Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaşlar bende aranıza katıldım. şu kilolardan bi kurtulsak da . doğum kilolarını atmam lazım 82 ile diyete başladım bakalım bende forumdaki arkadaşlar gibi 60 lara inebilecek miyim?
mrb arkadaşlar bende aranıza katıldım. şu kilolardan bi kurtulsak da . doğum kilolarını atmam lazım 82 ile diyete başladım bakalım bende forumdaki arkadaşlar gibi 60 lara inebilecek miyim?
bende aynı senin gibiyim zayıflayabilirmiyim diyorum 86 ile başladım diyeti 84.9 çıktım bugün sonunda zayıflamaya başladım çok şükür inş. devamıda gelir çabucak veririm üstüme giyicek hiç birşeyim yok artık güzel olmak istiyorum çirkin diye birşey yoktur ama bakımsızlığımın sebebi kıyafetsizlik ve giydiklerimi yakıştıramamamdan
bende aynı senin gibiyim zayıflayabilirmiyim diyorum 86 ile başladım diyeti 84.9 çıktım bugün sonunda zayıflamaya başladım çok şükür inş. devamıda gelir çabucak veririm üstüme giyicek hiç birşeyim yok artık güzel olmak istiyorum çirkin diye birşey yoktur ama bakımsızlığımın sebebi kıyafetsizlik ve giydiklerimi yakıştıramamamdan
Arkadaşlar konu açmadan önce bulunduğumuz bölümde ki "bölüm açıklaması" başlıklı konuları okuyalım, burada konu açmak mümkün değildir mevcut linklerimizden devam edebilirsiniz
arkadaslar bu siteyle yeni tanistim. 3 ay icinde en az 15 kilo vermem gerekiyor. yarislara nasil katilirim. kendime nasil bir gunluk olusturacagimi bilemiyorum. ama kurcalacagim siteyi. benimle beraber bu yola koyulanlar bana destek ve moral verin ne olur. Guya bir kac gun onceden yemegime dikkat etmeye basladim. ama bu aksam yedim yaa. cok pismanim. irademe sahip olmak ve gunluk ve cizilge tutmak istiyorum. kilolarimdan dolayi resim cektirmez oldum. milletle gorusmez oldum. mutsuz oldum
bende kilo vermeliyim ama nasıl başlayacağımı bilemiyorum daha önce gruplara katılayım istedim ama ısınamadım sanki aralarına kabul etmediler beni :S 60 kiloyum yaza kadar 50 olmak istiyorum 2 yılda 18 kilo aldım lütfn yardımcı olun bana