya karar verdim temiz kokan hoş değişik bi kokusu var ya da ben daha önce bu tarzda pudramsı bi koku kullanmadığım için bana değişik geldi tavsiye için teşekkürler
bugün gittim ve chloe love ı kokladığım gibi almaya karar verdim temiz kokan hoş değişik bi kokusu var ya da ben daha önce bu tarzda pudramsı bi koku kullanmadığım için bana değişik geldi tavsiye için teşekkürler
Desire me isimli kokunun markası Escada. O siteye girdiğinde Escada markasına gireceksin. Desire me var. Üstüne tıklayınca seni açığına yönlendirecek site.
Desire me isimli kokunun markası Escada. O siteye girdiğinde Escada markasına gireceksin. Desire me var. Üstüne tıklayınca seni açığına yönlendirecek site.
Arkadaşlar bende aradığımı parfümü bulamayan kişilerdenim...Eğer ki biliyorsanız aradığım tarzı süperrr olur aranızda nıvea inci özleri deodorant kullanan vardır pudralı...işte tam öyle bir parfüm arıyorum...pudra kokusu krem kokusu karışmış hoş burnu yormayan ama şahane koku ama yok yok yok bilen duyan kullanan varsa acil arkadaşlar 3 senedir iz peşindeyim bulamadım yawww beyaz tenliyim noa dediler yok arkadaş dediğimle hiç alakası yok....yetişin kızlarrrr